Goedkope Vakantie naar Blu Moon

Blu Moon BoekNu
€783.00

Blu Moon

De Blue Moon appartementen bevinden zich in de karakteristieke wijk van Trepalle in een rustige omgeving, omringd door de natuur en het berglandschap. Het huis is nieuw gebouwd (voltooid in 2015) en ligt op ongeveer 1km afstand van de stoeltjeslift van Trepalle die verbonden is met het skigebied Mottolino.De gratis bus stop is op 100mt. afstand met de bruine lijn die je in ongeveer 20 minuten naar de binnenstad van Livigno neemt.Livigno ligt op ongeveer 7km afstand en in de directe omgeving vindt u supermarkten, winkels, bars en restaurants.De appartementen worden gekenmerkt door de grote ruimtes, de warme en zeer lichte omgevingen en het zeer goed onderhouden en elegante meubilair.In het centrum van Livigno kunt u belastingvrij inkopen bij de vele winkels die voorzien zijn van de meest bekende modemerken.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
1

Regio
4

Land
Italië

Aantal personen
Livigno

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €783.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Blu Moon prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Blu Moon
€783.00
Blu Moon
€783.00
Blu Moon
€1068.00
Blu Moon
€1068.00