Goedkope Vakantie naar Belvedere 3

Belvedere 3 BoekNu
€433.00

Belvedere 3

Modern eengezinshuis op 2 etages in een heuvelachtige omgeving met zicht op de kust van Versilia. Ht ligt in het kleine dorp Botrici (500 m) Met een adembenemend uitzicht op het meer Massaciuccoli en de Tyrrhenische zee. Rondom het huis ligt een grondstuk van 200 m2. Hier bevindt zich een kinderspeelplaats, een tuin met bomen, een tafel, ligtstoelen, een steengrill en meerdere wandelwegen in de omgeving. De kelder wordt als opslagplaats gebruikt en is niet toegankelijk. Viareggio is op 9 km, Pietrasanta op 15 km, Lucca op 28 km, Pisa op 30 km. Het gebied van de Cinque Terre is op 78 km. In dezelfde omgeving: ITV216 en ITV286.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Belvedere 3

Aantal Sterren
3

Plaats
Botrici

Regio
Toscaanse Kust

Land
Italië

Aantal personen
6

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €433.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Belvedere 3 prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Belvedere 3
Modern eengezinshuis op 2 etages in een heuvelachtige omgeving met zicht op de kust van Versilia. Ht ligt in het kleine dorp Botrici (500 m) Met een adembenemend uitzicht op het meer Massaciuccoli en de Tyrrhenische zee. Rondom het huis ligt een grondstuk van 200 m2. Hier bevindt zich een kinderspeelplaats, een tuin met bomen, een tafel, ligtstoelen, een steengrill en meerdere wandelwegen in de omgeving. De kelder wordt als opslagplaats gebruikt en is niet toegankelijk. Viareggio is op 9 km, Pietrasanta op 15 km, Lucca op 28 km, Pisa op 30 km. Het gebied van de Cinque Terre is op 78 km. In dezelfde omgeving: IT-12959 en IT-19739.
€619.00
Happy Home
Belvedere 3
€433.00