Goedkope Vakantie naar Le Vieux Port

Le Vieux Port BoekNu
€260.00

Le Vieux Port

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
2

Land
Frankrijk

Aantal personen
Cancale

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €260.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Le Vieux Port prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Le Vieux Port
€260.00
Le Vieux Port
Camping Le Vieux Port is een erg mooi en groot opgezet vakantiepark op loopafstand van het heerlijke uitgestrekte zandstrand van Les Landes. Het ligt beschut achter de enorme duinen in een groen pijnbomenbos dat voor de nodige schaduw zorgt.Het domein is onderverdeeld in negen wijken en biedt een keur aan verblijfstypes.Wij bieden de keuze uit de volgende accommodaties:Een stacaravan voor vier tot zes personen, bestaande uit twee slaapkamers één badkamer, apart toilet en overdekt terras van 12m2. (FR-43140) Verder bieden wij een zes tot acht persoons stacaravan aan (FR-43084), deze bestaat uit drie slaapkamers, één badkamer, apart toilet en overdekt terras van 18m2.
€410.00
Le Vieux Port
€441.00
Le Vieux Port
€635.00