Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Agárd

Vakantiehuis In Agárd BoekNu
€360.00

Vakantiehuis In Agárd

Dit gezellige vakantie rijtjeshuis in de buurt van het Velencemeer is smaakvol en goed onderhouden. Het meer ligt op ongeveer 1500 m en het dichtstbijzijnde strand op ongeveer 2 km. Aan het meer zijn er ook prachtige wandelingen en visplekken. De groene tuin biedt recreatie, b.v. op de voorziene ligbedden. Op het overdekte terras kunt u ontbijten. Het dichtstbijzijnde thermale bad ligt op slechts ongeveer 2800 m afstand. Uitstapjes naar Székesfehervár en Boedapest zijn ook de moeite waard. Geweldige winkels, goede restaurants, veel cultuur en bezienswaardigheden. We wensen je een fijne vakantie.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Agárd

Aantal Sterren
3

Plaats
Agárd

Regio
Velence meer

Land
Hongarije

Aantal personen
6

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €360.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Agárd prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Agárd
€360.00
Vakantiehuis In Agárd
Ruim,gezellig ingericht huis niet ver van het Velencer meer met een grote verzorgde tuin.
€449.00
Vakantiehuis In Agárd
Dit uitnodigende vakantiehuis ligt niet ver van het centrum van Agard aan het Velencemeer. Het is uitgerust met een vertrouwde en solide inrichting. Op het gazon vindt u een buitenzwembad voor verfrissing, dat u op warme dagen zal verrassen. Je zult ook genoeg ruimte vinden om te spelen, balspelen en stevige barbecues.
€550.00