Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Habscheid

Vakantiehuis In Habscheid BoekNu
€307.00

Vakantiehuis In Habscheid

Breng een onvergetelijke vakantie door in het idyllische Eifelort Habscheid. Uw appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een mooi appartementencomplex. Het is zeer comfortabel en modern en biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie.Boven alles zal de liefdevol aangelegde tuin uw ziel verrukken en u laten dromen. Hier kunt u ontspannen en vindt u gegarandeerd altijd een mooi plekje in de zon. Tuinmeubelen en een elektrische grill staan tot uw beschikking. De tuinschuur wordt gebruikt door de verhuurder, de rest van de tuin staat tot uw beschikking. Vooral de kinderen zullen genieten van de ruime tuin, waar ze ongestoord kunnen spelen.De twee aparte slaapkamers zijn elk uitgerust met een knus tweepersoonsbed.Een wasmachine en droger van de huiseigenaar ( begane grond ) kunt u op afspraak en tegen een vergoeding gebruiken.Ontdek talloze fiets- en wandelpaden in de directe omgeving of maak een uitstapje naar één van de vele bezienswaardigheden in de regio. De nabijheid van België en Luxemburg maakt Habscheid het perfecte startpunt voor vele excursies.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Habscheid

Aantal Sterren
4

Plaats
Habscheid

Regio
Eifel/vulkaneifel

Land
Duitsland

Aantal personen
4

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €307.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Habscheid prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Habscheid
€307.00