Goedkope Vakantie naar Kassandrino

Kassandrino BoekNu
€199.00

Kassandrino

De villa "Ampelikes" is 300 m boven de zee gelegen en bestaat uit in totaal 5 wooneenheden. Elke wooneenheid biedt u een schitterend zicht over de open zee. Bij mooi weer kunt u kijken tot aan de Olymp en Sporaden. Het grote, verzorgde perceel, het ruime grillhuis en het zwembad staan alle gasten gezamelijk ter beschikking. Onder een 700 jaar oude eik is een amfietheaterachtige zitring waar u in de schaduw kunt zitten. Alle wooneenheden zijn licht en gezellig ingericht en hebben een natuurstenen vloer. In Kassandrino begint een wandelroute die allemaal grotten aandoet, welke 24 km over de rug van het schiereiland Kassandra tot aan Agias Paraskevi aan de zuidzijde voert. Wij raden u aan om een terreinauto mee te nemen/huren om de omgeving te verkennen. (Zie ook GR-139, GR-138, GR-137 en GR-136). Appartement GR-137 naast het barbecuehuisje heeft geen verwarming. Een vriendelijke hond bewaakt het terrein.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
true

Plaats
0

Regio
4

Land
Griekenland

Aantal personen
Kassandrino

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €199.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Kassandrino prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Kassandrino
€199.00
Kassandrino
De villa "Ampelikes" is 300 m boven de zee gelegen en bestaat uit in totaal 5 wooneenheden. Elk appartement biedt u een schitterend zicht over de open zee. Bij mooi weer kunt u kijken tot aan de Olymp en Sporaden. Het grote, verzorgde perceel, het ruime grillhuis en het zwembad staan alle gasten gezamelijk ter beschikking. Onder een 700 jaar oude eik is een amfitheaterachtige zitring waar u in de schaduw kunt zitten. Alle wooneenheden zijn licht en gezellig ingericht en hebben een natuurstenen vloer. In Kassandrino begint een wandelroute die allemaal grotten aandoet, welke 24 km over de rug van het schiereiland Kassandra tot aan Agias Paraskevi aan de zuidzijde voert. Wij raden u aan om een auto mee te nemen/huren om de omgeving te verkennen. Zie ook GR-140, 105, 106 en 110. Appartement GR-137 naast het tuinhuisje met barbecue beschikt niet over verwarming. Een vriendelijke hond bewaakt het terrein.
€250.00
Kassandrino
De villa ligt op 300 m boven de zeespiegel en bestaat in het totaal uit 5 wooneenheden. Deze appartementen bieden een prachtig uitzicht op de open zee. Bij mooi weer kunt u vanaf hier Olymp en Sporaden zien. Het grote grondstuk, de barbecue met terras en het zwembad zijn voor gemeenschappelijk gebruik door alle bewoners. In de de 700 jaar oude stad Stache bevindt zich het amphitheater. Het appartement is licht en vriendelijk ingericht en uitgerust met natuurstenen vloeren. In Kassandrino bevindt zich het bergpad, de 24 km over de rug van het schiereiland Kassandra naar Agias Paraskevi vanaf de zuidkant. Het appartement GR-137 ligt ernaast, er is geen verwarming in het vakantiehuis. Een vriendelijke hond bewaakt het pand.
€250.00
Kassandrino
De villa "Ampelikes" is 300 m boven de zee gelegen en bestaat uit in totaal 5 wooneenheden. Elke wooneenheid biedt u een schitterend zicht over de open zee. Bij mooi weer kunt u kijken tot aan de Olymp en Sporaden. Het grote, verzorgde perceel, het ruime grillhuis en het zwembad staan alle gasten gezamelijk ter beschikking. Onder een 700 jaar oude eik is een amfietheaterachtige zitring waar u in de schaduw kunt zitten. Alle wooneenheden zijn licht en gezellig ingericht en hebben een natuurstenen vloer. In Kassandrino begint een wandelroute die allemaal grotten aandoet, welke 24 km over de rug van het schiereiland Kassandra tot aan Agias Paraskevi aan de zuidzijde voert. Wij raden u aan om een auto mee te nemen/huren om de omgeving te verkennen. (Zie ook GR-139, GR-138, GR-137 en GR-136). Appartement GR-137 naast het barbecuehuisje heeft geen verwarming. Een vriendelijke hond bewaakt het terrein.
€250.00