Goedkope Vakantie naar Trolljenta

Trolljenta BoekNu
€171.00

Trolljenta

Dit vakantiehuis op Vakantiepark Ostsee-Resort beslaat 2 verdiepingen en biedt veel ruimte. Het ligt op een kleine wandeling van het prachtige strand van de Oostzee en de bedrijvige haven van Olpenitz ligt direct naast het park. Boven liggen de beide ruime slaapkamers en een van de badkamers. In de tweede badkamer op de begane grond is de privé sauna. Natuurlijk mag een groot terras niet ontbreken om heerlijk van de zon te genieten. Ook in de koudere jaargetijden is een verblijf op Vakantiepark Ostsee-Resort de moeite waard. Onstpan na een lange strandwandeling in uw infraroodsauna of maak het gezellig voor het knisperende haardvuur. Aangezien de vakantiehuizen direct aan de kust liggen, vragen wij om uw begrip, dat het tuinmeubilair alleen in het voor- en zomerseizoen beschikbaar is. In het najaar en winterseizoen zijn deze niet aanwezig i.v.m. de krachtige wind. Dankzij het flexibele dagprijs-systeem zijn er aanbiedingen voor elk budget. De vakantieduur is ook flexibel, van kort weg, een verlengd weekend, een lange zomervakantie of een verblijf in het rustige voor- of naseizoen. Let u er alstublieft op, dat het Ostsee Resort Olpenitz nog in aanbouw is. Restaurants en cafés zijn er nog niet, de toegangswegen zijn voor het grootste deel nog niet klaar. In de omgeving van het vakantiehuis kunnen er nog bouwactiviteiten zijn en het terrein inclusief parkeerplaats kan provisorisch zijn aangelegd. Gezien de bouw moeten kinderen buiten in de gaten worden gehouden. In de huurprijs zijn deze bouwactiviteiten ingecalculeerd. Andere korting is uitgesloten. Een aantal foto's kunnen woonvoorbeelden zijn. De inrichting en kleur kan per huis verschillen. Door dat er nog enkele vakantiehuizen in aanbouw zijn, kunnen de buitenruimtes en de bebouwingsdichtheid constant veranderen en afwijken van de getoonde foto's.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Trolljenta

Aantal Sterren
5

Plaats
Ostseeresort Olpenitz

Regio
Sleeswijk-Holstein

Land
Duitsland

Aantal personen
5

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €171.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Trolljenta prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Trolljenta
€310.00
Happy Home
Trolljenta
€171.00