Goedkope Vakantie naar Le Jardin Mauresque

Le Jardin Mauresque BoekNu
€421.00

Le Jardin Mauresque

De appartementen van Résidence Le Jardin Mauresque hebben een moderne inrichting en één type (FR-30225) beschikt over een terras of balkon, met een zitje. De woningen bevinden zich op de begane grond of de etage. Je auto kun je kwijt in de overdekte parkeergarage van de résidence. Appartement FR-30224 (6 personen) heeft een woonkamer met een grote erker met veel lichtinval. De slaapkamer beschikt over een groot tweepersoonsbed. Het appartement beschikt over een extra slaap- en badkamer. Alle slaapkamers zijn op de eerste verdieping. Dat geldt ook voor het zespersoonsappartement FR-30225. Deze woning heeft echter niet de beschikking over een erker maar heeft wel een balkon of terras met zitje.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Frankrijk

Aantal personen
Arcachon

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €421.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Le Jardin Mauresque prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Le Jardin Mauresque
€421.00
Le Jardin Mauresque
De appartementen van Résidence Le Jardin Mauresque hebben een moderne inrichting en beschikken over een terras of balkon, met een zitje. De woningen bevinden zich op de begane grond of de etage. Je auto kun je kwijt in de overdekte parkeergarage van de résidence. Appartement FR-33120-07 (4 personen) heeft een woonkamer met een grote erker met veel lichtinval. De slaapkamer beschikt over een groot tweepersoonsbed. Ook appartement FR-30224 (voor zes personen) heeft een grote erker. Het appartement is ruimer, en beschikt over een extra slaap- en badkamer. Alle slaapkamers zijn op de eerste verdieping. Dat geldt ook voor het zespersoonsappartement FR-30225. Deze woning heeft echter niet de beschikking over een erker.
€435.00