Goedkope Vakantie naar Vertus

Vertus BoekNu
€479.00

Vertus

Paris 3: Oud, zeer flatgebouw "Vertus", van 6 verdiepingen, uit de 17e eeuw. In de wijk Marais, centrale ligging. 1 maal per week schoonmaak op verzoek (extra). Openbare parkeerplaatsen extra. Winkel, levensmiddelenwinkel, supermarkt, restaurant 50 m, café 20 m, metrostation "Arts et Métiers (Ligne 11 et 3)" 100 m. Let op: geen lift. De sleuteloverdracht vindt plaats bij het agentschap Chalet.nu in Paris 8. De woning bevindt zich in een voor verkeer beperkte zone. De omgeving is gevoelig voor geluidsoverlast. Gelieve geen lawaai te maken en de rust te bewaren.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
2

Land
Frankrijk

Aantal personen
Paris/3

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €479.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vertus prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Vertus
€479.00