Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In La Faute Sur Mer Fve022

Vakantiehuis In La Faute Sur Mer Fve022 BoekNu
€223.00

Vakantiehuis In La Faute Sur Mer Fve022

Slechts 300 m van het mooie fijnzandige strand van La Faute-sur-Mer staat deze 2-onder-1 kaphelft in een rustige doodlopende straat, ver van de drukte. Op de begane grond bevinden zich een keuken met eetruimte en twee tweepersoonsslaapkamers. Op de bovenste verdieping bevinden zich nog een tweepersoons slaapkamer en een galerij welke is ingericht als woonkamer. Buiten is er een compleet omheinde binnenplaats met een gedeeltelijk overdekt terras. Het gehele huis kan in de koudere jaargetijden verwarmd worden. Na een korte wandeling komt u in het dorp La Faute-sur-Mer, en in het nabijgelegen dorp Aiguillon vindt u onder andere en boerenmarkt en een grote supermarkt. Als u van afwisseling houdt kunt u gebruik maken van de tennisbaan, diverse fietspaden of watersporten in het meer. Bovenaan de weg ligt La Tranche-sur-Mer (5 km), een bezoek waard. Bezoek ook Les Sables-d'Olonne, de meest geliefde plaats in de Vendée, waar u op de promenade een wandeling kunt maken langs de zee. Meer naar het zuiden ligt de sprookjesachtige havenplaats La Rochelle. In de directe omgeving als de FVE032.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In La Faute Sur Mer Fve022

Aantal Sterren
3

Plaats
La Faute Sur Mer

Regio
Pays De La Loire

Land
Frankrijk

Aantal personen
6

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €223.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In La Faute Sur Mer Fve022 prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In La Faute Sur Mer Fve022
€223.00