Goedkope Vakantie naar Fewo Burg Stargard

Fewo Burg Stargard BoekNu
€100.00

Fewo Burg Stargard

" Dit gezellige appartement is gelegen in een huis direct bij het Golfpark Strelasund. De aanbiedingen van het golf park zijn beschikbaar tegen een vergoeding. Er zijn golfbanen en het gebruik van het zwembad of een van de vele spa-diensten, zoals sauna of massages is ook toegestaan. In het restaurant van het Golf Hotel kunt u op het prachtige terras echt genieten. Op verzoek kunt u ook een van de aanvullende diensten in het nabijgelegen Golf Hotel boeken, u moet geen comfort missen. U kunt graag om advies vragen!De omliggende bossen zijn ideaal voor wandelingen. U kunt ook fietsen huren om de omgeving met de fiets te verkennen.Andere appartementen in hetzelfde huis: DMV623 en DMV624.Opmerking: 2015 moet u gedurend het hele jaar met bouwactiviteiten in de omgeving van het huis rekening houden.Korte vakanties (vanaf 2 nachten!) en optionele aankomst kunt u het hele jaar door boeken!"

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Fewo Burg Stargard

Aantal Sterren
4

Plaats
Süderholz/Golfpark Strelasund

Regio
Mecklenburg-Vorpommern

Land
Duitsland

Aantal personen
2

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €100.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Fewo Burg Stargard prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
FeWo Burg Stargard
" Dit gezellige appartement is gelegen in een huis direct bij het Golfpark Strelasund. De aanbiedingen van het golf park zijn beschikbaar tegen een vergoeding. Er zijn golfbanen en het gebruik van het zwembad of een van de vele spa-diensten, zoals sauna of massages is ook toegestaan. In het restaurant van het Golf Hotel kunt u op het prachtige terras echt genieten. Op verzoek kunt u ook een van de aanvullende diensten in het nabijgelegen Golf Hotel boeken, u moet geen comfort missen. U kunt graag om advies vragen!De omliggende bossen zijn ideaal voor wandelingen. U kunt ook fietsen huren om de omgeving met de fiets te verkennen.Andere appartementen in hetzelfde huis: DE-10229 en DE-10249.Opmerking: 2015 moet u gedurend het hele jaar met bouwactiviteiten in de omgeving van het huis rekening houden.Korte vakanties (vanaf 2 nachten!) en optionele aankomst kunt u het hele jaar door boeken!"
€350.00
Happy Home
Fewo Burg Stargard
€100.00