Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Sainteny

Vakantiehuis In Sainteny BoekNu
€112.00

Vakantiehuis In Sainteny

Charmant appartement voor familievakanties in Normandië. Het moderne en goed uitgeruste appartement is gelegen op een boerderij waar u het ruime perceel deelt met de FNM466, FNM467 en FNM469. Het appartement heeft een houten terras met uitzicht op het platteland. Bezoek het landhuis van Donville en het Bloody Gulch Memorial Museum. Carentan heeft een museum over de Tweede Wereldoorlog en maakt indruk met zijn oude gedeelte van de stad en de kerk Notre Dame. In de Marais du Cotentin en het Regionaal Natuurpark du Bessin wandelt u met een prachtige natuurlijke achtergrond. Op vijftig paden kunt u uitgebreid genieten van de frisse lucht van Normandië, te voet of met de fiets. Golfliefhebbers kunnen hun hobby volgen op 14 km afstand en in Isigny-sur-Mer kunt u hun karamel niet missen. Bezoek de fabriek waar dit wereldwijd populaire snoepje wordt gemaakt. Dit prachtige complex belooft een zeer aangenaam verblijf in Normandië.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Sainteny

Aantal Sterren
3

Plaats
Sainteny

Regio
Normandië

Land
Frankrijk

Aantal personen
4

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €112.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Sainteny prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Sainteny
€112.00
Vakantiehuis In Sainteny
Achter de stenen gevel van dit huis biedt een charmant en comfortabel appartement een goede uitvalsbasis voor een vakantie met het gezin in Normandië. Het moderne en goed uitgeruste appartement bevindt zich op een boerderij waar het een royaal perceel deelt met de FNM466, FNM467 en FNM469. Het appartement heeft een houten terras met uitzicht op het platteland. Bezoek het landhuis van Donville en het Bloody Gulch Memorial Museum. Carentan heeft een museum over de Tweede Wereldoorlog en maakt indruk met zijn oude gedeelte van de stad en de kerk Notre Dame. In de Marais du Cotentin en het Regionaal Natuurpark du Bessin wandelt u met een prachtige natuurlijke achtergrond. Op vijftig paden kunt u uitgebreid genieten van de frisse lucht van Normandië, te voet of met de fiets. Golfliefhebbers kunnen hun hobby volgen op 14 km afstand en in Isigny-sur-Mer kunt u hun karamel niet missen. Bezoek de fabriek waar dit wereldwijd populaire snoepje wordt gemaakt. Dit prachtige complex belooft een zeer aangenaam verblijf in Normandië.
€132.00
Vakantiehuis In Sainteny
Charmant vakantiehuis voor familievakanties in Normandië. Dit moderne en goed uitgeruste vakantiehuis biedt het nodige comfort voor een geweldig verblijf op het platteland. U kunt ontspannen op het terras terwijl u geniet van het uitzicht op het platteland. Het grondstuk, dat tot een boerderij behoort, wordt gedeeld met de gasten van FNM466, FNM468 en FNM469. Bezoek het landhuis van Donville en het Bloody Gulch Memorial Museum. Carentan heeft een museum over de Tweede Wereldoorlog en maakt indruk met zijn oude gedeelte van de stad en de kerk Notre Dame. In het Regionaal Natuurpark Marais du Cotentin en du Bessin loopt u door een prachtig natuurlandschap.
€192.00
Vakantiehuis In Sainteny
Fantastische vakantiehuis voor een onvergetelijk verblijf in Normandië. Het vakantiehuis is modern en comfortabel en wacht op zijn gasten op 11 km van Carentan en op 26 km van Utah Beach. Iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog kan in deze regio vele gedenktekens en musea bezoeken. Het lichte en zeer goed uitgeruste vakantiehuis is ideaal voor een ontspannen verblijf. Op het houten terras beschikt u over een prachtig uitzicht op de rustige, landelijke omgeving. Het grondstuk, dat bij een boerderij hoort, wordt gedeeld met de gasten van andere accommodaties. Bezoek het landhuis van Donville en het Bloody Gulch Memorial Museum.
€272.00