Goedkope Vakantie naar ST MICHEL LECLUSELe

ST MICHEL LECLUSELe BoekNu
€489.00

ST MICHEL LECLUSELe

Dit vakantiehuis, een recent en modern ingericht chalet dat beschikt over een heerlijk privé-zwembad, staat vlak buiten het dorpje St.-Michel-L'Ecluse-et-Léparon op 70 km ten noordoosten van Bordeaux. In dit prachtige glooiende en natuurrijke gebied waarin bossen, velden en ontelbare meertjes elkaar afwisselen kunt u uitstekend wandelen en (ATB) fietsen. De eigenaar van de woning is ook eigenaar van een privé meertje op 8 km van de woning waar u kunt vissen op bv karper, snoek of baars. U woont zeer centraal voor uitstapjes naar bv de stad Bordeaux (Unesco werelderfgoed), de wijnstreek Saint-Emilion of Périgord. U woning staat op een groot (4000 m2) terrein, samen met een ander vakantiehuis (FR-28172). Ieders privacy is volledig gegarandeerd en beide woningen beschikken over een eigen privé-zwembad, eigen tuin en eigen oprit. Dit vakantiehuis is een prachtige bestemming voor een gevarieerde vakantie. Woning en zwembad zijn recentelijk gebouwd. Het zwembad is niet verwarmd en in gebruik van eind april tot eind oktober.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
true

Plaats
0

Regio
3

Land
Frankrijk

Aantal personen
ST-MICHEL-L'ECLUSE/Le-

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €489.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

ST MICHEL LECLUSELe prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
ST MICHEL LECLUSELe
€489.00
ST MICHEL LECLUSELe
Dit vakantiehuis, een moderne en ruime woning die beschikt over een heerlijk privé-zwembad en een grote tuin, staat vlak buiten het dorpje St.-Michel-l'Ecluse-et-Léparon, 70 km ten noordoosten van Bordeaux. Een prachtig glooiend en natuurrijk gebied waarin bossen, velden en ontelbare kleine meertjes elkaar afwisselen en dat zeer gevarieerde wandel- en (ATB) fietsmogelijkheden biedt. De woningeigenaar is zelf eigenaar van zo'n meertje op 8 km van de woning waarin u kunt vissen op bv karper, snoek of baars. U woont zeer centraal voor uitstapjes naar bv de stad Bordeaux (Unesco werelderfgoed), de Saint-Emilion wijnstreek of de Périgord. Uw woning staat op een groot (4000 m²) terrein, samen met een ander vakantiehuis. Ieders privacy is volledig gegarandeerd want beide woningen beschikken over een eigen privé-zwembad, tuin en oprit. Dit vakantiehuis is een prachtige bestemming voor een gevarieerde vakantie. Uw privé-zwembad alsmede de naastliggende vakantiewoning zijn recentelijk gebouwd. Het niet verwarmde zwembad is in gebruik van eind april tot eind oktober.
€660.00