Goedkope Vakantie naar Astros Arkadias Pelo

Astros Arkadias Pelo BoekNu
€299.00

Astros Arkadias Pelo

Dit kleine complex, dat bestaat uit verschillende huizen, is gelegen in het bergdorp Agio Ioannais in Arcadia in het oostelijke deel van de Peloponnesos. In het charmante dorpje vind je taverna's en de zogenaamde kafeneios, waar de Grieken graag hun koffie drinken. De huizen gebouwd uit steen en hout uit de regio staan harmonieus in het landschap. Gasten genieten van een uniek uitzicht vanuit de veranda en ontspan je terwijl je uitkijkt over de Argolische Golf. Deze plaats, gelegen op 20 km van het strand biedt de mogelijkheid om een grotendeels ongerept deel van Griekenland te ontdekken. De regio is uitermate geschikt voor een actieve vakantie, ideaal voor wandelaars en moutainbikers en het Parnon gebergte bijvoorbeeld, hier kan je een SUV huren en kan je makkelijk de meest afgelegen uithoeken van de bergen verkennen. Naast de vele historische kloosters biedt deze prachtige streek charmante dorpjes zoals Ano Doliana of Platanos met zijn pittoreske straatjes en een Cherry Festival, dat elk jaar plaatsvindt in mei. In de zomer, na het zonnebaden en zwemmen in het kristal heldere zeewater, kun je genieten van verse vis in de kleine, traditionele taverna in Xiropigado en Paralio Astros. In Paralio Astros kun je een bezoek brengen aan de oude Venetiaanse kasteelruïnes die hoog op een heuvel gelegen zijn. Van daar heeft men een prachtig uitzicht over de hele baai met zijn prachtige steen- en zandstranden en de Arcadische bergen. Elk huis is compleet uitgerust zodat je van een onvergetelijke vakantie kan genieten.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
4

Land
Griekenland

Aantal personen
Astros Arkadias Pelo.

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €299.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Astros Arkadias Pelo prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Astros Arkadias Pelo
€299.00
Astros Arkadias Pelo
Dit kleine complex bestaat uit verschillende huizen en is gelegen in het bergdorp Agio Ioannais in Arcadia in het oostelijke deel van de Peloponnesos. In het charmante dorpje vindt u taverna's en de zogenaamde kafeneios waaruit de Grieken graag drinken. De uit steen en hout gebouwde huizen liggen harmonieus in het landschap, en u heeft hier een uniek uitzicht vanaf de veranda, ontspan terwijl u uitkijkt over de Argolische Golf. Vanuit deze ligging, op 20 km van het strand, heeft u de mogelijkheid om een grotendeels ongerepte deel van Griekenland te ontdekken. De regio is ideaal voor actieve reizigers die graag wandelen of mountainbike, bijvoorbeeld in Parnon. En wie een SUV huurt kan ook gemakkelijk de meest afgelegen uithoeken van de bergen verkennen. Naast de vele historische kloosters biedt ook deze prachtige streek charmante dorpjes, zoals Ano Doliana of Platanos met zijn pittoreske straatjes en een Cherry Festival, dat elk jaar plaatsvindt in mei. In de zomer, na het zonnebaden en zwemmen in de kristalheldere zee water, kunt u genieten van verse vis in het kleine, traditionele taverna in Xiropigado en Paralio Astros. In Paralio Astros kunt u een bezoek brengen aan de oude Venetiaanse kasteelruïnes die hoog op een heuvel liggen. Van daaruit heeft men een prachtig uitzicht over de hele baai met zijn prachtige stenen en zand stranden en het Arcadian bergen. Elk vakantiehuis is volledig uitgerust, zodat u hier een onvergetelijke vakantie kunt doorbrengen.
€299.00
Astros Arkadias Pelo
€399.00