Goedkope Vakantie naar Chateau Chervix

Chateau Chervix BoekNu
€350.00

Chateau Chervix

Het huis ligt op een groot perceel, omgeven door groen en net buiten Chateau Chervix. U verblijft hier in een zeer mooie vakantiegebied. De grootste charme is het water, want er zijn vele meren die zich verbergen in een bosrijke omgeving. Het vakantiehuis is gelegen aan een rustige landweg. Het interieur is smaakvol en rijk aan detail. Er zijn sierlijke houten versieringen die door de eigenaar zelf zijn gemaakt. De accommodatie ligt direct naast het huis van de eigenaren. Vanaf het overdekte terras kunt u veel groen en konijnen over de velden zien lopen. In de buurt vindt u 2 grote vismeren. Het vissen is gratis, wel dient u de vangst terug te doen in het meer. De eigenaren hebben 2 honden.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Frankrijk

Aantal personen
Chateau Chervix

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €350.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Chateau Chervix prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Chateau Chervix
€350.00