Goedkope Vakantie naar AptPiccolo

AptPiccolo BoekNu
€290.00

AptPiccolo

Gezellig appartement op de eerste verdieping van een tweewoonst (begane grond IT-748) met eigen ingang vanaf de kleine, privé tuin (2 stappen) met een panoramisch uitzicht, barbecue. Op10 meter van tweegezinswoning: IT-25971 en IT-747. Goed onderhouden zwembad en een speeltuin voor gemeenschappelijk gebruik met IT-25971-206-207. Wijn, olijfolie, lokale producten beschikbaar. Kinderbed op aanvraag. 2 km van San Giustino Valdarno met allerlei winkels. Een ideaal uitgangspunt voor excursies naar de beroemde Chianti-streek (30 km) en de kunststeden zoals Arezzo (20 km), Cortona (50 km), Siena (58 km), Florence (60 km), bakermat van de Renaissance.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
4

Land
Italië

Aantal personen
San Giustino AR

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €290.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

AptPiccolo prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
AptPiccolo
€290.00
Happy Home
AptPiccolo
Gezellig appartement op de eerste verdieping van een tweewoonst (begane grond ITA206) met eigen ingang vanaf de kleine, privé tuin (2 stappen) met een panoramisch uitzicht, barbecue. Op10 meter van tweegezinswoning: ITA204 en ITA207. Goed onderhouden zwembad en een speeltuin voor gemeenschappelijk gebruik met ITA204-206-207. Wijn, olijfolie, lokale producten beschikbaar. Kinderbed op aanvraag. 2 km van San Giustino Valdarno met allerlei winkels. Een ideaal uitgangspunt voor excursies naar de beroemde Chianti-streek (30 km) en de kunststeden zoals Arezzo (20 km), Cortona (50 km), Siena (58 km), Florence (60 km), bakermat van de Renaissance.
€290.00