Goedkope Vakantie naar Fürstenberg

Fürstenberg BoekNu
€350.00

Fürstenberg

Hier, in de beroemde porseleinstad Fürstenberg an der Weser, wacht een groot en comfortabel appartement op u. Ter plaatse zijn er diverse serviceaanbiedingen mogelijk (tegen vergoeding): fietsverhuur, broodjes- en drankjesservice, sauna en solarium. Bij de kosteloze, gemeenschappelijke voorzieningen van het huis horen oa een fitnessruimte met professionele apparaten, een wasruimte met wasmachine en droger, een grote tuin met tafeltennis en een ontbijtruimte met een grote vriezer. De eigenaar kan voor u bemiddelen voor een rondleiding door de regionale brouwerijen Allersheimer en Uslarer Bergbräu. Begeleide Nordic Walking-tochten maken het aanbod compleet. Het huis staat aan een doodlopende weg aan de rand van het dorp. Hier kunt u genieten van de rust maar ook van de diverse recreatiemogelijkheden n de omgeving gebruik maken. Fürstenberg an der Weser is een van de oudste en bekendste porseleinsteden van Europa. Hier kunt u veel winkels vinden met servies maa ook het bekende porseleinmuseum. Fürstenberg is gelegen aan de rand van het grootste en hoogst gelegen bosgebied van het Wezerbergland, de Solling. Deze is bekend om zijn grote loofbossen en zijn vele wild. Maar er zijn ook vele kilometers wandel- en fietswegen. Als u zelf uw fietsen meeneemt kunt u deze bij het huis plaatsen in een afsluitbare ruimte. In het Wezertal zijn veel voormalige kiezelgroeven die nu als zwemmeren gebruikt worden. Ook is er een groot aanbod van cultuur, zoals bijvoorbeel de wereldbekende abdij van Corvey, de “sprookjesstraat”, de weg van de Wezerrenaissance of de romantische vakwerkstad Höxer met zijn vele winkels.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
4

Land
Duitsland

Aantal personen
Fürstenberg

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €350.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Fürstenberg prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Fürstenberg
€350.00