Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Cereste Fpa022

Vakantiehuis In Cereste Fpa022 BoekNu
€475.00

Vakantiehuis In Cereste Fpa022

Villa Martin is rustig gelegen in een villawijk 1 km buiten Céreste. Hier woont u tussen Apt en Manosque, beide op 20 km, in het prachtige natuurpark 'Parc Régional du Luberon'. Het gebied ten noorden van dit rustige middeleeuwse dorp is uitermate uitnodigend voor uitstapjes per mountainbike (ATB), maar een dagje Côte d'Azur of van het uitzicht op de top van de Mont Ventoux genieten, behoort ook tot de mogelijkheden. Op de oude spoorwegbedding die van Forcalquier naar het Rhônedal loopt is een mooi fietspad aangelegd. Uw vakantiewoning met prive-zwembad (in gebruik vanaf eind april) staat op 1500 m² eigen grond aan de bosrand. De tuin vbij de woning is omheind, dus u heeft alle privacy rond uw zwembad. Geopend van mei t/m oktober . Villa Martin is geschikt voor rolstoelgebruikers.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Cereste Fpa022

Aantal Sterren
3

Plaats
Cereste

Regio
Provence-Drôme-Ardèche

Land
Frankrijk

Aantal personen
8

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €475.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Cereste Fpa022 prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Cereste Fpa022
€475.00