Goedkope Vakantie naar Domaine des Oliviers

Domaine des Oliviers BoekNu
€1499.00

Domaine des Oliviers

Omgeven door veel groen en olijfbomen, vind u dit vakantiehuis met zwembad voor u alleen. Gemeenschappelijk is de 5 hectare grote tuin. Het natuurstenen huis beschikt over een keuken in landelijke stijl, vrijliggende plafondbalken en veel comfort. Fietsen voor kinderen zijn beschikbaar, de omheinde miniboerderij is zeker de moeite waard om meerdere malen te bezoeken. Het kleine zwembadje en de petanque plaats kunt u ook gebruiken. Draguignan heeft mooie straatjes en een labyrint aan kleine straatjes.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
true

Plaats
0

Regio
4

Land
Frankrijk

Aantal personen
Draguignan

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €1499.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Domaine des Oliviers prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Domaine des Oliviers
€1499.00
Domaine des Oliviers
Omgeven door veel groen en olijfbomen, vind u dit vakantiehuis met zwembad voor u alleen. Gemeenschappelijk is de 5 hectare grote tuin. Het natuurstenen huis beschikt over een keuken in landelijke stijl, vrijliggende plafondbalken en veel comfort. Fietsen voor kinderen zijn beschikbaar, de omheinde miniboerderij is zeker de moeite waard om meerdere malen te bezoeken. Het kleine zwembadje en de petanque plaats kunt u ook gebruiken. Draguignan heeft mooie straatjes en een labyrint aan kleine straatjes. Er zijn 4 traptreden naar de ingang.
€1499.00
Happy Home
Domaine Des Oliviers
€1499.00
Domaine Des Oliviers
€1499.00