Goedkope Vakantie naar Telgruc Sur Mer

Telgruc Sur Mer BoekNu
€499.00

Telgruc Sur Mer

Telgruc-sur-Mer ligt in het uiterste westen van Bretagne tussen Brest en Quimper aan de zuidkant van het schiereiland Crozon. U verblijft in het hart van het natuurreservaat Armorique en op slechts 700 meter van de prachtige zandstranden van Trez Bellec. Deze vakantiewoning is een authentiek oud vissershuis en staat op 250 meter van de 4-sterren camping van de eigenaar waar u heeft gratis beschikking over het verwarmde zwembad met apart kinderbad, open van begin juni tot half september.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
true

Plaats
0

Regio
3

Land
Frankrijk

Aantal personen
Telgruc-Sur-Mer

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €499.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Telgruc Sur Mer prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Telgruc Sur Mer
€499.00