Goedkope Vakantie naar Skellet

Skellet BoekNu
€250.00

Skellet

Stad van de rozen heet Mariager terecht. De oude vakwerkhuizen met scheve hoeken, straten met kinderhoofdjes, tal van rozen en prachtige omgeving maken een bezoek aan dit idyllische plaatsje tot een fijne uitstap. Een andere aanrader is Danmarks Saltcenter, een doe- en beleveniscentrum over zout voor heel het gezin. In de streek zijn er veel fijne, kindvriendelijke zandstranden nabij Øster Hurup en Egense. In Øster Hurup is er tijdens de zomer veel bedrijvigheid, want de vele cafés, restaurants en winkeltjes hebben leuke aanbiedingen. Ook de gezellige haven is altijd een bezoek waard. Op rijdafstand liggen de steden Ålborg met zoo en prima winkelmogelijkheden en Randers met een boeiend, nagebootst stukje tropisch regenwoud: Randers Regnskov.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Denemarken

Aantal personen
Storvorde

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €250.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Skellet prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Skellet
€250.00