Goedkope Vakantie naar Fewo Burg Rothenklempenow

Fewo Burg Rothenklempenow BoekNu
€100.00

Fewo Burg Rothenklempenow

Vakantie direct naast de golfbaan in een comfortabele appartementen! Uw auto kunt u direct voor het huis laten staan en vanuit daar het moderne appartement op de begange grond via een eigen ingang betreden. Het appartement is perfect uitgerust voor een kortevakantie of golfvakanties.De sleutels en uitgebreide informatie over de mogelijkheden van de talloze vakantie-activiteiten ontvangt u direct bij de receptie van het Golf Park. Dit is ook uw vaste aanspreekpunt tijdens uw verblijf. Verder hebt u ook de mogelijkheid om een hotelservice erbij te boeken. Vraag graag om advies.De locatie ligt op ongeveer 30 minuten van het strand met veel mogelijkheden voor ontspanning of sportieve activiteiten. Hier kunt u niet alleen golfen, maar ook een wandeling na in de omliggende bossen maken, een fietstocht gaan maken of het wellness-aanbod van het naburige hotel (zwembad, sauna, stoombad, massage gebruiken. Er is ook restaurant, hier kunt u van de zonsondergang op het terras genieten.Er zijn aanbiedingen speciaal voor golfers. U kunt ook vissen in rivieren en meren of gaan jagen. Elke dag proberen wij alles voor u mogelijk te maken. Welkom in een oase van rust, stilte, lichamelijke activiteit en toeristische aantrekkelijkheid.Appartementen in hetzelfde huis: DMV626, 628, 629.2015 moet het hele jaar door met bouwactiviteiten rekening gehouden worden, deze kunnen in de directe omgeving van het huis zijn.Minivakantie (vanaf 2 nachten!) en aankomst op elke dag mogelijk het hele jaar door!

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Fewo Burg Rothenklempenow

Aantal Sterren
4

Plaats
Süderholz/Golfpark Strelasund

Regio
Mecklenburg-Vorpommern

Land
Duitsland

Aantal personen
2

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €100.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Fewo Burg Rothenklempenow prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
FeWo Burg Rothenklempenow
Vakantie direct naast de golfbaan in een comfortabele appartementen! Uw auto kunt u direct voor het huis laten staan en vanuit daar het moderne appartement op de begange grond via een eigen ingang betreden. Het appartement is perfect uitgerust voor een kortevakantie of golfvakanties.De sleutels en uitgebreide informatie over de mogelijkheden van de talloze vakantie-activiteiten ontvangt u direct bij de receptie van het Golf Park. Dit is ook uw vaste aanspreekpunt tijdens uw verblijf. Verder hebt u ook de mogelijkheid om een hotelservice erbij te boeken. Vraag graag om advies.De locatie ligt op ongeveer 30 minuten van het strand met veel mogelijkheden voor ontspanning of sportieve activiteiten. Hier kunt u niet alleen golfen, maar ook een wandeling na in de omliggende bossen maken, een fietstocht gaan maken of het wellness-aanbod van het naburige hotel (zwembad, sauna, stoombad, massage gebruiken. Er is ook restaurant, hier kunt u van de zonsondergang op het terras genieten.Er zijn aanbiedingen speciaal voor golfers. U kunt ook vissen in rivieren en meren of gaan jagen. Elke dag proberen wij alles voor u mogelijk te maken. Welkom in een oase van rust, stilte, lichamelijke activiteit en toeristische aantrekkelijkheid.Appartementen in hetzelfde huis: DE-10184, 628, 629.2015 moet het hele jaar door met bouwactiviteiten rekening gehouden worden, deze kunnen in de directe omgeving van het huis zijn.Minivakantie (vanaf 2 nachten!) en aankomst op elke dag mogelijk het hele jaar door!
€350.00
Happy Home
Fewo Burg Rothenklempenow
€100.00