Goedkope Vakantie naar Molos Kammena Vourla

Molos Kammena Vourla BoekNu
€369.00

Molos Kammena Vourla

Dit kleine, maar zeer gezellig en onderhouden vakantiehuis heeft ruimte voor 5 personen. Het voor families geschikte en houten vakantiehuis bevindt zich in de omgeving van Kamena Vourla. Geniet van het mooie panorama uitzicht op de Golf van Euböa en een omgeving met mooie wandelpaden. Vergeet niet om de nabijgelegen Thermopylae te verkennen. Deze doorgang tussen Kallidromos-gebergte en de Golf van Mali, is bekend door de Perzische oorlogen en warmwaterbronnen. Op ongeveer 2 uur rijden, vindt u Delphi en Parnassus met zijn schilderachtige panorama van olijfgaarden. Het vakantiehuis GR-1137 heeft ook toegang tot het gemeenschappelijke zwembad.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Griekenland

Aantal personen
Molos Kammena Vourla

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €369.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Molos Kammena Vourla prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Molos Kammena Vourla
€369.00
Molos Kammena Vourla
Dit prachtige houten huis in het dorp Kamena Vourla heeft ruimte voor maximaal 7 personen. Er is ook een slaapbank aanwezig. Kijk uit naar een geweldige vakantie in een onontdekte hoek van Griekenland. Gasten van dit smaakvol ingerichte vakantiehuis kunnen zich verheugen op een prachtig panorama over het heuvelachtige gebied en met toegang tot een gemeenschappelijk zwembad. Vanuit dit vakantiehuis, bent u grenzend aan het centrale deel van het Griekse vasteland. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik. Vergeet niet om de Thermopylae ontdekken. Dit knelpunt tussen de Callidromus gebergte en de Golf van Malia staat bekend om zijn Perzische oorlogen en warmwaterbronnen. Ongeveer 2 uur met de auto kunt u Delphi en de Parnassus met zijn panorama van olijfbomen ervaren.
€549.00