Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Saint Aygulf Fcv378

Vakantiehuis In Saint Aygulf Fcv378 BoekNu
€360.00

Vakantiehuis In Saint Aygulf Fcv378

De geliefde badplaats St- Aygulf biedt u een prachtig landschap met kleine baaien en een prachtig fijn zandstrand. Op 400 meter van dit 3 km lange strand bevindt zich deze woning. De geschikte omgeving is perfect voor een mooie vakantie. Geniet u ook van de mediterrane tuin, het zwembad en de tennisbaan. Alles op 5 minuten van het centrum met een provinciale markt. Ook de studios (FCV375 met een slaapbank in de woonkamer, een stapelbed en een camper) En de tweekamerwoning FCV376, FCV377 beschikken over terrssen. De 3 kamerwoning FCV378 beschikt over een balkon. In de omgeving heeft u de mogelijkheid om Frejus, St. Raphael, Roquebrune en de baai van ST. Tropez te bezoeken. Cannes is op een halfuur afstand rijden. Huisdier op aanvraag, 30 euro per verblijf. Babybed op aanvraag, 30 euro per verblijf. Handdoeken zijn 10 per set, stroomkosten zijn in september 15 euro per week.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Saint Aygulf Fcv378

Aantal Sterren
3

Plaats
Saint Aygulf

Regio
Côte d'Azur

Land
Frankrijk

Aantal personen
6

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €360.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Saint Aygulf Fcv378 prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Saint Aygulf Fcv378
€360.00