Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Beaucaire

Vakantiehuis In Beaucaire BoekNu
€97.00

Vakantiehuis In Beaucaire

Gerenoveerde studio, zeer comfortabel en met zorg ingericht. Het ligt in de buurt van de gezellige haven, winkels en restaurants in het centrum van Beaucaire. Hier vinden ook verschillende evenementen plaats in juli en augustus zoals les Beaux Quais en “Courses Camarguaises”. In de regio rond Beaucaire kan u de Abdij St-Roman, Mas des Tourelles en Le Vieux Mas (kinderboerderij) bezoeken. Beaucaire ligt centraal om in de omgeving de toeristische steden zoals Tarascon, Les Baux, Arles, Nîmes, Avignon, le Pont du Gard, Roussillon, Gordes en l'Isle sur la Sorgue te bezoeken.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Beaucaire

Aantal Sterren
3

Plaats
Beaucaire

Regio
Languedoc-Roussillon

Land
Frankrijk

Aantal personen
2

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €97.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Beaucaire prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Beaucaire
€97.00
Vakantiehuis In Beaucaire
Midden in het stadscentrum ligt op loopafstand van restaurants dit gerenoveerde rijtjeshuis met dakterras een een goed uitgeruste keuken. Door zijn ligging in het vakantieplaatsje Beaucaire met zijn mooie haven aan de rivier, het kasteel en zijn kern met oude huizen is het hier optimaal genieten. In Beaucaire zijn er vele evenementen het hele jaar door: “Les Beaux Quais” met elke vrijdagavond optredens in de zomer en avondmarkt, het 8-daagse “la fête de la Madeleine” in juli met rituelen, muziek en stierengevechten. In de omgeving van Beaucaire lokken de abdei van Saint Roman, het galloromaanse landgoed Tourelles (Mas de Tourelles) en Le Vieux Mas, een boerderij uit grootvaders tijd, voor de kinderen zeker een bezoek waard. Op minder dan 25 km kunt u Tarascon, les Baux-de-Provence, Arles, Nîmes, Avignon en Pont du Gard bezoeken. Binnen 55 km afstand ligt l'Isle sur la Sorgue, Gordes, de Camargue en Mont Ventoux.Naast dat u de bijbehorende garage kunt gebruiken is er ook kostenloze parkeergelegenheid in de buurt.
€153.00
Vakantiehuis In Beaucaire
Mooi en liefdevol gerestaureerd appartement in het centrum van deze mooie stad aan de Rhône met zijn mooie slot. Ideaal om de unieke regio te kunnen ontdekken.
€190.00