Goedkope Vakantie naar Cambo les Bains

Cambo les Bains BoekNu
€589.00

Cambo les Bains

Dit leuke vakantiehuis in Cambo-les-Bains is een villa met de typische Baskische stijl, die van een rustige ligging op een groot, gesloten tuingrondstuk profiteert. Op uw terras met bergzicht kunt u een lekkere barbecueavond houden. Cambo-les-Bains is een aangename stad nabij de bergen en slechts 16km van Spanje. Op ongeveer 25km vindt u Biarritz met hoge golven. Het Baskenland heeft een bijzonder landschap en naast natuurliefhebbers komen hier ook fijnproevers aan hun trekken. Ontdek de prachtige regio te voet, met de fiets of te paard.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Frankrijk

Aantal personen
Cambo-les-Bains

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €589.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Cambo les Bains prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Cambo les Bains
€589.00