Goedkope Vakantie naar Mas du soleil

Mas du soleil BoekNu
€477.00

Mas du soleil

Een vakantie in de nabijheid van de prachtige Middellandse zee? Ga dan eens naar St Cyprien met haar jachthaven en proef en beleef het Franse "savoir vivre". Laat je verrassen door de prachtige smalle steegjes, bewonder de talrijke boten in de jachthaven of geniet van een prachtige boottocht langs de kust! Vanuit dit vakantiehuisje heb je alles binnen handbereik!Aan de kade koop je de verse vis direct van de vissers, die je dan vervolgens kan bereiden en nuttigen in het privétuintje met haar ruime terras. Onder het genot van bijvoorbeeld een smakelijk glaasje lokale "Banyuls"! Zo is het uitstekend nagenieten van een dagje wandelen op de imposante berg Canigou, een bezoek aan het nabijgelegen Spanje of een één van de talrijke andere activiteiten die de directe omgeving van dit vakantiehuis rijk is.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
2

Land
Frankrijk

Aantal personen
St. Cyprien Plage

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €477.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Mas du soleil prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Mas du soleil
€477.00