Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Le Gicq

Vakantiehuis In Le Gicq BoekNu
€319.00

Vakantiehuis In Le Gicq

Charmante en moderne vakantiewoning met een haard en stenen wanden, en een eigen buitenbereik. Gemeenschappelijk zwembad met de gasten van FCH190.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Le Gicq

Aantal Sterren
3

Plaats
Le Gicq

Regio
Poitou-Charentes

Land
Frankrijk

Aantal personen
5

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €319.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Le Gicq prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Le Gicq
€319.00
Vakantiehuis In Le Gicq
Deze gerenoveerde en modern ingerichtte woning is een voormalige schuur uit de 19e eeuw. Het heeft een compleet uitgeruste keuken, een comfortabele woonkamer en een eigen, gemeubileerd buitengedeelte. Het verwarmbare zwembad gebruikt u samen met de gasten van twee andere accommodaties. In het afgesloten deel van het terrein aan de achterkant kunnen uw kinderen veilig spelen. Profiteert u van de mooie stranden van Chatelaillon en, voor een mondaine sfeer, gaat u naar La Rochelle of het eiland Île de Ré. FCH190 en FCH191 kunnen samen gehuurd worden.
€359.00
Vakantiehuis In Le Gicq
Dit vakantiehuis ontvangt u op het platteland. Ontspant u zich in de heerlijke tuin of op uw mooie houten terras met zicht op het zwembad. Het terras is via de tuin en de ouderslaapkamer te bereiken. Het zwembad deelt u samen met de gasten van FCH190 en FCH191. Wie op zoek is naar recreatie en mooie ontdekkingstochten, is in deze regio op de juiste bestemming. De sfeer in La Rochelle met z'n restaurants en haven zal u verwonderen. Ook een tocht naar het eiland Île de Ré mag niet ontbreken. Dit huis kan samen met FCH190 en FCH191 worden gehuurd. Een zeer aangename plek om de regio Charente-Maritime te leren kennen.
€420.00