Goedkope Vakantie naar Le Lavandou

Le Lavandou BoekNu
€1499.00

Le Lavandou

Vrijstaand vakantiehuis met twee verdiepingen en een comfortabele inrichting. Dit is een perfect vakantiehuis voor vriendengroepen of twee samenreizende gezinnen. Geniet vanuit het terras van het uitzicht op zee, na een ontspannen dag op het slechts 400 m verderop gelegen zandstrand. Onderneem leuke uitstapjes aan de kust, naar de eilanden of in de bergen en ontdek de maquis, een vegetatievorm met struiken. Maquis is karakteristiek voor de landen rond de Middellandse Zee. In de avonden kunt u genieten in de plaatselijke bars en restaurants.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Frankrijk

Aantal personen
Le Lavandou

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €1499.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Le Lavandou prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Le Lavandou
€1499.00