Goedkope Vakantie naar Parthenonas Chalk

Parthenonas Chalk BoekNu
€219.00

Parthenonas Chalk

In het bergdorp Parthenonas ligt dit traditionele rijtjeshuis uit natuursteen. Het vakantiehuis beschikt over een terras en uitzicht op zee. De open slaapgalerij is vanuit de woonkamer bereikbaar. Het grondstuk is voor gemeenschappelijk gebruik. De haard is alleen decoratief. Maak een dag uitstapje naar het stand op slechts 5 km afstand waar u ook kunt vissen. De huiseigenaren wonen ook op dit grondstuk.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Griekenland

Aantal personen
Parthenonas, Chalk.

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €219.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Parthenonas Chalk prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Parthenonas Chalk
€219.00