Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In High End Travemünde

Vakantiehuis In High End Travemünde BoekNu
€156.00

Vakantiehuis In High End Travemünde

De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 2e verdieping van het complex en heeft een aparte slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 2 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of maaltijden delen met het gezin. Geniet van het uitzicht over het prachtige zandstrand naar de Oostzee.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In High End Travemünde

Aantal Sterren
5

Plaats
High End Travemünde

Regio
Sleeswijk-Holstein

Land
Duitsland

Aantal personen
2

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €156.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In High End Travemünde prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In High End Travemünde
€156.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 1e verdieping van het complex. Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De badkamer presenteert zichzelf als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Daarnaast heeft de badkamer een stoomcabine met dubbele regendouche.De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie. Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of maaltijden delen met het gezin. Geniet van het uitzicht op de boulevard naar de Oostzee.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg.
€156.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€156.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
Deze exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 5e verdieping van het complex, vandaar dat u kunt genieten van een prachtig uitzicht over Travemünde en het prachtige zandstrand naar de Oostzee. Het appartement heeft een aparte slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. De slaapbank bevindt zich ook in de woonkamer en biedt nog twee slaapplaatsen.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 2 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of maaltijden delen met het gezin. Voor een kleine aanbetaling, kunt u een verrekijker lenen bij de receptie om de drukte en drukte van het gebied en de natuur te observeren.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere Baltische resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje uit.
€162.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 4e verdieping van het complex en heeft een aparte slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u zich comfortabel voelen voor het gezellige licht van de Bio-Ethanol-open haard. Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 2 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De moderne keuken biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met hoogwaardige merkapparatuur. Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of maaltijden delen met het gezin. Geniet van het prachtige uitzicht over Travemünde en het prachtige zandstrand naar de Oostzee. Voor een kleine aanbetaling, kunt u een verrekijker lenen bij de receptie om de drukte en drukte van het gebied en de natuur te observeren.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome high-end gasten ontvangen 25% korting op het inschrijfgeld tijdens hun verblijf. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere Baltische resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje uit.
€162.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 3e verdieping van het complex. Het heeft drie aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol.Op het balkon, dat op het zuiden ligt, kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of gezamenlijke maaltijden met het gezin. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de monding van de Trave en de passerende schepen, evenals de Priwall tot aan het fijne zandstrand. Voor een kleine aanbetaling kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de drukte en drukte van het gebied en de natuur kunt observeren.In het appartement zijn er twee badkamers, die zich presenteren als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Er is ook een stoombad met een dubbele douche en een tweepersoons bubbelbad. Hier is het heerlijk om te ontspannen.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 4 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje uit.
€162.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
Deze exclusieve vakantieappartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. Hier zult u zich meteen thuis voelen.Dit vakantieappartement bevindt zich op de zesde verdieping van het complex en geniet daarom van een uniek uitzicht. Vanaf hier kunt u uitkijken over Travemünde en het prachtige zandstrand aan de Oostzee. Het appartement heeft een aparte slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u gezellige momenten beleven bij de bio-ethanol open haard. De slaapbank bevindt zich in de woonkamer en biedt nog twee slaapplaatsen.Het moderne entertainmentsysteem met een Blu-Ray-speler, een muzieksysteem met een MP3-aansluiting en 2 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Het Nespresso-apparaat (capsules dient u zelf te voorzien ), de thermos en het filterapparaat zorgen voor een heerlijk kopje koffie.Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven, of samen genieten van familiemaaltijden terwijl u het panoramische uitzicht aanschouwt. Tuinmeubilair van hoge kwaliteit is beschikbaar. Tegen een kleine aanbetaling kunt u een verrekijker lenen bij de receptie om het leven van de omgeving en de natuur te observeren.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Deze kan tegen een vergoeding gebruikt worden. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de gebruikelijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End het ideale startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Ook andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken tijdens uw verblijf.
€167.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve vakantieappartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen!Uw appartement bevindt zich op de zesde verdieping van het complex. Vanaf de bovenste verdieping kunt u genieten van een schitterend zicht op Travemunde, de promenade en het mooie zandstrand tot aan de Oostzee. Het appartement heeft aparte slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het gezellig maken bij het gezellige licht van de Bio-ethanol- haard. In de woonkamer staat een slaapbank, hier kunnen nog twee personen overnachten.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 4 flatscreen-tv's bieden veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en ze worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.Het moderne keukenblok biedt voldoende ruimte voor het bereiden van uw maaltijden en is voorzien van hoogwaardige keukenmachines. Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzeelucht en het geluid van de golven of genieten van de maaltijden met uw gezin. Geniet hier van het unieke panoramazicht op de golven van de Oostze. Tegen betaling van een kleine waarborg kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waarmee u de omgeving en de natuur kunt observeren.Het naburige a-ja-resort beschikt over een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Hier kunt u tegen een toeslag gebruik van maken. Alle HappyHome gasten die verblijven in het High End ontvangen, tijdens gedurende het verblijf, een korting van 25% op het entreetarief. Dit aanbod is alleen geldig tijdens uw verblijf; op de aankomstdag vanaf 16.00 uur tot op de dag van vertrek 10.00 uur. De locatie in Lübeck Travemünde maakt de High End een ideale uitvalsbasis voor uw vakantie. Het traditionele stadje biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere Baltische resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een uitstapje.
€167.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de begane grond van het complex. Het heeft drie aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol.Op het terras met een klein groen gebied, kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht. Tuinmeubelen zijn beschikbaar voor gezamenlijke maaltijden met het gezin.In het appartement zijn er twee badkamers, die zich presenteren als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Er is ook een stoombad met een dubbele douche en een tweepersoons bubbelbad. Hier is het heerlijk om te ontspannen.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 4 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome-gasten van High End krijgen tijdens hun verblijf 25% korting op de respectievelijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg.
€184.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de begane grond van het complex. Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De badkamer presenteert zichzelf als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Daarnaast heeft de badkamer een stoomcabine met dubbele regendouche.De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie. Op het terras kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven, of maaltijden delen met het gezin.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg.
€184.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de begane grond van het complex. Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De badkamer presenteert zichzelf als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Daarnaast heeft de badkamer een stoomcabine met dubbele regendouche.De moderne keuken biedt veel ruimte aan koKchen en is uitgerust met hoogwaardige merktoestellen. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie. Op het terras kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven, of maaltijden delen met het gezin.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg.
€184.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de begane grond van het complex. Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In dit appartement is een extra brede parkeergelegenheid beschikbaar.In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De badkamer presenteert zichzelf als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Daarnaast heeft de badkamer een stoomcabine met dubbele regendouche.De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Op het terras kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven, of maaltijden delen met het gezin.In de keuken vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng uw eigen capsules mee), een thermoskan en een handfilter om zelf te zetten, als u van klassieke filterkoffie houdt.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg.
€184.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement is rolstoelvriendelijk en bevindt zich op de begane grond van het complex. De badkamer is rolstoelvriendelijk. Bovendien bevindt de extra brede parkeerplaats zich vlak bij het appartement en is deze snel bereikbaar.Het appartement heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. In de woonkamer staat ook de slaapbank, die nog een slaapruimte biedt. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie. Op het terras met een klein groen gebied, kunt u genieten van het geluid van de golven of maaltijden delen met het gezin. Vanaf het terras kunt u een glimp opvangen van het estuarium van Trave en de veerboten die passeren.U kunt ontspannen in de badkamer met een regendouche en een stoombad. Hierop opwarmen na een lange Baltische wandeling.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg.
€195.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de begane grond van het complex en is slecht toegankelijk ingericht. Het appartement bevindt zich niet op de begane grond, je moet een paar stappen lopen of gebruik maken van de lift. Alle deuren zijn minimaal 92 cm breed.Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en drie flatscreen-tv's zorgen voor voldoende entertainment. In de woonkamer staat ook de slaapbank, die nog een slaapruimte biedt.Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. In de moderne badkamer is het hoogtepunt van uw appartement: de royale dubbele regendouche. Hier kunt u genieten van een lange douche na een lange wandeling over de Oostzee.De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie. Op het terras met een klein groen gebied, kunt u genieten van het geluid van de golven of maaltijden delen met het gezin. Vanaf het terras kunt u een glimp opvangen van het estuarium van Trave en de veerboten die passeren. Er is een kleine drempel naar het terras, dit bereik je niet op de begane grond.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg.
€195.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de begane grond van het complex en is slecht toegankelijk ingericht. Het appartement bevindt zich niet op de begane grond, je moet een paar stappen lopen of gebruik maken van de lift. Alle deuren zijn minimaal 92 cm breed. In dit appartement is een extra brede parkeergelegenheid beschikbaar.Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. In de woonkamer staat ook de slaapbank, die nog een slaapruimte biedt. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie. In de moderne badkamer is het hoogtepunt van uw appartement: de royale dubbele regendouche. Hier kunt u genieten van een lange douche na een lange wandeling over de Oostzee.Op het terras met een klein groen gebied, kunt u genieten van het geluid van de golven of maaltijden delen met het gezin. Vanaf het terras kunt u een glimp opvangen van het estuarium van Trave en de veerboten die passeren. Er is een kleine drempel naar het terras, dit bereik je niet op de begane grond.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg.
€195.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€195.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€195.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 2e verdieping van het complex. Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De badkamer presenteert zichzelf als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Daarnaast heeft de badkamer een stoomcabine met dubbele regendouche.De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Op het balkon, dat op het zuiden ligt, kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of gezamenlijke maaltijden met het gezin. Geniet van het uitzicht op de monding van de Trave en de Priwall tot aan het mooie Priwallstrand. Voor een kleine aanbetaling, kunt u een verrekijker lenen bij de receptie om de drukte en drukte van het gebied en de natuur te observeren.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg.
€199.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€206.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 2e verdieping van het complex. Het heeft drie aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol.Op het balkon, dat op het zuiden ligt, kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of gezamenlijke maaltijden met het gezin. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de monding van de Trave en de passerende schepen, evenals de Priwall tot aan het fijne zandstrand. Voor een kleine aanbetaling kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de drukte en drukte van het gebied en de natuur kunt observeren.In het appartement zijn er twee badkamers, die zich presenteren als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Er is ook een stoombad met een dubbele douche en een tweepersoons bubbelbad. Hier is het heerlijk om te ontspannen.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 4 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje uit.
€206.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€206.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€206.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€206.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€206.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€206.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€206.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€206.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€206.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€206.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€206.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€206.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
Deze exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 5e verdieping van het complex, vandaar dat u geniet van een uniek uitzicht. Vanaf hier kunt u kijken naar de Priwall, het zandstrand en de monding van de Trave met de passerende schepen.Het appartement heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. De slaapbank bevindt zich in de woonkamer, die nog twee slaapplaatsen biedt.Op het balkon, dat op het zuiden ligt, kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of gezamenlijke maaltijden met het gezin. Geniet hier van het prachtige panoramische uitzicht op het water. Voor een kleine aanbetaling kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de drukte en drukte van het gebied en de natuur kunt observeren.In de moderne badkamer is het hoogtepunt van uw appartement: de royale dubbele regendouche. Hier kunt u genieten van een lange douche na een lange wandeling over de Oostzee.Op het balkon, dat op het zuiden ligt, kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of gezamenlijke maaltijden met het gezin. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de monding van de Trave en de passerende schepen, evenals de Priwall tot aan het fijne zandstrand. Voor een kleine aanbetaling kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de drukte en drukte van het gebied en de natuur kunt observeren.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Ook andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje uit.
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
Deze exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 5e verdieping van het complex, vandaar dat u geniet van een uniek uitzicht. Vanaf hier kunt u kijken naar de Priwall, het zandstrand en de monding van de Trave met de passerende schepen.Het appartement heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. De slaapbank bevindt zich in de woonkamer, die nog twee slaapplaatsen biedt.Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of gezamenlijke maaltijden met het gezin. Geniet hier van het prachtige panoramische uitzicht op het water. Voor een kleine aanbetaling kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de drukte en drukte van het gebied en de natuur kunt observeren.In de moderne badkamer is het hoogtepunt van uw appartement: de royale dubbele regendouche. Hier kunt u genieten van een lange douche na een lange wandeling over de Oostzee.Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of gezamenlijke maaltijden met het gezin. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de monding van de Trave en de passerende schepen, evenals de Priwall tot aan het fijne zandstrand. Voor een kleine aanbetaling kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de drukte en drukte van het gebied en de natuur kunt observeren.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Ook andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje uit.
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 4e verdieping van het complex. Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De badkamer presenteert zichzelf als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Daarnaast heeft de badkamer een stoomcabine met dubbele regendouche.De moderne keuken biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met hoogwaardige merkapparatuur. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of maaltijden delen met het gezin. Geniet van het uitzicht op de boulevard en het strand, aan de golven van de Oostzee. Voor een kleine aanbetaling, kunt u een verrekijker lenen bij de receptie om de drukte en drukte van het gebied en de natuur te observeren.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Ook andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje uit.De verhuur is zonder getoonde deco-items zoals bloemen / kaarsen / fruit.
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 4e verdieping van het complex en heeft een prachtig uitzicht op het strand van Travemünde. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed garanderen slaapcomfort. De woonkamer heeft ook een slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt. Hier is ook de bio-ethanol openhaard, voor wiens licht je je comfortabel kunt maken.Het moderne entertainmentsysteem met drie flatscreen-tv's, Blu-Ray-spelers en hoogwaardige muziekapparatuur biedt voldoende entertainment. Het heeft een MP3- en een Bluetooth-verbinding, zodat u het systeem ook op uw smartphone kunt aansluiten.De badkamer presenteert zichzelf als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Daarnaast heeft de badkamer een stoomcabine met dubbele regendouche.De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of maaltijden delen met het gezin. Geniet van het uitzicht op de boulevard en het strand, aan de golven van de Oostzee. Voor een kleine aanbetaling, kunt u een verrekijker lenen bij de receptie om de drukte en drukte van het gebied en de natuur te observeren.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Ook andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg.De verhuur is zonder de getoonde deco-items zoals bloemen / kaarsen / fruit.
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 4e verdieping van het complex. Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De badkamer presenteert zichzelf als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Daarnaast heeft de badkamer een stoomcabine met dubbele regendouche.De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of maaltijden delen met het gezin. Geniet van het uitzicht op de boulevard en het strand, aan de golven van de Oostzee. Voor een kleine aanbetaling, kunt u een verrekijker lenen bij de receptie om de drukte en drukte van het gebied en de natuur te observeren.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Ook andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg.Verhuur zonder getoonde deco-items zoals bloemen / kaarsen / fruit.
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 4e verdieping van het complex. Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De badkamer presenteert zichzelf als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Daarnaast heeft de badkamer een stoomcabine met dubbele regendouche.De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of maaltijden delen met het gezin. Geniet van het uitzicht op de boulevard en het strand, aan de golven van de Oostzee. Voor een kleine aanbetaling, kunt u een verrekijker lenen bij de receptie om de drukte en drukte van het gebied en de natuur te observeren.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Ook andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een reis.Verhuur zonder getoonde deco-items zoals bloemen / kaarsen / fruit.
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 4e verdieping van het complex. Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De badkamer presenteert zichzelf als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Daarnaast heeft de badkamer een stoomcabine met dubbele regendouche.De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of maaltijden delen met het gezin. Geniet van het uitzicht op de boulevard en het strand, aan de golven van de Oostzee. Voor een kleine aanbetaling, kunt u een verrekijker lenen bij de receptie om de drukte en drukte van het gebied en de natuur te observeren.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Ook andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje uit.
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineert hoogwaardige apparatuur, het ontwerp en een prachtige locatie direct aan het strand van Travemünde. De appartementen bieden een modern entertainmentsysteem met Blu-ray-speler, stereo-installatie met mp3-aansluiting, drie flatscreen-tv's. Geniet van uw prive-oase met stoombad en een dubbele regendouche, sommige appartementen hebben ook een eigen sauna in de badkamer. Het naburige a-ja-Resort heeft een prachtig spagedeelte met sauna en zwembad. Dit kan worden gebruikt tegen vergoeding.Elk appartement heeft twee aparte slaapkamers, evenals een slaapbank in de woonkamer voor een of twee personen. De openhaard met bio-ethanol dompelt het woongedeelte onder in een gezellig licht. De moderne keuken is uitgerust met hoogwaardige merkapparatuur. Hier zullen koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat vinden (capsules kunt u zelf meenemen) en een thermoskan. Als u liever klassieke filterkoffie drinkt dan kan dat hier ook. Op het zuidgerichte balkon of terras kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven. De appartementen met balkon hebben bijna allemaal een prachtig uitzicht op het water. Het uitzicht valt op het zandstrand of op de Priwall met de monding van Trave. Appartementtype voor 5 personen is een rolstoelvriendelijk appartement op de begane grond, met voldoende ruimte. De appartementen hebben een badkamer zonder drempels en toegang tot het privéterras met een kleine tuin.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Andere badplaatsen en Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk toegankelijk voor een bezoek.
€217.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve vakantieappartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen!Uw appartement bevindt zich op de zesde verdieping van het complex. Vanaf de bovenste verdieping kunt u genieten van een schitterend zicht op Travemunde, de promenade en het mooie zandstrand tot aan de Oostzee. Het appartement heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het gezellig maken bij het gezellige licht van de Bio-ethanol- haard. In de woonkamer staat een slaapbank, hier kunnen nog twee personen overnachten. De badkamer is uw persoonlijke Wellness gedeelte. Hier kunt u na een lange wandeling langs de Oostzee, opwarmen in de sauna. In de badkamer is ook een stoombad met dubbele regendouche. Het moderne keukenblok biedt voldoende ruimte voor het bereiden van uw maaltijden en is voorzien van hoogwaardige keukenmachines. Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzeelucht en het geluid van de golven of genieten van de maaltijden met uw gezin. Geniet hier van het unieke panoramazicht op de golven van de Oostzee. Tegen betaling van een kleine waarborg kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waarmee u de omgeving en de natuur kunt observeren.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's bieden veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en ze worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. Het naburige a-ja-resort beschikt over een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Hier kunt u tegen een toeslag gebruik van maken. Alle HappyHome gasten die verblijven in het High End ontvangen, tijdens gedurende het verblijf, een korting van 25% op het entreetarief. Dit aanbod is alleen geldig tijdens uw verblijf; op de aankomstdag vanaf 16.00 uur tot op de dag van vertrek 10.00 uur. De locatie in Lübeck Travemünde maakt de High End een ideale uitvalsbasis voor uw vakantie. Het traditionele stadje biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere Baltische resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een uitstapje.
€228.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve vakantieappartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen!Uw appartement bevindt zich op de zesde verdieping van het complex. Vanaf de bovenste verdieping kunt u genieten van een schitterend zicht op Travemunde, de promenade en het mooie zandstrand tot aan de Oostzee. Het appartement heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het gezellig maken bij het gezellige licht van de Bio-ethanol- haard. In de woonkamer staat een slaapbank, hier kunnen nog twee personen overnachten. De badkamer is uw persoonlijke Wellness gedeelte. Hier kunt u na een lange wandeling langs de Oostzee, opwarmen in de sauna. In de badkamer is ook een stoombad met dubbele regendouche. Het moderne keukenblok biedt voldoende ruimte voor het bereiden van uw maaltijden en is voorzien van hoogwaardige keukenmachines. Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzeelucht en het geluid van de golven of genieten van de maaltijden met uw gezin. Geniet hier van het unieke panoramazicht op de golven van de Oostzee. Tegen betaling van een kleine waarborg kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waarmee u de omgeving en de natuur kunt observeren.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 4 flatscreen-tv's bieden veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en ze worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. Het naburige a-ja-resort beschikt over een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Hier kunt u tegen een toeslag gebruik van maken. Alle HappyHome gasten die verblijven in het High End ontvangen, tijdens gedurende het verblijf, een korting van 25% op het entreetarief. Dit aanbod is alleen geldig tijdens uw verblijf; op de aankomstdag vanaf 16.00 uur tot op de dag van vertrek 10.00 uur. De locatie in Lübeck Travemünde maakt de High End een ideale uitvalsbasis voor uw vakantie. Het traditionele stadje biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere Baltische resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een uitstapje.
€228.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€228.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
Deze exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 5e verdieping van het complex, vandaar dat u geniet van een uniek uitzicht. Vanaf hier kunt u kijken naar de Priwall, het zandstrand en de monding van de Trave met de passerende schepen.Het appartement heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. De slaapbank bevindt zich in de woonkamer, die nog twee slaapplaatsen biedt.Op het balkon, dat op het zuiden ligt, kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of gezamenlijke maaltijden met het gezin. Geniet hier van het prachtige panoramische uitzicht op het water. Voor een kleine aanbetaling kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de drukte en drukte van het gebied en de natuur kunt observeren.In de moderne badkamer is het hoogtepunt van uw appartement: de royale dubbele regendouche. Hier kunt u genieten van een lange douche na een lange wandeling over de Oostzee.Op het balkon, dat op het zuiden ligt, kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of gezamenlijke maaltijden met het gezin. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de monding van de Trave en de passerende schepen, evenals de Priwall tot aan het fijne zandstrand. Voor een kleine aanbetaling kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de drukte en drukte van het gebied en de natuur kunt observeren.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Ook andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een reis.Verhuur is zonder getoonde deco-items zoals bloemen / kaarsen / fruit.
€233.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
Deze exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 5e verdieping van het complex, vandaar dat u geniet van een uniek uitzicht. Vanaf hier kunt u kijken naar de Priwall, het zandstrand en de monding van de Trave met de passerende schepen.Het appartement heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. De slaapbank bevindt zich in de woonkamer, die nog twee slaapplaatsen biedt.Op het balkon, dat op het zuiden ligt, kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of gezamenlijke maaltijden met het gezin. Geniet hier van het prachtige panoramische uitzicht op het water. Voor een kleine aanbetaling kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de drukte en drukte van het gebied en de natuur kunt observeren.In de moderne badkamer is het hoogtepunt van uw appartement: de royale dubbele regendouche. Hier kunt u genieten van een lange douche na een lange wandeling over de Oostzee.Op het balkon, dat op het zuiden ligt, kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of gezamenlijke maaltijden met het gezin. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de monding van de Trave en de passerende schepen, evenals de Priwall tot aan het fijne zandstrand. Voor een kleine aanbetaling kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de drukte en drukte van het gebied en de natuur kunt observeren.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Ook andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje uit. De afgebeelde deco-artikelen zoals bloemen/kazen/fruit zijn niet aanwezig.
€233.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€233.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€233.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 4e verdieping van het complex. Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De badkamer presenteert zichzelf als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Daarnaast heeft de badkamer een stoomcabine met dubbele regendouche.De moderne keuken biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met hoogwaardige merkapparatuur. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of maaltijden delen met het gezin. Geniet van het uitzicht op de boulevard en het strand, aan de golven van de Oostzee. Voor een kleine aanbetaling, kunt u een verrekijker lenen bij de receptie om de drukte en drukte van het gebied en de natuur te observeren.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Ook andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje uit.
€233.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 4e verdieping van het complex. Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt.Op het balkon, dat op het zuiden ligt, kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of gezamenlijke maaltijden met het gezin. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de monding van de Trave en de passerende schepen, evenals de Priwall tot aan het fijne zandstrand. Voor een kleine aanbetaling kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de drukte en drukte van het gebied en de natuur kunt observeren.De badkamer presenteert zichzelf als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Daarnaast heeft de badkamer een stoomcabine met dubbele regendouche.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere Baltische resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje uit.
€233.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 4e verdieping van het complex. Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt.Op het balkon, dat op het zuiden ligt, kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of gezamenlijke maaltijden met het gezin. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de monding van de Trave en de passerende schepen, evenals de Priwall tot aan het fijne zandstrand. Voor een kleine aanbetaling, kunt u een verrekijker lenen bij de receptie om de drukte en drukte van het gebied en de natuur te observeren.De badkamer presenteert zichzelf als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Daarnaast heeft de badkamer een stoomcabine met dubbele regendouche.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg.
€233.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 4e verdieping van het complex. Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt.Op het balkon, dat op het zuiden ligt, kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of gezamenlijke maaltijden met het gezin. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de monding van de Trave en de passerende schepen, evenals de Priwall tot aan het fijne zandstrand. Voor een kleine aanbetaling kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de drukte en drukte van het gebied en de natuur kunt observeren.De badkamer presenteert zichzelf als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Daarnaast heeft de badkamer een stoomcabine met dubbele regendouche.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje uit.
€233.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€233.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€233.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€233.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€233.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€233.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€233.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve vakantieappartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen!Uw appartement bevindt zich op de zesde verdieping van het complex. Vanaf de bovenverdieping kunt u genieten van een uniek uitzicht op de Priwall, het zandstrand en de Travemündung met de passerende schepen.Het appartement heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer - met slaapbank voor 2 personen - kunt u zich comfortabel voelen voor het gezellige licht van de Bio-ethanol- haard. Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzeelucht en het geluid van de golven of genieten van de maaltijden met uw gezin. Geniet hier van het prachtige uitzicht op de golven van de Oostzee en de haveningang. Tegen een kleine waarborg kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de omgeving en de natuur kunt observeren.De badkamer is uw eigen, persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen in de sauna na een lange wandeling langs de Oostzee. Hier bevindt zich ook het stoombad met een dubbele douche. Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's bieden veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en ze worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. Het moderne keukenblok biedt voldoende ruimte om te koken en is ingericht met hoogwaardige keukenmachines. Het naburige a-ja-resort beschikt over een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Hier kunt u tegen een toeslag gebruik van maken. Alle HappyHome gasten die verblijven in het High End ontvangen, tijdens gedurende het verblijf, een korting van 25% op het entreetarief. Dit aanbod is alleen geldig tijdens uw verblijf; op de aankomstdag vanaf 16.00 uur tot op de dag van vertrek 10.00 uur. De locatie in Lübeck Travemünde maakt de High End een ideale uitvalsbass voor uw vakantie. Het traditionele stadje biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere Baltische resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een uitstapje.
€266.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve vakantieappartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen!Uw appartement bevindt zich op de zesde verdieping van het complex. Vanaf de bovenste verdieping kunt u genieten van een schitterend zicht op Travemunde, de promenade en het mooie zandstrand tot aan de Oostzee. Het appartement heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het gezellig maken bij het gezellige licht van de Bio-ethanol- haard. In de woonkamer staat een slaapbank, hier kunnen nog twee personen overnachten. Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzeelucht en het geluid van de golven of genieten van de maaltijden met uw gezin. Geniet hier van het unieke panoramazicht op de golven van de Oostzee. Tegen betaling van een kleine waarborg kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waarmee u de omgeving en de natuur kunt observeren.De badkamer is uw persoonlijke Wellness gedeelte. Hier kunt u na een lange wandeling langs de Oostzee, opwarmen in de sauna. In de badkamer is ook een stoombad met dubble regendouche. Het moderne keukenblok biedt voldoende ruimte voor het bereiden van uw maaltijden en is voorzien van hoogwaardige keukenmachines. Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 4 flatscreen-tv's bieden veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en ze worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. Het naburige a-ja-resort beschikt over een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Hier kunt u tegen een toeslag gebruik van maken. Alle HappyHome gasten die verblijven in het High End ontvangen, tijdens gedurende het verblijf, een korting van 25% op het entreetarief. Dit aanbod is alleen geldig tijdens uw verblijf; op de aankomstdag vanaf 16.00 uur tot op de dag van vertrek 10.00 uur. De locatie in Lübeck Travemünde maakt de High End een ideale uitvalsbasis voor uw vakantie. Het traditionele stadje biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere Baltische resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een uitstapje.
€266.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve vakantieappartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen!Uw appartement bevindt zich op de zesde verdieping van het complex. Vanaf de bovenverdieping kunt u genieten van een uniek uitzicht op de Priwall, het zandstrand en de Travemündung met de passerende schepen.Het appartement heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer - met slaapbank voor 2 personen - kunt u zich comfortabel voelen voor het gezellige licht van de Bio-ethanol- haard. Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzeelucht en het geluid van de golven of genieten van de maaltijden met uw gezin. Hier kunt u genieten van het prachtige panoramazicht op de golven van de Oostzee en de haveningang. Tegen een kleine waarborg kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de omgeving en de natuur kunt observeren.De badkamer is uw eigen, persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen in de sauna na een lange wandeling langs de Oostzee. Er is ook een stoombad met een dubbele regendouche. Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's bieden veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en ze worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. Het naburige a-ja-resort beschikt over een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Hier kunt u tegen een toeslag gebruik van maken. Alle HappyHome gasten die verblijven in het High End ontvangen, tijdens gedurende het verblijf, een korting van 25% op het entreetarief. Dit aanbod is alleen geldig tijdens uw verblijf; op de aankomstdag vanaf 16.00 uur tot op de dag van vertrek 10.00 uur. De locatie in Lübeck Travemünde maakt de High End een ideale uitvalsbasis voor uw vakantie. Het traditionele stadje biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere Baltische resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een uitstapje.
€266.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve vakantieappartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen!Uw appartement bevindt zich op de zesde verdieping van het complex. Vanaf de bovenste verdieping kunt u genieten van een schitterend zicht op de Priwall, het mooie zandstrand en de monding van de Trave met zijn voorbij varende schepen. Het appartement heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het gezellig maken bij het gezellige licht van de Bio-ethanol- haard. In de woonkamer staat een slaapbank, hier kunnen nog twee personen overnachten.Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzeelucht en het geluid van de golven of genieten van de maaltijden met uw gezin. Geniet hier van het unieke panoramazicht op de golven van de Oostzee. Tegen betaling van een kleine waarborg kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waarmee u de omgeving en de natuur kunt observeren.De badkamer is uw persoonlijke Wellness gedeelte. Hier kunt u na een lange wandeling langs de Oostzee, opwarmen in de sauna. In de badkamer is ook een stoombad met dubbele regendouche. Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 4 flatscreen-tv's bieden veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en ze worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. Het moderne keukenblok biedt voldoende ruimte voor het bereiden van uw maaltijden en is voorzien van hoogwaardige keukenmachines. Het naburige a-ja-resort beschikt over een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Hier kunt u tegen een toeslag gebruik van maken. Alle HappyHome gasten die verblijven in het High End ontvangen, tijdens gedurende het verblijf, een korting van 25% op het entreetarief. Dit aanbod is alleen geldig tijdens uw verblijf; op de aankomstdag vanaf 16.00 uur tot op de dag van vertrek 10.00 uur. De locatie in Lübeck Travemünde maakt de High End een ideale uitvalsbasis voor uw vakantie. Het traditionele stadje biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere Baltische resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een uitstapje
€266.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve vakantieappartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen!Uw appartement bevindt zich op de zesde verdieping van het complex. Vanaf de bovenste verdieping kunt u genieten van een schitterend zicht op de Priwall, het mooie zandstrand en de monding van de Trave met zijn voorbij varende schepen. Het appartement heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het gezellig maken bij het gezellige licht van de Bio-ethanol- haard. In de woonkamer staat een slaapbank, hier kunnen nog twee personen overnachten. Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzeelucht en het geluid van de golven of genieten van de maaltijden met uw gezin. Geniet hier van het unieke panoramazicht op de golven van de Oostzee. Tegen betaling van een kleine waarborg kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waarmee u de omgeving en de natuur kunt observeren.De badkamer is uw persoonlijke Wellness gedeelte. Hier kunt u na een lange wandeling langs de Oostzee, opwarmen in de sauna. In de badkamer is ook een stoombad met dubbele regendouche. Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 4 flatscreen-tv's bieden veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en ze worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.Het moderne keukenblok biedt voldoende ruimte voor het bereiden van uw maaltijden en is voorzien van hoogwaardige keukenmachines. Het naburige a-ja-resort beschikt over een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Hier kunt u tegen een toeslag gebruik van maken. Alle HappyHome gasten die verblijven in het High End ontvangen, tijdens gedurende het verblijf, een korting van 25% op het entreetarief. Dit aanbod is alleen geldig tijdens uw verblijf; op de aankomstdag vanaf 16.00 uur tot op de dag van vertrek 10.00 uur. De locatie in Lübeck Travemünde maakt de High End een ideale uitvalsbasis voor uw vakantie. Het traditionele stadje biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere Baltische resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een uitstapje.
€266.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€296.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 1e verdieping van het complex. Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol. In de woonkamer is ook de slaapbank, die nog twee slaapplaatsen biedt.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 3 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen.De badkamer presenteert zichzelf als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Daarnaast heeft de badkamer een stoomcabine met dubbele regendouche.De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Op het balkon, dat op het zuiden ligt, kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en het geluid van de golven of gezamenlijke maaltijden met het gezin. Geniet van het uitzicht op de monding van de Trave en de Priwall tot aan het mooie Priwallstrand. Voor een kleine aanbetaling, kunt u een verrekijker lenen bij de receptie om de drukte en drukte van het gebied en de natuur te observeren.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere badplaatsen en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg.
€296.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve vakantieappartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige inrichting, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck- Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen!Uw appartement bevindt zich op de tweede verdieping van het complex. U heeft de beschikking over drie aparte slaapkamers met elke een goed tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u zich comfortabel voelen voor het gezellige licht van de Bio-ethanol- haard.Het zuidgerichte balkon nodigt uit tot het genieten van de frisse Oostzeelucht en zon. Vanaf hier heeft u zicht op de Priwall en de monding van de Travemunde met zijn voorbijtrekkende schepen. U heeft de beschikking over tuinmeubels zodat u ook buiten uw maaltijden kunt gebruiken. Tegen een kleine vergoeding kunt u bij de receptie een verrekijker huren, zo kunt u de natuur en omgeving goed bekijken. In het appartement zijn twee badkamers, uw eigen wellness gedeelte. Hier kunt na een lange wandeling langs de Oostzee opwarmen in de sauna. Of gebruik maken van het stoombad met regendruppeldouche of de twee persoons whirlpool. Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 4 flatscreen-tv's bieden veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en ze worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. In de keuken welke is ingericht met hoogwaardigde keukenaparaten, is voldoende ruimte om te koken. Het naburige a-ja-resort beschikt over een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Hier kunt u tegen een toeslag gebruik van maken. Alle aangemelde gasten van HappyHome die verblijven in het HighEnd krijgen tijdens hun verblijf 25% korting op het entreetarief. Dit geldt alleen tijdens uw officiele boekingsperiode, vanaf de aankomstdag 16.00 uur tot uiterlijk de dag van vertrek 10.00 uur. De locatie in Lübeck Travemünde maakt de HighEnd een ideale uitvalsbasis voor uw vakantie. Het traditionele stadje biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere resorts aan de Oostzee en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een uitstapje.
€296.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€296.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€296.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve vakantieappartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen!Uw appartement bevindt zich op de vijfde verdieping van het complex. Vanaf de bovenverdieping kunt u genieten van een uniek uitzicht op de Priwall, het zandstrand en de Travemündung met de passerende schepen.Het appartement heeft drie aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer - met slaapbank voor 2 personen - kunt u zich comfortabel voelen voor het gezellige licht van de Bio-ethanol- haard. Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzeelucht en het geluid van de golven of genieten van de maaltijden met uw gezin. Tuinmeubilair is beschikbaar. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de golven van de Oostzee en de haveningang. Tegen een kleine aanbetaling kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de drukte van het gebied en de natuur kunt observeren.In het appartement zijn er twee badkamers, die zich presenteren als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen in de sauna na een lange wandeling langs de Oostzee. Er is ook een stoombad met een dubbele douche en een tweepersoons bubbelbad. Hier kunt u heerlijk ontspannen.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 4 flatscreen-tv's bieden veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en ze worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. Het naburige a-ja-resort beschikt over een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Hier kunt u tegen een toeslag gebruik van maken.De locatie in Lübeck Travemünde maakt de High End een ideale uitvalsbasis voor uw vakantie. Het traditionele stadje biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere Baltische resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een uitstapje.
€302.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve appartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck-Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen.Uw appartement bevindt zich op de 4e verdieping van het complex. Het heeft drie aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het zich gemakkelijk maken voor het gezellige licht van de open haard met bio-ethanol.Op het balkon, dat op het zuiden ligt, kunt u genieten van de frisse Oostzee-lucht en de zon. Vanaf hier kijk je naar de Priwall, het strand en de monding van de Trave. Ontspan met het uitzicht op de passerende schepen. Tuinmeubelen zijn beschikbaar voor gezamenlijke maaltijden met het gezin. Voor een kleine aanbetaling kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waar u de drukte en drukte van het gebied en de natuur kunt observeren.In het appartement zijn er twee badkamers, die zich presenteren als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen na een lange wandeling over de Oostzee in de sauna. Er is ook een stoombad met een dubbele douche en een tweepersoons bubbelbad. Hier is het heerlijk om te ontspannen.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 4 flatscreen-tv's biedt veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en zijn licht en worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. De moderne kitchenette biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier vinden koffieliefhebbers een Nespresso-apparaat (breng zelf capsules mee), evenals een thermoskan en een handfilter voor zelfbrouwen, als u de voorkeur geeft aan klassieke filterkoffie.Het naburige a-ja-resort heeft een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Dit kan tegen een vergoeding worden gedeeld. Alle geregistreerde HappyHome High End-gasten ontvangen tijdens hun verblijf 25% korting op de toepasselijke toegangsprijs. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen tijdens de officiële huurperiode kan worden gebruikt, dwz vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot een maximum van 10.00 uur op de dag van vertrek.De locatie in Lübeck-Travemünde maakt de High End een ideaal startpunt voor uw vakantie. Het traditionele dorp biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere Baltische resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg.
€302.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€302.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€302.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€302.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
€302.00
Vakantiehuis In High End Travemünde
De exclusieve vakantieappartementen in het appartementencomplex High End combineren hoogwaardige apparatuur, design en een prachtige locatie direct aan het strand van Lübeck Travemünde. U zult zich hier helemaal thuis voelen!Uw appartement bevindt zich op de zesde verdieping van het complex. Vanaf de bovenste verdieping kunt u genieten van een schitterend zicht op het Priwallstrand en de Trave waar de boten en schepen voorbij varen. Het appartement heeft drie aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. In de woonkamer kunt u het gezellig maken bij het gezellige licht van de Bio-ethanol- haard.Op het balkon kunt u genieten van de frisse Oostzeelucht en het geluid van de golven of genieten van de maaltijden met uw gezin. Tuinmeubilair is beschikbaar. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de golven van de Oostzee en de haveningang. Tegen betaling van een kleine waarborg kunt u een verrekijker lenen bij de receptie, waarmee u de omgeving en de natuur kunt observeren.In het appartement zijn er twee badkamers, die zich presenteren als uw persoonlijke wellnessruimte. Hier kunt u zich opwarmen in de sauna na een lange wandeling langs de Oostzee. Er is ook een stoombad met een dubbele douche en een tweepersoons bubbelbad. Hier kunt u heerlijk ontspannen.Het moderne entertainmentsysteem met Blu-Ray-speler, muzieksysteem met MP3-aansluiting en 4 flatscreen-tv's bieden veel entertainment. Alle kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl en ze worden overspoeld met licht door de kamerhoge ramen. De moderne keuken biedt voldoende ruimte om te koken en is uitgerust met hoogwaardige merkapparatuur.Het naburige a-ja-resort beschikt over een prachtige spa met een sauna en een zwembad. Hier kunt u tegen een toeslag gebruik van maken. Alle HappyHome gasten die verblijven in het High End ontvangen, tijdens gedurende het verblijf, een korting van 25% op het entreetarief. Dit aanbod is alleen geldig tijdens uw verblijf; op de aankomstdag vanaf 16.00 uur tot op de dag van vertrek 10.00 uur. De locatie in Lübeck Travemünde maakt de High End een ideale uitvalsbasis voor uw vakantie. Het traditionele stadje biedt een prachtig zandstrand, restaurants, cafés, speeltuinen en winkels direct aan de boulevard. Boottochten en zeiltochten kunnen direct bij de accommodatie worden geboekt. Andere Baltische resorts en de Hanzesteden Lübeck en Hamburg zijn gemakkelijk te bereiken voor een uitstapje.
€307.00