Goedkope Vakantie naar Vakantiepark In Königs Wusterhausen

Vakantiepark In Königs Wusterhausen BoekNu
€588.00

Vakantiepark In Königs Wusterhausen

Bootvakantie op deze unieke woonboot - ontspanning en uitdaging, pure natuur en de flair van een grote stad. Op een boot, maar toch comfortabel en even gezellig als thuis! Geniet van een ontspannen vakantie in de buurt van het water waar u kunt zwemmen, duiken en peddelen.Op deze woonboot is er ruimte voor maximaal 4 personen. De woonboot is volledig ingericht met 2 woon-/slaappcabines, WC / wastafel en douche, kitchenette met koelkast met vriesvak, gasfornuis radio en twee peilankes. Verder is er nog een dakterras welke via een telescooplader te bereiken is. Hier staat ook een gasbarbecue. De mobiliteit wordt verzekerd door een krachtige 9,9 pk stuwmotor en een boegschroef.Een vaarbewijs is niet vereist, u krijgt bij aankomst een gedetaileerde uitleg en kunt dan meteen wegvaren. Extra kosten voor elektriciteit, water en gas worden in rekening gebracht. De aangegeven verbruikskosten zijn richtwaarden en kunnen variëren per aanlegplaats. Er wordt een waarborg gevraagd van € 500,- welke bij de eigenaar is te voldoen . Dit varende vakantiehuis maakt geen deel uit van het kleine schadeconcept. Het beginpunt van uw bootvakantie is het Dahme merengebied in de buurt van Wusterhausen, ten zuiden van Berlijn. Vanuit hier kunt u een reis maken over meer dan 70 meren, 80 kilometer aan waterwegen via de Dahme, kanalen en rivieren. Het watersportparadijs Dahme meer, gelegen tussen Berlijn,het Scharmutzelmeer en het Spreewald is een van de waterrijkste gebieden van Brandenburg. Via het waterkruis Prieros komt u op een van de merenrijkste routes van dit gebied. Bij de diverse aanlegplaatsen is informatie aanwezig ver nabij gelegen bezienswaardigheden en restaurants.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiepark In Königs Wusterhausen

Aantal Sterren
3

Plaats
Königs Wusterhausen

Regio
Brandenburg

Land
Duitsland

Aantal personen
4

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €588.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiepark In Königs Wusterhausen prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiepark In Königs Wusterhausen
€588.00