Goedkope Vakantie naar AltefährRügen

AltefährRügen BoekNu
€295.00

AltefährRügen

Twee-onder-één-kap van 59 m².Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer met open keukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terras

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
5

Land
Duitsland

Aantal personen
Altefähr/Rügen

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €295.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

AltefährRügen prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
AltefährRügen
€295.00
AltefährRügen
Twee-onder-één-kap van 55 m².Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Badkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terras
€295.00
AltefährRügen
Een kust droom in blauw-wit, de traditionele stijl van de kust. Hier kunt u van Rügen genieten en vooral ontspannen. De comfortabele semi-vrijstaande huizen zijn gelegen in Altefähr, in het zuidwesten van het grootste eiland van Duitsland. Het vakantiehuis dorp Sonnengarten ligt op slechts een paar honderd meter van de haven en de boulevard en biedt in de comfortabele vakantiewoningen de mogelijkheid om te ontspannen. Verspreid over twee verdiepingen bevinden zich deze drie gezellige kamers, de lichte woonkamer en de open keuken. Het terras nodigt u uit om te zonnebaden en de frisse lucht van het eiland om uitleven.De haven van Altefähr met zijn unieke uitzicht op de historische oude binnenstad van Stralsund ligt op slechts een korte loopafstand. Als de ondergaande zon het water en de torens in een gouden licht duikt, gaat u zich betoverd voelen. Ook vanuit het strand kunt u de uitzicht over de torenspitsen en indrukwekkende Rügenbrücke genieten. Als u een keer geen zin hebt om te koken, kunt u gaan uiteten in een van de verschillende restaurants of vis snackbars.De wateren voor de kust Altefähr zijn ideaal voor zeilen en surfen - probeer het maar eens! Midden in de stad is er de mogelijkheid om een aantal opleidingen te boeken op het surf- en zeilschool.Zelfs zonder een auto is het vakantiehuis dorp Sonnengarten bereikbar: maak alvast de aankomst tot een hoogtepunt en neem een van de veerboten in de haven van Stralsund naar Altefähr. Vanaf het pier zijn het slechts ongeveer 400 meter naar het vakantiehuis. Ook met de trein vanuit Stralsund bereikt u Altefähr binnen een paar minuten. In het dorp is er een fietsverhuur en rond Altefähr zijn er vele goed gemarkeerde fietspaden, bijvoorbeeld, de bekende fietsroute "Rügenrund".2015 en 2016 bevindt zich het vakantiehuis dorp in de aanbouw, er kunnen dus bouwactiviteiten in het gebied plaats vinden. Tijdens de zomervakantie is er rust.Meer vakantiewoningen in dit vakantiehuis dorp: DMR601-644.Andere helft van het huis :. DE-10178
€315.00
AltefährRügen
Fantastisch gelegen twee-onder-één-kap-huis in het dorp van Sonnegarten, op slechts korte loopafstand van de haven, promenade en het strand, biedt dit vakantiehuis de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie op het mooie eiland Rügen. Een ideaal vakantiehuis verdeeld over 2 verdiepingen en dankzij de moderne infrarood saunacabine is het huis perfect voor in de winter.
€315.00
AltefährRügen
Dit gezellige vakantiehuis in het vakantiehuizendorp Sonnengarten biedt alle comfort voor maximaal 4 personen voor de mooiste tijd van het jaar. Dankzij de infrarood saunacabine is het zelfs op de koudere dagen een klein paradijs van welzijn. Hier kunt u ontspannen na een wandeling langs het water of een tocht over het eiland om weer op te warmen voordat u het in de open woonkamer met een volledig ingerichte kitchenette gezellig maakt. In de zomer nodigt het uit om lekker op het terras in de strandstoel te ontspannen. Het vakantiehuis ligt op 400m afstand van de idyllische haven van Altefähr. Hier zijn goede surf- en zeilmogelijkheden.
€385.00
AltefährRügen
Of het nu in de zomer of winter is, dit comfortabele en moderne vakantiehuis in het vakantiehuizendorp Sonnegarten op Rügen is altijd prachtig. Het strandleven in Altefähr, direct bij Stralsund, op slechts een paar minuten lopen van het vakantiehuis en het terras dat ideaal is om te zonnen. In de winter is de moderne infrarood saunacabine ideaal. In de lichte woonkamer kunt u heerlijk ontspannen met het hele gezin. Vanuit deze locatie kunt u alle hoeken van het prachtige eiland Rügen bezoeken.
€385.00
AltefährRügen
Of het nu zomer of winter is, dit comfortabele en moderne vakantiehuis in het vakantiehuizen-dorp Sonnengarten op Rügen is ideaal en prachtig. Het strand in Altefähr, ligt direct aan de Strelasund, op loopafstand en ook het privé-terras van het huis nodigt u uit om te zonnebaden. In de winter lokt de moderne infrarood sauna in het huis. De lichte woonkamer kunt u met de hele familie genieten en vanwaar u de prachtige hoeken van het eiland Rügen kunt bekijken.De haven van Altefähr met zijn unieke uitzicht op de historische oude binnenstad van Stralsund ligt op slechts een korte loopafstand. Als de ondergaande zon het water en de torens in een gouden licht duikt, gaat u zich betoverd voelen. Ook vanuit het strand kunt u de uitzicht over de torenspitsen en indrukwekkende Rügenbrücke genieten. Als u een keer geen zin hebt om te koken, kunt u gaan uiteten in een van de verschillende restaurants of vis snackbars.De wateren voor de kust Altefähr zijn ideaal voor zeilen en surfen - probeer het maar eens! Midden in de stad is er de mogelijkheid om een aantal opleidingen te boeken op het surf- en zeilschool.Zelfs zonder een auto is het vakantiehuis dorp Sonnengarten bereikbar: maak alvast de aankomst tot een hoogtepunt en neem een van de veerboten in de haven van Stralsund naar Altefähr. Vanaf het pier zijn het slechts ongeveer 400 meter naar het vakantiehuis. Ook met de trein vanuit Stralsund bereikt u Altefähr binnen een paar minuten. In het dorp is er een fietsverhuur en rond Altefähr zijn er vele goed gemarkeerde fietspaden, bijvoorbeeld, de bekende fietsroute "Rügenrund".2016 en 2017 bevindt zich het vakantiehuis dorp in de aanbouw, er kunnen dus bouwactiviteiten in het gebied plaats vinden. Tijdens de zomervakantie wordt er niet gebouwd. Meer vakantiehuizen in dit vakantiehuizen-dorp: DMR601-644.
€385.00
AltefährRügen
"Een echte droom. Het is traditioneel en gelegen aan de kust. Hier kunt u zeer goed ontspannen en genieten van de rust. De comfortabele huizen zijn gelegen aan in het zuidwesten van het grootste eiland van Duitsland. Het vakantiecomplex Sonnengarten is op een paar honderd meter van de haven en van de boulevard gelegen en biedt u comfortabele huisjes met de mogelijkheid voor een fijne vakantie. Op 2 etages strekken deze drie gezellige slaapkamers zich uit. Het lichtdoorlatende woonbereik en de open keuken zijn ook zeer fijn in het huis. Het terras is ook geschikt voor te zonne en de kinderen kunnen hier spelen in de frisse lucht.De haven van Altefahr met zijn mooie zicht over de Sund en de historische oude stad van Stralsund ligt op een kort ritje rijden. Ook het strand laat met zijn zicht en de kerk een indrukkwekkende dag voor u over. Als u een keer niet zoveel zin hebt om te koken, ga dan hier genieten in de verschillende restaurants en genieten van de vismaaltijden.Het water van Altefahr is zeer geschikt om te gaan zeilen en surfen. Gaat u dat zeker een sproberen. Direct ter plaatse heeft u de mogelijkheid om een surf of een zeilcursus te boeken. Op een paar uur van het akatniepark ligt een klimbos met vele aanbiedingen voor de hele familie.Ook uw auto is welkom in het vakantiepark. Maakt u zeker eens een ritje naar de haven. Ook met de bus is Altefahr niet ver van Stralsund en in een paar minuten bereikbaar. Ter plaatse kunt u fietsen huren en er zijn vele gemarkeerde routes, zoals de bekende weg Rugenrund.In 2017 is het vakantiepark nog in aanbouw, dus het kan zijn dat er nog bouwactiviteiten plaatsvinden in de omgeving. In de zomermaanden zijn deze bouwactiviteiten er echter niet. Andere onderkomens op dit park: DE-12472. Verdere huizen in dit dorp: DMR601-644."
€425.00
AltefährRügen
Een kust droom in blauw-wit, de traditionele stijl van de kust. Hier kunt u van Rügen genieten en vooral ontspannen. De comfortabele semi-vrijstaande huizen zijn gelegen in Altefähr, in het zuidwesten van het grootste eiland van Duitsland. Het vakantiehuis dorp Sonnengarten ligt op slechts een paar honderd meter van de haven en de boulevard en biedt in de comfortabele vakantiewoningen de mogelijkheid om te ontspannen. Verspreid over twee verdiepingen bevinden zich deze drie gezellige kamers, de lichte woonkamer en de open keuken. Het terras nodigt u uit om te zonnebaden en de frisse lucht van het eiland om uitleven.De haven van Altefähr met zijn unieke uitzicht op de historische oude binnenstad van Stralsund ligt op slechts een korte loopafstand. Als de ondergaande zon het water en de torens in een gouden licht duikt, gaat u zich betoverd voelen. Ook vanuit het strand kunt u de uitzicht over de torenspitsen en indrukwekkende Rügenbrücke genieten. Als u een keer geen zin hebt om te koken, kunt u gaan uiteten in een van de verschillende restaurants of vis snackbars.De wateren voor de kust Altefähr zijn ideaal voor zeilen en surfen - probeer het maar eens! Midden in de stad is er de mogelijkheid om een aantal opleidingen te boeken op het surf- en zeilschool.Zelfs zonder een auto is het vakantiehuis dorp Sonnengarten bereikbar: maak alvast de aankomst tot een hoogtepunt en neem een van de veerboten in de haven van Stralsund naar Altefähr. Vanaf het pier zijn het slechts ongeveer 400 meter naar het vakantiehuis. Ook met de trein vanuit Stralsund bereikt u Altefähr binnen een paar minuten. In het dorp is er een fietsverhuur en rond Altefähr zijn er vele goed gemarkeerde fietspaden, bijvoorbeeld, de bekende fietsroute "Rügenrund".2015 en 2016 bevindt zich het vakantiehuis dorp in de aanbouw, er kunnen dus bouwactiviteiten in het gebied plaats vinden. Tijdens de zomervakantie is er rust.Meer vakantiewoningen in dit vakantiehuis dorp: DMR601-644.Andere helft van het huis :. DE-10235
€425.00
AltefährRügen
De comfortabele semi-vrijstaande woning met tuin huis ligt direct in Altefähr, in het zuidwesten van het grootste eiland van Duitsland Rügen. Over 2 verdiepingen uitbreiding van de drie gezellige kamers, de lichte woonkamer en de open keuken. Op het terras kunt u heerlijk ontspannen in de hoge-kwaliteit tuinmeubilair. Het schilderachtige tuinhuis met een rustieke lounge kunt u genieten van de tuin, zelfs bij koeler weer. Er zijn ook vissers alles wat uw hartje begeert, want er is niet alleen een grote vriezer, maar ook een kleine kleedruimte en fileren faciliteiten.
€425.00
AltefährRügen
Een echte droom. Het is traditioneel en gelegen aan de kust. Hier kunt u zeer goed ontspannen en genieten van de rust. De comfortabele huizen zijn gelegen aan in het zuidwesten van het grootste eiland van Duitsland. Het vakantiecomplex Sonnengarten is op een paar honderd meter van de haven en van de boulevard gelegen en biedt u comfortabele huisjes met de mogelijkheid voor een fijne vakantie. Op 2 etages strekken deze drie gezellige slaapkamers zich uit. Het lichtdoorlatende woonbereik en de open keuken zijn ook zeer fijn in het huis. Het terras is ook geschikt voor te zonne en de kinderen kunnen hier spelen in de frisse lucht.De haven van Altefahr met zijn mooie zicht over de Sund en de historische oude stad van Stralsund ligt op een kort ritje rijden. Ook het strand laat met zijn zicht en de kerk een indrukkwekkende dag voor u over. Als u een keer niet zoveel zin hebt om te koken, ga dan hier genieten in de verschillende restaurants en genieten van de vismaaltijden.Het water van Altefahr is zeer geschikt om te gaan zeilen en surfen. Gaat u dat zeker een sproberen. Direct ter plaatse heeft u de mogelijkheid om een surf of een zeilcursus te boeken. Op een paar uur van het vakantiepark ligt een klimbos met vele aanbiedingen voor de hele familie.Ook uw auto is welkom in het vakantiepark. Maakt u zeker eens een ritje naar de haven. Ook met de bus is Altefahr niet ver van Stralsund en in een paar minuten bereikbaar. Ter plaatse kunt u fietsen huren en er zijn vele gemarkeerde routes, zoals de bekende weg Rugenrund.In 2017 is het vakantiepark nog in aanbouw, dus het kan zijn dat er nog bouwactiviteiten plaatsvinden in de omgeving. In de zomermaanden zijn deze bouwactiviteiten er echter niet. Andere onderkomens op dit park: DE-12472. Verdere huizen in dit dorp: DMR601-644.
€425.00
AltefährRügen
Een Droom-eiland in blauw en wit, in de traditionele stijl van de kust. Hier kunt u genieten van Rügen en heerlijk ontspannen. De comfortabele twee-onder-één-kap huizen liggen in Altefähr, in het zuidwesten van het grootste eiland van Duitsland. Het vakantiehuizendorp Sonnengarten ligt op slechts een paar honderd meter van de haven en de boulevard en biedt pure ontspanning. Over de twee verdiepingen zijn drie gezellige slaapkamers, de lichte woonkamer en een open keuken verdeeld. Het terras is ideaal om te zonnen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de frisse lucht op het eiland. De haven Altefähr met een adembenemend uitzicht over de Sont, en de historische oude binnenstad van Stralsund liggen op slechts een korte afstand lopen. Wanneer de ondergaande zon het water en de kerktoren onderdompeld in een gouden licht, zult u zich betoverd voelen. Ook vanaf het strand kunt u van de mooie kerktoren en indrukwekkende Rügenbrücke genieten. De wateren voor de kust van Altefaehr zijn zeer geschikt voor zeilen en surfen - ideaal om een keer uit te proberen! Midden in het dorp heeft u de mogelijkheid om u in te schrijven voor een opleidingen zeilen. Op slechts een steenworp afstand van het vakantiehuizendorp Sonnegarten bevindt zich een klimbos met spannende activiteiten voor de hele familie. Zelfs zonder een auto is het vakantiehuizendorp Sonnegarten goed te bereiken. Maak een reis met een veerboot vanuit de Stralsund haven in de Witte Vloot na Altefaehr. Vanaf de aanlegsteiger is het slechts 400 meter naar het vakantiehuis. Ook is er een treinstation en een fietsverhuur in het dorp. Rond Altefähr liggen vele goede fietspaden, bijvoorbeeld de bekende fietsroute "Rügen ronde".In 2015 en 2017 vinden er bouwactiviteiten plaats op en rondom het vakantiehuizendorp. Hier kunt u overlast van ondervinden. In de zomervakantie zullen er geen bouwactiviteiten plaatsvinden.
€425.00
AltefährRügen
€425.00
AltefährRügen
Direct in het oude gedeelte van het zonnige eiland Rügel ligt deze hoogwaardige woning met een grootte van 2 etages. In de zomer kunt u genieten op het terras van het vakantiehuis. Ook in het koude seizoen is dit huis zeker de moeite waard. In de infrarood-saunacabine kunt u heerlijk ontspannen. Ook de kachel in het grote woonbereik bevorderd de gezellige sfeer.
€450.00
AltefährRügen
Op het terras van deze vrijstaande Bungalows kunt u genieten van de zon op het eiland Rügen. Met dank aan de grote ramen wordt de ruime woonkamer en eetkamer overspoeld met licht. Hier vindt u ook slaapbank die in een paar stappen kan worden omgezet in twee comfortabele bedden (matras 160x200 cm). Hoogwaardig apparatuur, zoals moderne home theater en de gezellige houtkachel zorgt ervoor dat u zich hier thuis voelt in elk seizoen. Ook de vloerverwarming door het hele huis draagt bij aan een verdere gezellige sfeer. Koffie liefhebbers zullen genieten van de Senseo.
€460.00
AltefährRügen
Het grote terras van dit vakantiehuis in het vakantiehuizendorp Sonnegarten op Rügen nodigt u uit om te ontspannen in de frisse zeelucht. In de winter kunt u zich opwarmen in de moderne infrarood saunacabine na een lange strandwandeling. Altefähr met zijn kleine haven en het uitzicht van de Stralsund ligt op een paar honderd meter van het huis. Hier vindt u ook goede surf en zeil mogelijkheden. De schepen van de beroemde Witte Vloot liggen hier en het uitzicht op het oude centrum van Stralsund is uniek.
€505.00
AltefährRügen
Een droomeiland in blauw en wit, in de traditionele stijl van de kust. Hier in het Ferienhausdorf Sonnengarten kunt u genieten en ontspannen in Rügen. Het vakantiehuis in Altefähr strekt zich uit over twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de lichte, ruime woon / eetkamer met een gezellige sofa en een moderne kitchenette. Zelfs bij koud weer kunt u hier heerlijk ontspannen, de bio-ethanol openhaard zorgt dan voor een gezellige sfeer. Ook twee slaapkamers en de badkamer met ligbad zijn op deze verdieping gelegen. Een wenteltrap leidt naar de bovenverdieping, waar een loft-achtige woonkamer naast een de 3e badkamer.
€585.00
AltefährRügen
Altefähr is gelegen in het uiterste zuidoosten van het eiland Rügen, direct aan Stralsund gelegen. Vanaf de kleine haven en de boulevard kijkt u uit over het water tot aan de daken en torens van de historische oude binnenstad van Stralsund - vooral in de zonsondergang een schilderachtige aanblik. Op slechts een paar minuten lopen afstand ligt het idyllische vakantiehuizendorp Sonnegarten. Uw vakantiehuis is een klein paradijs, het maakt niet uit in welk seizoen u hier verblijf: in de zomer kunt u heerlijk ontspannen op het terras en in de winter kunt u zich opwarmen in het groot hoekbad in de badkamer of in de voorzijde van de woonkamer bij het knapperende vuur.
€665.00