Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Fougerolles Du Plessis

Vakantiehuis In Fougerolles Du Plessis BoekNu
€160.00

Vakantiehuis In Fougerolles Du Plessis

Dit charmante kleine huis is ideaal voor een romantische vakantie in Basse-Normandie. Jullie zullen genieten van een heel mooi, gezellig interieur met stenen muren, een tuin (gedeeld met de eigenaar) en een opblaasbare spa voor 4 personen om te ontspannen. De excursies in de omgeving zullen je ook betoveren. Saint Hilaire du Harcouet is een prachtige stad die langs de waterweg langs de Greenway kan worden ontdekt. De abdij van Mont Saint-Michel zal jullie betoveren. Ook een bezoek waard zijn de ruïnes van Tombelaine, Avranches en de schatkamer Saint-Gervais. Aan de kant van de baai van Mont Saint Michel wachten je prachtige idyllische wandelingen. Mis de legendarische site van Fosse Arthour of de Grande Cascade niet. Het kasteel van Lassey is ook een bezoek waard. Met dit prachtige appartement breng je een romantische vakantie door op het platteland.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Fougerolles Du Plessis

Aantal Sterren
3

Plaats
Fougerolles Du Plessis

Regio
Pays De La Loire

Land
Frankrijk

Aantal personen
2

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €160.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Fougerolles Du Plessis prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Fougerolles Du Plessis
€160.00