Goedkope Vakantie naar Sampatiki Arkadias

Sampatiki Arkadias BoekNu
€219.00

Sampatiki Arkadias

Ondanks de mooie baai met het uitnodigende natuurstrand is Sampatiki een eenvoudig vissersdorp gebleven. De straatjes in het dorp zijn erg smal waardoor de inwoners er enkel komen om boodschappen te halen. Overlast door motorgeronk komt zelden voor. Het tuingrondstuk is volledig omheind. De appartementen (GR-75, GR-74, GR-73, GR-72) zijn efficiënt en vriendelijk ingericht. De appartementen beschikken over een balkon of een terras, bij GR-75 en GR-74 met zeezicht. Iedere appartement bestaat uit 2 etages en zijn zeer rustig gelegen. Het strand is zeer dicht bij het vakantiehuis gelegen.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Griekenland

Aantal personen
Sampatiki Arkadias

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €219.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Sampatiki Arkadias prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Sampatiki Arkadias
€219.00
Sampatiki Arkadias
Ondanks de mooie baai met het uitnodigende natuurstrand is Sampatiki een eenvoudig vissersdorp gebleven. De straatjes in het dorp zijn erg smal waardoor de inwoners er enkel komen om boodschappen te halen. Overlast door motorgeronk komt zelden voor. Het tuingrondstuk is volledig omheind. De appartementen (GR-75, GR-74, GR-73, GR-72) zijn comfortabel en vriendelijk ingericht. De appartementen beschikken over een balkon of een terras, bij GR-75 en GR-74 met zeezicht. Iedere appartement bestaat uit 2 etages en zijn zeer rustig gelegen. Het strand is zeer dicht bij het vakantiehuis gelegen.
€219.00
Sampatiki Arkadias
€260.00
Sampatiki Arkadias
Ondanks de mooie baai met het uitnodigende natuurstrand is Sampatiki een eenvoudig vissersdorp gebleven. De straatjes in het dorp zijn erg smal waardoor de inwoners er enkel komen om boodschappen te halen. Overlast door motorgeronk komt zelden voor. Het tuingrondstuk is volledig omheind. De appartementen (GR-75, GR-74, GR-73, GR-72) zijn comfortabel en vriendelijk ingericht. De appartementen beschikken over een balkon of een terras, bij GR-75 en GR-74 met zeezicht. Iedere appartement bestaat uit 2 verdiepingen en zijn zeer rustig gelegen. Het strand is zeer dicht bij het vakantiehuis gelegen.
€260.00