Goedkope Vakantie naar SOLEIL

SOLEIL BoekNu
€413.00

SOLEIL

Deze studio voor twee personen ligt in het hartje van de stad, op 100 meter van de cabinelift. U slaapt op een slaapbank in de woonkamer. Op loopafstand vindt u onder meer een schaatsbaan, winkels, een zwembad en kinderopvang.Les Deux Alpes is een van de mooiste skigebieden in Frankrijk. Om een aantal flinke rots-toppen slingeren pistes in een lange lijn naar beneden. Door het enorme hoogteverschil en de aanwezigheid van een gletsjer is er sneeuwzekerheid. In 2015 is de laatste hand gelegd aan een nieuwe blauwe dalafdaling, waardoor het gebied nu ook zeer geschikt is voor licht gevorderde skiërs. Ook voor off-piste liefhebbers zijn er volop mogelijkheden. De après-ski is natuurlijk uitstekend in dit skidorp. Een dagje geen zin om te skiën? In het gebied kunt u ook prima wandelen. En wat denkt u van paragliden, een bioscoopbezoek, zwemmen of een tocht met en paardenslee?

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
2

Land
Frankrijk

Aantal personen
Les Deux-Alpes

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €413.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

SOLEIL prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
SOLEIL
€413.00
SOLEIL
Deze woning, met een geweldig uitzicht op de bergen, ligt op de zevende verdieping van een groter complex met lift. Er is een slaapkamer. U kunt er met vier personen terecht, ideaal voor een familie! Het balkon ligt op het oosten. De keuken is onder meer voorzien van oven en vaatwasser. Ook kunt u uw skimaterialen netjes en veilig opbergen in de aanwezige skilocker. Uw appartement ligt in een rustige en charmante wijk. Vlakbij het pand vertrekt een gratis shuttlebus naar het skigebied.Les Deux Alpes is een van de mooiste skigebieden in Frankrijk. Om een aantal flinke rots-toppen slingeren pistes in een lange lijn naar beneden. Door het enorme hoogteverschil en de aanwezigheid van een gletsjer is er sneeuwzekerheid. In 2015 is de laatste hand gelegd aan een nieuwe blauwe dalafdaling, waardoor het gebied nu ook zeer geschikt is voor licht gevorderde skiërs. Ook voor off-piste liefhebbers zijn er volop mogelijkheden. De après-ski is natuurlijk uitstekend in dit skidorp. Een dagje geen zin om te skiën? In het gebied kunt u ook prima wandelen. En wat denkt u van paragliden, een bioscoopbezoek, zwemmen of een tocht met en paardenslee?
€524.00
SOLEIL
Deze woning, met een geweldig uitzicht op de bergen, ligt op de achtste verdieping van een groter complex met lift. Er is een slaapkamer. U kunt er met zes personen terecht, ideaal voor een kleine vriendengroep of familie! Het balkon ligt op het oosten. De keuken is onder meer voorzien van magnetron, oven en vaatwasser. Ook kunt u uw skimaterialen netjes en veilig opbergen in de aanwezige skilocker. Uw appartement ligt in een rustige en charmante wijk. Vlakbij het pand vertrekt een gratis shuttlebus naar het skigebied.Les Deux Alpes is een van de mooiste skigebieden in Frankrijk. Om een aantal flinke rots-toppen slingeren pistes in een lange lijn naar beneden. Door het enorme hoogteverschil en de aanwezigheid van een gletsjer is er sneeuwzekerheid. In 2015 is de laatste hand gelegd aan een nieuwe blauwe dalafdaling, waardoor het gebied nu ook zeer geschikt is voor licht gevorderde skiërs. Ook voor off-piste liefhebbers zijn er volop mogelijkheden. De après-ski is natuurlijk uitstekend in dit skidorp. Een dagje geen zin om te skiën? In het gebied kunt u ook prima wandelen. En wat denkt u van paragliden, een bioscoopbezoek, zwemmen of een tocht met en paardenslee?
€651.00
SOLEIL
Deze woning, met een geweldig uitzicht op de bergen, ligt op de zevende verdieping van een groter complex met lift. Er zijn twee slaapkamers. U kunt er met zes personen terecht, ideaal voor een familie of kleine vriendengroep! Het balkon ligt op het oosten. De keuken is onder meer voorzien van oven en vaatwasser. Ook kunt u uw skimaterialen netjes en veilig opbergen in de aanwezige skilocker. Uw appartement ligt in een rustige en charmante wijk. Vlakbij het pand vertrekt een gratis shuttlebus naar het skigebied.Les Deux Alpes is een van de mooiste skigebieden in Frankrijk. Om een aantal flinke rots-toppen slingeren pistes in een lange lijn naar beneden. Door het enorme hoogteverschil en de aanwezigheid van een gletsjer is er sneeuwzekerheid. In 2015 is de laatste hand gelegd aan een nieuwe blauwe dalafdaling, waardoor het gebied nu ook zeer geschikt is voor licht gevorderde skiërs. Ook voor off-piste liefhebbers zijn er volop mogelijkheden. De après-ski is natuurlijk uitstekend in dit skidorp. Een dagje geen zin om te skiën? In het gebied kunt u ook prima wandelen. En wat denkt u van paragliden, een bioscoopbezoek, zwemmen of een tocht met en paardenslee?
€651.00