Goedkope Vakantie naar Rømø

Rømø BoekNu
€188.00

Rømø

Appartement met een gemeenschappelijk buitenverblijf aan de haven en een gemeenschappelijke parkeerplaats. Op het balkon heeft u uitzicht op de markt.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
5

Land
Denemarken

Aantal personen
Rømø

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €188.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Rømø prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Rømø
€188.00
Rømø
In het midden van Havneby op Romo bevindt zich het modern en goed uitgerust appartement waar u in zult verblijven. U heeft uitzicht op de Waddenzee. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping en heeft een balkon.
€188.00
Rømø
Dit vakantiehuis beschikt over een gemeenschappelijke tuin aan de haven en strekt uit tot aan de Waddenzee. Het vakantiehuis beschikt over een balkon met uitzicht over het plein.
€188.00
Rømø
Rømø telt tot de meest fascinerende streken van Denemarken. Dat komt omdat het eiland bijna 10 km in de Noordzee ligt; op de scheiding van de bruisende Noordzee en de rustige Waddenzee. Al eeuwenlang dus weet Rømø mensen met zijn natuur en ideale ligging te bekoren. Ooit waren dat vissers, zeelui en welstellende walvisjagerkapiteinen. De mooie boerderijen (Rømøgårde) op het eiland zijn nog de stille getuigen uit die periode. Nu zijn het vooral vakantiegangers, die elk jaar Rømø herontdekken. Vanwege de grootse natuur, de uitgestrekte vlakten en één van de breedste en mooiste stranden van Europa vindt u altijd wel een plekje, waar u helemaal alleen kunt ontspannen.
€199.00
Rømø
In Skansen heeft u mooi uitzicht op het Nationalpark des Wattenmeers en de haven van. Bij het vakantiecomplex hoort een gemeenschappelijk gebied waar u ook uw auto kunt parkeren. Het appartement is modern en elegant ingericht, en de grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Op de tweede verdieping van het appartement is een klein balkon waar u kunt genieten van de eerste kop koffie van de dag. Op de grote balkons op het zuiden en westen kunt u genieten van de frisse lucht, terwijl u alles meekrijgt wat er beneden u allemaal gebeurt. Als u zelf een barbecue meeneemt is dit mogelijk echter alleen op gas of elektrisch.
€214.00
Rømø
Deze wijk is meteen aan de haven gelegen. Het appartement beschikt over twee etages, een gezamelijke tuin welke grenst aan de Waddenzee en de haven, waar u kunt parkeren tijdens u verblijf. Op de bovenste etage is er een kleine voortuin vanuit waar u over de haven en de Waddenzee heen kijkt. De grotere balkons op het zuiden en zuidwesten maken het mogelijk om de bedrijvigheid op het marktplein te volgen. U mag zelf een gas- of electrische barbecue meenemen en gebruiken. In de havenstad bevinden zich industriele bedrijven, visserijen, jachten aan de kade, een veerboot naar Sylt, restaurants en leuke winkels. Wij raden u aan om een bezoek te brengen aan Rømø Golf en het wellnesscenter.
€214.00
Rømø
In Skansen verblijft u meteen aan de haven. Bij het park hoort een gemeenschappelijk terrein naar de haven en de Waddenzee, hier kunt u als gast parkeren en uw tijd door te brengen. Op de bovenste etage is een klein balkon. De grote balkons liggen op het zuiden en westen en bieden zicht op het terrein. U kunt een eigen bbq op gas of electra meenemen en gebruiken. In Havneby bevindt zich veel industrie, visserij, winkels, restaurants, jachten aan de kade en het veer naar Sylt. U kunt golfen in het Dayz Rømø of naar het wellness center.
€214.00
Rømø
Dit complex bevindt zich direct aan de haven. De residentie heeft een gezamelijk tuin richting de Waddenzee en de haven, waar u kunt parkeren tijdens uw verblijf . Dit appartement ligt op de eerste etage, beschikt over een eigen kleine tuin, over de haven en de Waddenzee gelegen. Vanaf twee grote balkons op het zuiden en westen kunt u het leven van alledag volgen. U kunt gebruik maken van de zelf meegenomen elecrische of gasbarbecue. In Havneby vindt u industrie, visserij, jachten in de havens, de ferry naar Sylt, restaurants en goede winkels. Bezoek het Romo Golf & Wellness Center en de golfbaan.
€215.00
Rømø
Dit appartement is meteen aan de haven van Skansen gelegen. Bij het complex Skanxen behoort een gemeenschappelijke ruimte naar de haven en naar de Waddenzee. Hier kunt u ook parkeren tijdens uw verblijf. Twee grote balkons op het zuiden en westen zorgen dat u zicht heeft op de marktplaats. U kunt gebruik maken van de gas- of electro barbecue. In Havnby bevinden zich de industrie, visserijen, jachten aan de kade, het veer naar Sylt, restaurants en leuke winkels. Bezoek ook Rømø Golf, het wellnesscenter en de golfbaan.
€215.00
Rømø
U woont direct aan de haven op de eerste verdieping. De tuin is gemeenschappelijk. Ook de parkeerplaats van het vakantiehuis is gemeenschappelijk.
€215.00
Rømø
Skansen ligt direct aan de haven. Het complex Skansen heeft een gemeenschappelijke ruimte voor de haven van de Waddenzee, waarbij het complex ook een eigen parkeerplaats en een recreatiegebied heeft. Op de tweede verdieping is er, onder andere, een kleine kamer met balkon. De grote balkons op het zuiden en het westen hebben een uitzicht op het plein. U kunt een gas grill of elektrische grill meebrengen. In Havneby zijn er recreatieve zeilers op de kade, een veerboot naar Sylt, restaurants en interessante winkels. Bezoekt u ook het Rømø Golf & Wellness Centre.
€217.00
Rømø
Bij Skansen hoort een gemeenschappelijk gebied naar de haven en het waddengebied. Dit appartementen met twee verdiepingen beschikt op de bovenste verdieping over een kamer met balkon. Het leven op het dorpsplein kunt u vanaf het balkon aan de zuidkant en aan de westkant. In Havneby kunt u vissen, met de veerboot naar Sylt en leuke winkels en restaurants bezoeken. Een bezoek aan het Golf & Wellness-centrum aan de haven van Rømø.
€217.00
Rømø
€219.00
Rømø
Hoog gelegen houten vakantiehuis op een heuvelachtig, kindvriendelijk perceel. Rømø telt tot de meest fascinerende streken van Denemarken. Dat komt omdat het eiland bijna 10 km in de Noordzee ligt; op de scheiding van de bruisende Noordzee en de rustige Waddenzee. Al eeuwenlang dus weet Rømø mensen met zijn natuur en ideale ligging te bekoren. Ooit waren dat vissers, zeelui en welstellende walvisjagers. De mooie boerderijen op het eiland zijn nog de stille getuigen uit die periode. Nu zijn het vooral vakantiegangers, die elk jaar Rømø herontdekken. Vanwege de grootse natuur, de uitgestrekte vlakten en één van de breedste en mooiste stranden van Europa vindt u altijd wel een plekje, waar u helemaal alleen kunt ontspannen.
€229.00
Rømø
In de buurt van dit vakantiehuis vindt u vele activiteiten voor jong en oud. In het centrum heeft u een speelplaats, waar de kinderen zich kunnen vermaken en nieuwe vriendjes kunnen maken. Bij het hoofdgebouw is er een zwembad, een pierenbadje, een sauna, solarium, tennisbaan, tafeltennis, minigolf, billiard, speeltuin en een wasmachine. Dit is een goede plek om een leuke vakantie te hebben.Ziet u ook de huizen; DK-1074, 181, 217, 229, 271, 273, 277, 287, 291, 323, 631, 641, 687, 774, 867 en 987.
€229.00
Rømø
€229.00
Rømø
Dit ´rode huis´ is vrij oud en heeft een rieten dak. Dit bestaat uit de appartementen met huiscodes DK-24102 en DK-24103 met een eigen ingang. Het huis is gelegen op een groot perceel aan de Waddenzee. Voor een kleine vergoeding kunt u uw eigen paard meenemen in de paddock bij het huis. Voor meer informatie bemiddeld Chalet.nu met de huiseigenaar.
€230.00
Rømø
Vakantiewoning met een voortuin richting de haven en de wadden. Grote balkons op het zuiden en westen. Zicht op het dorpsplein. Haven met visserij, jachten en het veer naar Sylt. Havneby is gelegen op het eiland Rømø en is een kleine vissersplaats. Op Rømø is genoeg te doen. Bij mooi weer kunt u kiezen uit de vele kilometers aan strand. In de avond kunt u zelf met de auto het strand oprijden om van een mooie zonsondergang te genieten.
€230.00
Rømø
Rømø is het ideale vakantieoord voor heel het gezin. De vakantie start al wanneer u over de dam rijdt, die dit grootste eiland van de Deense Waddenzee met het vasteland verbindt. U kunt er bijvoorbeeld even een ontspannend boottochtje naar het eiland Sylt (D) maken met zijn speciale attractie: de grootste wandelende duin van Europa. De westkant van Rømø verwacht u met één van de beste zandstranden van Europa. U kunt er zelfs met de wagen tot aan het water rijden. Behalve het plezierige strandleven heeft Rømø nog tal van andere vrijetijdsmogelijkheden. Zo is er een jaarlijks weerkerend festival vliegeren. Plezier verzekerd!
€239.00
Rømø
Dit vakantiehuis met een rieten dak, staat op een heuvelachtig natuurgrondstuk. Het huis bestaat uit twee verdiepingen. Vanaf het hoogste punt op het grondstuk heeft u een mooi uitzicht op de Waddenzee. Bij het vakantiehuis is een terras en voor de kinderen zijn er een zandbak en schommel. In de omgeving van het vakantiehuis vindt u ook goede surfmogelijkheden, deze bevinden zich op slechts 3,6 km afstand.
€239.00
Rømø
Vakantiehuis van 51 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), WoonkamerBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras
€239.00
Rømø
Gemoderniseerd vakantiehuis met nieuwe houten vloer in de keukenafdeling en nieuwe houtkachel die een behaaglijke warmte verspreidt op koele dagen. Van de bank buiten kunt u de Noordzee zien.
€240.00
Rømø
Vanaf het terras van de noordkant van het huis ziet u in de verte de Waddenzee. Havneby en de mooie haven bevinden zich op loopafstand.
€240.00
Rømø
Rømø telt tot de meest fascinerende streken van Denemarken. Dat komt omdat het eiland bijna 10 km in de Noordzee ligt; op de scheiding van de bruisende Noordzee en de rustige Waddenzee. Al eeuwenlang dus weet Rømø mensen met zijn natuur en ideale ligging te bekoren. Ooit waren dat vissers, zeelui en welstellende walvisjagerkapiteinen. De mooie boerderijen ('Rømøgårde') op het eiland zijn nog de stille getuigen uit die periode. Nu zijn het vooral vakantiegangers, die elk jaar Rømø herontdekken. Vanwege de grootse natuur, de uitgestrekte vlakten en één van de breedste en mooiste stranden van Europa vindt u altijd wel een plekje, waar u helemaal alleen kunt ontspannen.
€249.00
Rømø
Vakantiewoning van 40 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), WoonkamerHal: 2x Stapelbed, Badkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Balkon
€249.00
Rømø
Oud huis met eenvoudige inrichting. Het beschikt over twee goede terrassen, waarvan een overdekt. Hier kunt u van het heerlijke zomerweer van Rømø genieten. Net als de terrassen is het grondstuk groot. Het huis ligt in de buurt van Havneby en bij de verbinding naar Sylt. Het nabijgelegen Sønderstrand is geschikt om te baden, vliegeren en kite-buggy rijden.
€249.00
Rømø
€250.00
Rømø
€250.00
Rømø
Vanuit de woonkamer op de eerste etage en het balkon, op het oosten, heeft u een 180 graden zicht over het wad en de velden. 2 terrassen, 1 op het zuiden en 1 op het westen. Het huis is een degelijk stenen huis met geisoleerde thermovensters welke het geluid van het verkeer op de Havnebyvej dempen.
€250.00
Rømø
Mooi, goed ingericht huis met twee verdiepingen. Nu is alleen een haard voor de winteravonden geïnstalleerd. Het huis ligt op een afgesloten perceel.
€250.00
Rømø
Goed ingereicht huis met twee etages, twee bedden op de eerste verdieping. Het huis ligt fantastisch midden in de open, heuvelachtige natuur.
€250.00
Rømø
Rim Vakantiepark heeft veel te bieden aan kinderen en volwassenen. Over het park verdeeld zijn verschillende speelplaatsen. Hier kunnen uw kinderen snel nieuwe vriendjes leren kennen. Het park heeft een binnen- en een buitenzwembad, kinderbad, sauna, solarium, tennisbaan, minigolf, tafeltennis, biljard, speelruimte, etc. Voor sommige faciliteiten dient u extra te betalen, maar de sauna en het zwembad zijn bij de huurprijs inbegrepen. Gratis W-LAN.
€259.00
Rømø
Rømø met zijn torenhoge hemel is een echt vakantie-(ei)land. U kunt het helemaal te voet of met de fiets verkennen. Op 1 tot 2 uur bent u het eiland met zijn vele oude wegen en paden al rond. Onderweg zijn er zowel voor natuurliefhebbers als historisch geïnteresseerden tal van bezienswaardigheden en interessante belevenissen. En wie gewoon wil zwemmen of ontspannen, die kan het niet beter treffen. Het strand op Rømø is één van de beste, breedste en meest verlokkende van Europa. Bovendien maakt u op de juiste tijdstippen (vooral na een storm uit het noorden) kans om zeegoud te vinden: barnsteen, dat aan land is gespoeld met andere materialen. Rømø is zorgeloze vakantie!
€260.00
Rømø
Vakantiehuis van 106 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), WoonkamerBadkamer: Toilet: warm en koud water, Douche
€260.00
Rømø
Licht en gezellig ingericht vakantiehuis. Het huis staat op een natuurgrondstuk. In het huis is een energiebesparende warmtepomp aanwezig. In de omgeving kunt u joggen, fietsen of van het strand bij Lakolk genieten.
€260.00
Rømø
Vakantiewoning van 73 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, WoonkamerBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terras
€260.00
Rømø
€260.00
Rømø
Leuk vakantieappartement in het vakantiepark Rim met uitzicht op de golfbaan van Rømø. Het appartement is licht en uitnodigend. Vanuit hier is het niet ver naar de diverse activiteiten in het centrum. U kunt, gratis, gebruik maken van het binnenbad, sauna en de fitnessvoorzieningen. Tegen betaling is het mogelijk om te midgetgolfen. Er is een groot gemeenschappelijk gebied waar voor de kinderen meerdere speelmogelijkheden zijn. Het appartement is een goede uitvalsbasis voor een vakantie midden in het nationale park van de Waddenzee, welke ook op de UNESCO werelderfgoed lijst staat. U kunt een wandeling met een natuurgids maken, hij kan u meer vertellen over de kleinste dieren van de zee, die voor de Waddenzee van wezenlijk belang zijn. Rømø biedt u een schitterende natuur waaronder het breedste strand van Europa.
€269.00
Rømø
€269.00
Rømø
Uitnodigend vakantiehuis op een groot natuurlijk perceel, dat aan alle gasten veel ruimte biedt. Het perceel grenst aan een beschermd heidegebied. Rømø is voor de hele familie een ideale vakantiebestemming. De vakantie begint al tijdens het oversteken van de dam, die het grote eiland in de Waddenzee met het vasteland verbindt. Vanuit Rømø bereikt u met de veerboot in korte tijd het eiland Sylt, waar zich de grootste duinen van Europa bevinden. In het westen van dit wonderbaarlijke eiland bevindt zich het beste zandstrand van Europa, waar u met de auto tot aan het water kunt rijden. Daarnaast biedt Rømø een veelvoud aan activiteiten. Zo laat het jaarlijkse Drakenfestival bij groot en klein een grote indruk achter.
€269.00
Rømø
Leuk ingerichte woning met schitterend panoramazicht op de Waddenzee. Deze is slechts 300m verder gelegen. Gesloten, omheind terras. Geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.
€269.00
Rømø
Dit vakantiehuis ligt naast een beschermd heidegebied. In de annex bevinden zich een badkamer, sauna en slaapkamer. Op het terras zit u helemaal privé.
€269.00
Rømø
Dit innemende huis, met strodak staat in de luwte van hoge bomen. De inrichting is een beetje bijzonder, maar ook heel charmant. Het huis staat op slechts 1500 m van een golfbaan. Slaapkamer 3 is ook vanuit buiten te bereiken. In het vakantiehuis is een openhaard waar u in de wintermaanden heerlijk van kunt genieten. Op het natuurgrondstuk is een terras en voor de kinderen een zandbak en schommel.
€270.00
Rømø
Dit kleine en gezellige vakantiehuis heeft een mooi gesloten terras en staat op een natuurgrondstuk. Het vakantiehuis bevindt zich dicht bij het strand van Lakolk. De stad Ribe ligt op ongeveer 36 km. Van het vakantiehuis naar het water, de Lakolk, is het slechts 600 meter. De winkels liggen op slecht 1 km afstand van het vakantiehuis. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang naar het terras.
€270.00
Rømø
Dit gemoedelijke vakantiehuis is rustig gelegen in een bosrijk gebied aan het Sønderstrand. De terrassen aan de west- en de oostzijde van het vakantiehuis zijn deels overdekt.
€271.00
Rømø
€279.00
Rømø
Het appartement is gelegen op Rømø Golf Links. Het is prachtig gelegen op het Rim Vakantiecentrum. Moderne keuken en mooie meubels. Het vakantiecentrum is voor jong en oud zeer geschikt met diverse speeltuinen en een zwembad, kinderbad, sauna en solarium. Voor de actievelingen is er tennis, minigolf, tafeltennis, biljart, snooker. Voor sommige faciliteiten dient een toeslag betaald te worden ter plaatse, maar het zwembad en de sauna zijn inbegrepen.
€279.00
Rømø
€279.00
Rømø
€279.00
Rømø
Dit vakantiehuis staat op een groot natuurgrondstuk, ca 3.000 m2, met fruitbomen. Vanuit de woonkamer komt u direct uit op het grote terras welke op het zuiden is gelegen. Hier kunt u ongestoord zonnebaden en in de zomer heerlijk barbecueën. Er is voor de kinderen ook een schommel aanwezig. De golfbaan bevindt zich op slechts 900 meter van het vakantiehuis. In de omgeving zijn goede surfmogelijkheden.
€279.00
Rømø
Vakantiehuis van 66 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), WoonkamerBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open en overdekt terrasVakantiehuis van 66 m².Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den),
€279.00
Rømø
Deel van vakantiepark van 86 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Woonkamer: 1x Opklapbed(den) of matras(sen), Badkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terras
€279.00
Rømø
Vakantiehuis van 87 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, WoonkamerBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras
€279.00
Rømø
Vanaf het grondstuk beschikt u over een noordoostenlijk uitzicht op de Waddenzee en het vasteland. Het vakantiehuis bevindt zich dicht bij winkels en op korte afstand van de haven van Havneby. Rømø is de ideale bestemming voor het hele gezin. De vakantie begint met een rit over de dam dat dit fascinerende eiland verbindt met het vasteland. Vanaf Rømø bereikt u met de veerboot in een mum van tijd het eiland Sylt, waar u de grootste zandduin van Europa kunt beklimmen. In het Westen bevindt zich een van de beste stranden van Europa, waar u met uw auto tot aan het water kunt rijden. Rømø biedt u ook een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder het jaarlijkse kite festival, leuk voor groot en klein.
€280.00
Rømø
€280.00
Rømø
Vakantiehuis van 75 m².Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), WoonkamerBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terrasVakantiehuis van 75 m².Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den),
€280.00
Rømø
Dit is een ruim houten vakantiehuis, het heeft een mooie ligging op het zuidelijke deel van het eiland. Drie van de acht slaapplaatsen zijn klein (1,75 m). In de woonkamer is een alkoof met houten wanden. Beneden zijn de vloeren voorzien van tegels. Het vakantiehuis staat op een gesloten natuurgrondstuk van 2.540 m2. Hier bevinden zich ook een zandbak en een schommel. In het huis is ook een sauna.
€280.00
Rømø
Charmant huis met rieten dak. Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, vanwege de uitrusting en het perceel is ideaal voor huisdieren.
€288.00
Rømø
€289.00
Rømø
€289.00
Rømø
€289.00
Rømø
Geliefd huis in het prachtige Bolilmark. Ongestoord, deels overdekt terras. Heerlijke open haard en warme sauna voor koelere dagen.
€289.00
Rømø
€290.00
Rømø
Dit vakantiehuis staat op een heuvelachting natuurgrondstuk omringd door hoge bomen. Door deze bomen dringen alleen de geluiden van de natuur door. In de zomeravonden kunt u op het terras heerlijk barbecueën. In het vakantiehuis is ook een sauna aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Voor de kinderen zijn er een schommel en zandbak aanwezig. De afstand tot de dichtstbijzijnde winkels is slechts 2,5 km.
€290.00
Rømø
€290.00
Rømø
Leuk vakantieappartement in het vakantiepark Rim met uitzicht op de golfbaan van Rømø. Het appartement is licht en uitnodigend. Vanuit hier is het niet ver naar de diverse activiteiten in het centrum. U kunt, gratis, gebruik maken van het binnenbad, sauna en de fitnessvoorzieningen. Tegen betaling is het mogelijk om te midgetgolfen. Er is een groot gemeenschappelijk gebied waar voor de kinderen meerdere speelmogelijkheden zijn. Het appartement is een goede uitvalsbasis voor een vakantie midden in het nationale park van de Waddenzee, welke ook op de UNESCO werelderfgoed lijst staat. Rømø biedt u een schitterende natuur waaronder het breedste strand van Europa. HIer kunt u vliegeren en met een strandzeiler rijden die u hier kunt huren.
€299.00
Rømø
In de buurt van de Waddenzee met een schitterende natuur staat dit gezellige vakantiehuis met zeezicht. Het beschikt over alle faciliteiten voor een goede vakantie.
€299.00
Rømø
Het vakantiehuis is gelegen in Rømø Gl. Færgehavn. De locatie is uitstekend en goed afgewerkt, het bieddt uizicht over de Waddenzee en de dam van Rømø. Hier bieden we u een van de vele populaire huizen aan, ze zijn solide gebouwd en voorzien van een goede, modern interieur. Geniet van de Scandinavische stijl. In het huis zijn een aantal hulpmiddelen, bijvoorbeeld, Amerikaanse koelkast met ijskoud water en ijs machine. Het snelle internet biedt data via glasvezel. TV in beide lounges. Totaal zijn er 8 slaapplekken, waarvan 2 bedden die bestaan uit matrassen op de zolder. Het terras naar het noordoosten biedt u een uitzicht op de prachtige natuur van Rømø. Gasten kunnen het zwembad Skærbæk gratis bezoeken, u heeft toegang tot een fitnesscentrum met een fitnessruimte en badminton cursussen.
€299.00
Rømø
Goed vakantiehuis met deels overdekt terras en bijgebouw met sauna. Mooi natuurlijk perceel, met veel ruimte voor u en uw kinderen.
€299.00
Rømø
Op een groot, licht glooiend natuurstuk staat dit mooie vakantiehuis. Het huis is voorzien van een sauna en een grote woonkeuken, van waaruit u toegang heeft naar het gedeeltelijk overdekte terras op het zuiden. Vanuit het huis is het niet ver naar de mooie fietsroute "Kommandøren og Kaskelotten", die rondom het eiland en diverse plaatsen loopt, die u niet met de auto kunt bereiken. Rømø ligt midden in de Waddenzee, werelderfgoed UNSECO, met een schitterende natuur en een van de breedste zandstranden van Europa. Ga een dagje naar Ribe, de oudste stad van Denemarken, en bezichtig de behouden oude huizen.
€299.00
Rømø
Vakantiehuis van 90 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), WoonkamerBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras
€299.00
Rømø
€299.00
Rømø
Dit zeer verzorgde en goed ingerichte vakantiehuis met in totaal 55 m² aangelegd terras - waarvan een gedeelte overdekt- is gemaakt voor een ontspannen vakantie. De compleet ingerichte keuken is met de woonkamer gecombineerd, waar ook de open haard is. Vooral op koele avonden zorgt deze voor een behaaglijke warmte. In het huis is een kostenbesparende warmtepomp geïnstalleerd zodat u op koelere dagen het huis gunstig kunt verwarmen. Extra TV in S3.
€299.00
Rømø
Dit omheinde en gezellige vakantiehuis is gelegen op een golvend grondstuk. Dit gedeeltelijk overdekte terras beschikt over een windscherm en privé terras aan de zuidzijde. Vanuit Bolilmark heeft u voetpaden en fietspaden naar Lakolk met zijn stranden en winkels.
€299.00
Rømø
Twee mooie terrassen zijn kenmerkend voor dit houten vakantiehuis. Haardhout voor de open haard staat u gratis ter beschikking.
€299.00
Rømø
Dit lichte houten vakantiehuis staat aan het einde van een doodlopende straat. U heeft hier de beschikking over een ca. 40 m² overdekt terras, waar u kunt barbecueën en met volle teugen van de zomeravonden kunt genieten. Voor de kinderen zijn er een schommel en zandbak. De stad Skærbæk ligt op slechts 18 km afstand van het vakantiehuis. De afstand naar de winkels, restaurant is ongeveer 3,4 km.
€299.00
Rømø
Vakantiewoning van 73 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer met open keukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terras
€299.00
Rømø
Nieuwe badkamer in 1998. S2 dient als tussengang.
€299.00
Rømø
Op het balkon op de eerste verdieping van het vakantiehuis heb je een prachtig uitzicht over de Waddenzee en Rømø. Dit vakantiehuis ligt op slechts 50 meter van de Waddenzee. Het huis heeft de typische stijl van het eiland. Op de begane grond vindt u de goed uitgeruste keuken, een eetkamer en het terras op het zuiden. Het vakantiehuis beschikt over een rieten dak en een mooie badkamer met whirlpool en stoombad, op de 1e verdieping. Kongsmark is centraal gelegen aan het strand van Lakolk, en de golfbaan Havneby is in minder dan 10 minuten bereikbaar.
€310.00
Rømø
Vanuit dit prachtige en waardige gebouw heeft u vanaf het balkon een prachtig uitzicht over de waddenzee en de römdam. Dit vakantiehuis beschikt over twee verdiepingen. Het huis staat op slechts 50 meter van de Waddenzee. Het huis is ingericht in typische römstijl met o.a. een stro dak. Op de begane grond, met een terras op het zuiden, bevindt zich de eetkamer en een goed ingerichte keuken. Op de eerste verdieping is de badkamer gelegen, hier bevinden zich de jacuzzi en de stoomcabine. Drie slaapkamers, zijn voorzien van twee extra bedden op de slaapzolder. Het gebied Kongsmark ligt centraal op het eiland. Daarnaast zijn het strand van Lakolk en de golfbaan in Havneby 10 minuten rijden met de auto gelegen.
€310.00
Rømø
€310.00
Rømø
Nabij het Chalet.nu servicekantoor en een klein meer. Laag plafond (bij de balken 178 cm).
€310.00
Rømø
Een licht, houten huis gelegen op een natuurgrondstuk in het noordelijk deel van het eiland. Groot, afgeschermd terras op het zuidwesten.
€310.00
Rømø
Dit vakantiehuis heeft een zeer grote woonkamer, een heerlijke tuin en een rustig terras.
€310.00
Rømø
Goed onderhouden vakantiehuis met goede terrassen. Het vakantiehuis bevindt zich op een groot en mooi perceel in een rustige omgeving. Volop ruimte om te rennen, te spelen en te schommelen. Geniet van een ontspannen vakantie op het terras.
€310.00
Rømø
Licht en leuk ingericht huis met veel activiteitsmogelijkheden voor jong en oud. Het staat in de buurt bij een pad naar Lakolk en het strand.
€310.00
Rømø
€310.00
Rømø
Heerlijk vakantiehuis fantastisch gelegen op een glooiend heideperceel omringd door beschuttende bomen. Ideaal voor twee personen die van elkaars gezelschap willen genieten.
€310.00
Rømø
Vakantiehuis van 90 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), WoonkamerBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras
€310.00
Rømø
Dit mooie stenen vakantiehuis ligt op een natuurgrondstuk nabij het unieke zandstrand van Rømø. Het huis beschikt over een groot, gedeeltelijk overdekt terras dat goed geschikt is om te ontspannen en te zonnen, zeker als u een keer geen zin heeft om naar het strand te gaan. Het huis is mooi ingericht en heeft een comfortabele, met de woonkamer gecombineerde keuken met o.a. een vaatwasser en een magnetron. Een kachel in de woonkamer. Hal en woonkamer hebben vloerverwarming. Het huis heeft zowel een badkamer als een gastentoilet. U heeft gratis entree tot het zeer populaire Romo speel- en labyrinthpark in Havneby.
€312.00
Rømø
Dit heerlijke vakantiehuis ligt aan het einde van een doodlopende straat, waar de heuvelachtige natuur van Bolilmark op zijn mooist is. Vanaf het hoogste punt hebt u een heerlijk uitzicht op de Noordzee en het vakantiegebied Bolilmark. Het huis heeft een gedeeltelijk overdekt terras, zodat u ook de laatste minuut van lange zomeravonden meepikt. Op de open terrassen kunt u overdag zonnen. Eén ervan beschikt over een buitendouche en een klimrek, maar u blijft ook in vorm op de fitnessfiets van het huis. Het interieur en de kleurkeuze roepen een warme, knusse sfeer op in de woning. Geschikt voor één of twee gezinnen.
€319.00
Rømø
Goed ruim Lakolk-huis met serre en groot omheind terras. Grote oppervlakte is aangelegd voor sport en spel. Het huis ligt vlakbij het strand en de winkels. Het strand is het breedste van Noord-Europa.
€319.00
Rømø
Dit smaakvol ingerichte vakantiehuis beschikt over 2 etages. Het huis heeft een goede inrichting en interieur. Het huis heeft een centrale ligging in Havneby en bij het water. In het niet ver gelegen Rømø kunt u inkopen doen en Sylt bezoeken.
€319.00
Rømø
Licht, modern ingericht vakantiehuis op een groot natuurperceel in een rustige omgeving. Goed uitgangspunt voor uitstapjes. Internet tegen betaling, bij boeking aangeven.
€319.00
Rømø
€320.00
Rømø
Nabij de Waddenzee en slechts 1000 m van de golfbaan verwijderd staan deze 3 luxueuze rijtjeshuizen (zie ook DK-1092 en R10860). Ieder huis is goed ingericht. Er is een whirlpool, sauna als ook vloerverwarming voorhanden. De huizen staan geschakeld zodat ieder huis een mooi terras heeft met een muur, waar u ongestoord kunt zonnen of grillen. In de praktische keuken vindt u een afwasmachine en magnetron. De woonkamer is met de keuken gecombineerd en heeft een haard. Identiek met R10745.
€320.00
Rømø
Rijtjeshuis van 75 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras
€320.00
Rømø
Vakantiehuis van 68 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras
€320.00
Rømø
Nabij de Waddenzee en maar 1000 m van de golfbaan vandaan staan deze 3 luxueuze rijtjeshuize. Ieder huis is goed ingericht. Er is een whirlpool, sauna als ook vloerverwarming voorhanden. De huizen staan geschakeld zodat ieder huis een mooi terras heeft met een omgeven muurtje, waar u ongestoord kunt zonnen of barbecuen. In de praktische keuken vindt u een afwasmachine en magnetron. De woonkamer is met de keuken gecombineerd en heeft een haard. Identiek aan huisje R10745.
€320.00
Rømø
Degelijk rijtjeshuis. Het vakantiehuis bestaat uit 2 verdiepingen en is mooi ingericht. Hoge kwaliteit tot in het kleinste detail.
€320.00
Rømø
Een panorama uitzicht over de Noordzee maakt dit huis een bijzondere belevenis! Groot panorama venster in woonkamer.
€320.00
Rømø
Dit gemoderniseerde vakantiehuis staat op een mooi natuurgrondstuk grenzend aan een natuurreservaat. De inrichting binnen is goed met o.a. een lederen zithoek en alles is qua kleur goed afgestemd. De wanden en plafond zijn van helder gebeitst hout. De badkamer heeft vloerverwarming en beschikt over een 2-persoons whirlpool. De keuken is practisch ingericht en gecombineerd met de woonkamer.
€320.00
Rømø
Dit mooie vakantiehuis is gelegen in een prachtige omgeving en natuur. Voor de bouw van dit huis zijn alleen de beste materialen gebruikt. De lichte en vriendelijke woonkamer, welke met comfortabele meubels in warme kleuren is ingericht, beschikt over een houten vloer. Het vakantiehuis is geschikt voor 2 gezinnen, er zijn 4 slaapkamers met goede bedden. Verder beschikt het huis over 2 mooie badkamers, één met whirlpool. Vanuit de badkamer heeft u direct toegang tot de sauna.
€323.00
Rømø
Op een mooi natuurperceel op het zuidelijke deel van het eiland staat dit rietgedekte vakantiehuis. Het is een stenen huis met twee etages. In het huis heerst een gezellige, familiare sfeer. Zowel kinderen als volwassenen kunnen meerdere uren doorbrengen in de grote, lichte zwembadruimte met de 24 m² grote zwembad (Let u er alstublieft op dat het zwembad alleen in de weken 14 tot 42 gebruikt kan worden). De goed uitgeruste keuken is verbonden met de woonkamer. Hier zorgt de haard voor aangename temperaturen op koelere avonden. Hier kunt u het tevens gezellig maken bij de TV of met een spelletje. In de periode dat het zwembad niet gebruikt kan worden, kunt u gebruik maken van het grote huis (170 m²).
€328.00
Rømø
In het zuiden van Rømø vindt u dit behaaglijke houten huis. Het ligt op een groot perceel natuurgrond op loopafstand van een golfterrein en het strand van Sønderstrand, waar u kunt zwemmen, strandzeilen of aan andere ontspanning doen. Het huis werd volledig gerenoveerd in 2007 en staat er licht bij met o.a. nieuwe meubels en nieuw witgoed. Er is een grote keuken/dagkamer en woonkamer met houtkachel. Het huis beschikt over drie slaapkamers met één- en tweepersoonsbedden. Het bad beschikt over een douchecabine met massagestralen en stoombad. Op de drie terrassen van het huis zit u met wat hulp van de weergoden de hele dag in de zon.
€329.00
Rømø
Klitrosen (strand Rose) is een charmant en goed ingericht vakantiehuis op een heuvelachtig natuurgrondstuk met bescherming tegen de wind. De hoge plafonds en de grote ramen in de woonkamer, die op het zuiden zijn gericht, creëren licht gevulde ruimtes. De kachel en de warmtepomp zorgen voor lage energiekosten - ook tijdens het koudere seizoen. Op het heuvelachtige landschap bevindt zich een oude, knoestige conifeer en strand rozen die heerlijk ruiken in het voorjaar en de in vroege zomer. De gehele vegetatie vormt voor uw kinderen een prachtige locatie om verstoppertje, en andere spelletjes, te spelen. Het is heerlijk om de wind door de conifeer te horen ruisen. Soms komen er herten op bezoek in de tuin. Herlaad uw batterijen. Op loopafstand bevindt zich de haven met winkels en restaurants. Vanuit Havneby vertrekken dagelijks veerboten naar Sylt. In Havneby bevindt zich een 18-holes golfbaan, Rømø Golf.
€329.00
Rømø
Vakantiehuis van 68 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, WoonkamerBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras
€329.00
Rømø
Dit zeer mooie houten vakantiehuis is omgeven door heide en duinen. Het is ingericht met lichte kleuren en nodigt uit tot ontspanning. Er is nadrukkelijk gezorgd voor een comfortabele inrichting en functionaliteit. Verwen uzelf met een bad in de whirlpool of met de sauna of solarium. Het zal u aan niets ontbreken. Bij het huis hoort een 35 m² groot terras op het zuidoosten.
€329.00
Rømø
Een mooi houten vakantiehuis met 2 verdiepingen. Het grenst aan een mooi natuurgebied en ligt in een rustige zijstraat in Toftum. Eén van beide terrassen is omheind. Het huis wordt het gehele jaar door verhuurd en is o.a. voorzien van een haard en een sauna. Bovendien is er een open slaapzolder waarop de kinderen ongestoord kunnen spelen. Vanuit de ouderslaapkamer en de speelzolder heeft u een fantastisch uitzicht over de heuvelachtige omgeving.
€329.00
Rømø
Dit heerlijk comfortabele huis met groot, omheind en beschut terras ligt in het rustige noorden van Rømø. Vanuit Bolilmark voert een wandel- en fietspad direct naar het strand in Lakolk. Het strand is zo lang en breed, dat u er met de auto op mag - gratis. Het vakantiehuis leent zich vooral voor ontspannende vakanties in elk seizoen van het jaar. U kunt heerlijk relaxen in de whirlpool, het solarium en de sauna. De houtkachel straalt warmte en gezelligheid uit.
€329.00
Rømø
Bij dit vakantiehuis is gelet op functionaliteit. Een belangrijk pluspunt is ook de behaaglijkheid en activiteiten in de buitenlucht.
€329.00
Rømø
€330.00
Rømø
€330.00
Rømø
€330.00
Rømø
Dit degelijke houten vakantiehuis ligt op een groot met heide begroeid natuurgrondstuk, slechts 500 m van de Waddenzee. De inrichting is spannend en de ruimte is prima benut. De elegante badkamer is met een mooie whirlpool uitgerust, waar u van een massagebad kunt genieten. In de woonkamer is er voor de koelere avonden een open haard aanwezig.
€330.00
Rømø
€339.00
Rømø
Dit heerlijke, ruime vakantiehuis ligt op een natuurperceel met veel bomen in een rustige omgeving. Het Sønderstrand en de Noordzee liggen op 1000 m en de golfbaan ligt in Havneby op 2 km. Door de compacte inrichting is iedere m2 benut. Het huis is voorzien van een welnessafdeling met whirlpool, sauna en een douche. De tweede badkamer ligt dicht bij de slaapkamers. Nog een goed detail is het ventilatiesysteem, dat de hele dag voor frisse lucht zorgt in alle vertrekken. Op de afgeschermde terrassen kunt u altijd een plekje uit de wind vinden en de vele bomen zorgen altijd voor wat schaduw.
€339.00
Rømø
€339.00
Rømø
Vakantiehuis van 67 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), WoonkamerBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras
€339.00
Rømø
Dit goed onderhouden houten vakantiehuis met rieten dak staat in Toftum op een met heide bedekt perceel. De grote terrassen op het zuiden en het westen nodigen u uit tot zonnen, grillen of gewoon ontspannen. De haard zorgt natuurlijk voor een gezellige sfeer gedurende de avonden. Vloerverwarming in de badkamer en in de woonkamer.
€339.00
Rømø
In een attractief vakantiehuisgebied nabij een breed zandstrand staat dit vakantiehuis met een dak van stro. Een van de beiden badkamers beschikt over een whirlpool en aangrenzende sauna. Beiden erg fijn na een lang stranduitstapje. In de woonkamer is o.a. een haard. Vanuit de woonkamer komt u direct op een groot, gedeeltelijk overdekt terras. Steile trap naar de twee slaapkamers op de eerste verdieping. In dit mooie vakantiehuis kunnen twee gezinnen uitstekend verblijven.
€340.00
Rømø
Dit heerlijke luxe huis staat op een heuvelachtig perceel duingrond met heide in het mooie, rustige landschap van Bolilmark. Het terras op het westen biedt een fantastisch uitzicht, dat ver buiten het 2500 m² grote grondstuk reikt. Vanuit Bolilmark loopt een wandel- en fietspad naar Lakolk Strand. Maar u kunt ook de auto nemen. De auto mag mee het strand op - gratis. Het huis telt een aantal bijzondere details, zoals twee alternatieve slaapplaatsen in de nis in de woonkamer. Als u die in gebruik neemt, kunnen er acht personen verblijven. Het huis is het gehele jaar geschikt voor een vakantie. De houtkachel verspreidt niet alleen een gezellige warmte, maar ook een gezellige sfeer.
€340.00
Rømø
Vakantiehuis van 126 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), WoonkamerBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terrasSerre verwarmde
€340.00
Rømø
Dit huis heeft een goede ligging. Op het west-terras wordt door middel van afscherming van gebouwen en planten voor een binnenplaats sfeer gecreërd. Er is een vijver.
€340.00
Rømø
Dit vakantiehuis is gebouwd in de typische stijl van Rømø. Het vakantiehuis heeft veel charme en biedt comfort. Het vakantiehuis ligt met zijn terras op een natuurgrondstuk in een door bossen omgeven gebied wat bescherming biedt tegen de wind. In de buurt is daarnaast een golfbaan gelegen.
€340.00
Rømø
Het vakantiehuis staat op loopafstand van het brede zandstrand van Lakolk. Vanaf het omheinde en gedeeltelijk overdekte terras geniet u van het uitzicht op een beschermd gebied. Hier kunt u heerlijk barbecueën. Voor de kinderen zijn er een schommel en zandbak aanwezig. De afstand tot de winkels en het restaurant bedraagt slechts 1,3 km. Bij dit huis heeft u toegang tot het plaatselijke zwembad.
€340.00
Rømø
Luxe vakantiehuis, fraai gelegen op een duinperceel aan het eind van een doodlopende weg. Leuke woning, welke bij uitstek geschikt is voor de 'kleine' familie, die een behaaglijke omgeving op prijs stelt. De inrichting is smaakvol en comfortabel, zoals bijv. een haard in de woonkamer voor al uw gezellige avonden samen. Om te ontspannen zijn er in de badkamer een whirlpool en een sauna geïnstalleerd.
€340.00
Rømø
Charmant en goed onderhouden typisch Rømøhuis uit 1776. Vanaf het gedeeltelijk omheinde terras op het zuiden geniet u van een heerlijk uitzicht op het reuzegrote perceel en de fraaie zonsondergangen.
€340.00
Rømø
Het huis heeft twee verdiepingen en is van goede kwaliteit. De inrichting is van grote klasse. Het ligt centraal gelegen bij de Waddenzee in de stad Havneby, een speciaal punt op het eiland Rømø. In de buurt zijn winkels, restaurants en de vaarverbinding naar Sylt. Het wellnesscenter Days Rømø ligt niet ver weg; hier vindt u een overdekt zwembad, een fitnessruimte en bowlingbanen - allen tegen betaling te gebruiken. Het huis ligt in een rustige buurt met weinig verkeer en veel speelplaatsen. Het beschikt over terrassen op het zuiden en noorden. De woonkeuken op de begane grond is het middelpunt van het huis, met onder andere een open haard en Bang & Olufsen stereo-installatie. Vanaf de woonkamer op de eerste verdieping komt u op een mooi balkon met een fantastisch panorama uitzicht over de Waddenzee, kust en haven. In de woonkamer is een slaapbank, dat zijn 2 van de in totaal 6 slaapplaatsen.
€349.00
Rømø
Op een mooi en licht heuvelachtig grondstuk, in het natuurschone Bolilmark, ligt dit nieuwgebouwde, luxe huis. Overal zijn de beste materialen gebruikt, ook wat de meubels en de rest van de inrichting betreft. In het huis zijn twee badkamers, een met whirlpool en sauna. Vanuit de mooi gemeubileerde woonkamer heeft u toegang tot een gedeeltelijk overdekt terras. Dit goed ingerichtte vakantiehuis biedt plaats aan twee gezinnen.
€349.00
Rømø
Charmant vakantiehuis met een rustige ligging op een mooi natuurgrondstuk. Op de terrassen heeft u bescherming tegen de wind. 1 daarvan is gericht op het zuiden en het andere terras naar het westen is gedeeltelijk overdekt. Twee slaapkamers werden vergroot in 2011, toen werd ook de badkamer vernieuwd. Rømø is omringd door de bruisende Noordzee en de Waddenzee in Denemarken welke de meest fascinerende natuurgebieden heeft. Al eeuwenlang neemt Rømø de mensen in haar ban. Eerst waren er de vissers en daarna de rijke walvisvangst kapiteins. Er zijn zo´n mooiei en liefdevolle gerestaureerde rieten huizen die nog steeds bewonderd worden door de bezoekers op het eiland. Dankzij het unieke karakter en de grote open ruimte op het eiland met de breedste en mooiste stranden van Europa, kunt u een rustig plekje helemaal voor uzelf vinden, zelfs vandaag nog.
€349.00
Rømø
€349.00
Rømø
Op een mooi natuurperceel in een rsutig gebied gelegen, staat dit mooie tegelhuis. Op het perceel is een mooie speelplaats met schommel, zandbak, glijbaan, wip en speelhuis. Hier kunnen de kinderen zich prima vermaken. Een groot, overdekt terras is ook aanwezig, hier kunt u genieten van de natuur. In het huis zijn 4 mooie slaapkamers en twee badkamers. Het is daardoor geschikt voor 2 gezinnen. Bij het strand bij Sønder kunt u zwemmen en watersport beoefenen. Gratis brandhout.
€349.00
Rømø
Dit prachtige vakantiehuis is in vele opzichten anders dan de normale houten huizen. Alle muren zijn gemetseld. Een groot voordeel is dat er een fantastische akoestiek is een een goede geluidsisolatie. Het huis is helder en goed ingericht, met comfortabele meubels en een goed uitgeruste keuken die verbonden is met de woonkamer. Vanaf de woonkamer heeft u toegang tot het terras, waar u vele urren kunt genieten vanmet een goed boek. Het huis is dichtbij Havnebys, een levendige haven, gelegen.
€349.00
Rømø
Dit charmante 'Romo'-huis uit het jaar 1737. Het is gerenoveerd waarbij de oude deuren intact zijn gelaten. Het is geisoleerd en daardoor makkelijk te verwarmen. De binnenzijde is mooi en met de haard in de woonkamer ook erg gezellig. Een van de 2 terrassen op het perceel met een wand met schommel, zandbak en speelruimte. U bent van harte welkom is dit prachtige huis, dat op 200 m. van het Rømø Golf Link ligt. Ontspant u in dit huis met sfeer.
€349.00
Rømø
Leuk ingericht huis met een overdekt terras op het zuiden. U komt vanuit de keuken op het terras. Lage begroeiing rondom het huis.
€349.00
Rømø
Vakantiehuis van 61 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer met open keukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open en overdekt terrasVakantiehuis van 61 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den),
€349.00
Rømø
Dit luxe huis ligt op mooie heuvelachtige natuurgrond. De goed uitgeruste en praktisch ingerichte keuken staat in verbinding met het eet-/woongedeelte. Het woongedeelte is licht en modern gemeubileerd en nodigt uit om rondom de haard te gaan zitten. Van daaruit komt u op het mooie west-terras. De huizen in Bolilmark hebben grasturf op de daken en maken daarmee deel uit van de natuurlijke omgeving. Te voet kunt u op een fietspad komen die u via Lalolk naar het breedste zandstrand van Noord-Europa leidt.
€350.00
Rømø
Vanaf het balkon op de eerste verdieping van dit mooie, degelijke gebouw met twee verdiepingen geniet u van een indrukwekkend uitzicht op de Waddenzee en de dijk van Rømø. De huizen in dit gebied zijn gebouwd in de typische Rømøstijl met o.a. strodak. Op de benedenverdieping hebt u toegang tot een terras op het zuiden. Hier liggen o.a. de eetkamer en de goed geoutilleerde keuken. In de badkamer op de eerste etage beschikt u niet alleen over een whirlpool, maar ook over een stoomcabine. Er zijn twee slaapplaatsen op de hems. De wijk Kongsmark ligt centraal op het eiland. Het strand van Lakolk en de golfbaan in Havneby zijn maar op 10 minuutjes rijden.
€350.00
Rømø
Dit gezellige vakantiehuis heeft een goede ligging met uitzicht op het Lakolkmeer. Energievoorziening geschiedt via zonne-energie.
€350.00
Rømø
Dit gezellige vakantiehuis is erg ruim en daarom prima geschikt om met meerdere generaties samen vakantie te vieren. Buiten de grote en goed ingerichte woonkamer beschikt het huis ook over een serre op het zuiden, die uitzicht biedt over de omgeving. Op het perceel heeft u veel privacy; heeft u toch zin om andere gasten te ontmoeten, dan zijn uw buren niet ver weg.
€350.00
Rømø
Vakantiehuis van goede kwaliteit met twee verdiepingen. De inrichting en uitrusting zijn van grote klasse. Centraal gelegen aan de Waddenzee in de stad Havneby, het kloppend hart van het eiland Rømø. Gelegen in de buurt van winkels, restaurants en de veerboot naar Sylt. Het vakantiehuis bevindt zich in een rustige omgeving. Terras op het noorden en op het zuiden. De terrassen en het balkon zijn met meubilair van goede kwaliteit uitgerust. De woonkeuken op de begane grond vormt het middelpunt van het vakantiehuis. Hier bevinden zich onder meer een kachel en een stereo-installatie van Bang & Olufsen. Vanuit de woonkamer op de eerste verdieping bereikt u het mooie balkon. Slaapbank in de woonkamer. Gebruik van de Pay & Play golfbaan van golfclub 'Dayz Rømø Golf & Wellness' voor 4 personen is bij de prijs inbegrepen. Op de 18-holes Links Court ontvangt u 50% korting. 4 personen kunnen ook op de 9-holes Pay & Play golfbaan korting ontvangen. Ter plaatse vindt u meer informatie over dit aanbod.
€350.00
Rømø
Mooi vakantiehuis op een groot natuurperceel met veel ruimte voor balspellen. Het ruime huis heeft een grote, heldere woonkamer.
€350.00
Rømø
Dit mooie vakantiehuis ligt ongestoord aan het eind van een doodlopende weg. Vanuit hier heeft u een mooi uitzicht over het met hei bedekte grondstuk en vanuit de duinen kunt u de zee aanschouwen. De mooie terrassen zijn volledig afgeschermd. Het huis is gemoedelijk en met mooi meubilair ingericht. Door zijn ligging, middenin de mooie natuur van Rømø, zorgt dit huis voor een heerlijke, ontspannende gezinsvakantie. Ga lekker wandelen door het prachtige landschap of vermaak u op het brede zandstrand, waar u onder andere kunt vliegeren, surfen, paardrijden, of kitebuggy rijden.
€359.00
Rømø
Dit mooie stijlvolle vakantiehuis is het hele jaar door geschikt. De centrale ruimte van het huis is de gezellige woonkamer met grote ramen en een gezellige haard. Het terras heeft zowel een open als een overdekt gedeelte, waar men kan zonnebaden en barbequen. Het huis ligt in een mooie omgeving, vlakbij Sonderstrand, waar men kan zonnen, windsurfen en strandzeilen of andere strandactiviteiten.
€359.00
Rømø
Vakantiehuis van 80 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), WoonkamerBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Overdekt terrasZonneterras
€359.00
Rømø
Dit mooie Lakolkse vakantiehuis bevindt zich in een doodlopende straat, te midden van de kliffen, en is verbonden met strand aan de hand van een voetpad. Mooie badkamer met vloerverwarming en een grote douchecabine. Romo biedt, door de bruisende Noordzee en de Waddenzee, een van de meest fascinerende natuurgebieden van Denemarken aan. Al eeuwenlang houdt Rømø haar bezoekers in de ban. Eerst waren er de vissers en vervolgens de rijke kapiteins van de walvisvangst, waarvan de mooie en liefdevol gerestaureerd rietgedekte huizen getuigen zijn. Dankzij de unieke natuur en de grote open ruimten van het eiland, met enkele van de breedste en mooiste zandstranden van Europa, kunt u voldoende rustige plekjes vinden.
€360.00
Rømø
€360.00
Rømø
Mooi vakantiehuis op een zeer groot en heuvelachtig natuurgrondstuk. De woonkamer staat in verbinding met de woonkeuken. Vanuit de woonkamer komt u op een mooi terras welke op het zuiden is gelegen. Zo kunt u gedurende de dag genieten van de zon.
€360.00
Rømø
Vakantiehuis van 85 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras
€360.00
Rømø
Vakantiehuis van 145 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, WoonkamerVide: 2x 1-persoonsbed(den), Toilet: Toilet: warm en koud waterBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terras
€360.00
Rømø
Dit zeer aantrekkelijke vakantiehuis is gelegenin een rustige omgeving midden in de mooie natuur van Rømøs. Vanaf het terras en het raam op het westen heeft u een schitterend zicht over de duinen en weilanden waardoor u van een mooie zonsondergang kunt genieten. De ruime woonkamer is helder ingericht. Op de slaapzolder kunnen de kinderen heerlijk spelen. De badkamer is voorzien van een whirlpool en sauna. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van uw vakantie.
€360.00
Rømø
Dit charmante, bijzondere vakantiehuis is zeer populair onder onze gasten. De inrichting is uniek en niet traditioneel. Vanuit de woonkamer bereikt u de open loft met een matras, van waaruit u toegang heeft tot het balkon. Vanaf dit balkon heeft u een fantastisch uitzicht over de Waddenzee en Havneby. Een goed ingerichte keuken, twee slaapkamers en een mooie badkamer bieden optimaal comfort voor de gasten. Door uitbreiding met matrassen op de zolder van het huis kan de woning worden gebruikt door maximaal 6 personen. Rondom het huis bevinden zich terrassen.
€367.00
Rømø
€369.00
Rømø
Dit mooie houten vakantiehuis is erg mooi en heeft grote ramen. Op het terras kunt u ongestoord genieten van de zon, omdat het perceel omringd is door bomen. het huis beschikt over drie slaapkamers en een grote, gezellige slaapzolder. Hier kunt u ook uitrusten. De grote woonkamer is smaakvol ingericht. Zowel in de praktische keuken als in de badkamers is vloerverwarming. Het huis ligt centraal op het eiland. Het strand en de Waddenzee liggen op een ongeveer gelijke afstand. Er zijn veel fietspaden op het eiland.
€369.00
Rømø
Mooi vakantiehuis in de buurt van de Waddenzee en Havneby. Ruim vakantiehuis, met drie goede slaapkamers en een grote badkamer met jacuzzi. De mooie keuken met aparte eethoek en balkenplafond vertellen het verhaal van een klein huis in 1871, die later wordt gerenoveerd en uitgebreid. Deze accommodatie beschikt over een grote woonkamer met open haard en toegang tot het terras. Het perceel is ingedeeld, met grote bomen, en het gefluister van de dennen is zacht te horen vanop het terras of in de beschutte hoeken. Vanaf de 1e verdieping heeft u uitzicht op de zee, en u kunt vanaf het balkon van de Waddenzee in zijn vele kleuren en schakeringen genieten, afhankelijk van het seizoen. U kunt ook de zee zien vanuit verschillende locaties op het terrein. In de omgeving zijn er meerdere wegen die leiden naar de Waddenzee en het groen. De haven met de mogelijkheid van het eiland Sylt om te bezoeken is op loopafstand, evenals allerlei winkels.
€369.00
Rømø
Dit gerenoveerde huis ligt op een mooi heuvelachtig grondstuk in een natuurgebied. Het is smaakvol ingericht met mooie meubels. Vanuit het woongedeelte heeft u toegang tot het mooie zuid-west terras, waar u de hele dag van de zon kunt genieten. De mooie badkamer beschikt over een whirlpool waar u zich kunt ontspannen voor u de sauna in gaat. Een mooi huis met oog voor details.
€369.00
Rømø
In een mooie omgeving in Kongsmark ligt dit goed ingerichte vakantiehuis. Het huis is helder en mooi gemeubileerd. Mooi terras op het zuiden, waar u kunt genieten van de zon en de prachtige natuur.
€369.00
Rømø
In het zuidelijke deel van Romo bevindt zich dit mooie vakantiehuis. Het staat op een perceel van 2500 m². De goed voorziene keuken waar o.a. een afwasmachine en een magnetron staan grenst meteen aan de woonkamer, waar de kleuren televisie met schotel en de haard zich bevinden. De badkamer is na de renovering mooi groot en heeft tevens de toegang tot de whirlpool en sauna. Op het perceel staan een schommel en een zandbak, waar de kinderen kunnen spelen.
€369.00
Rømø
Een mooi vakantiehuis in de buurt van Sonderstrand met alle mogelijkheden om te zwemmen, strand- en watersporten. Het huis is ruim en comfortabel ingericht en heeft ruimte voor 2 gezinnen, oa 2 badkamers en 4 slaapkamers. In de whirlpool, sauna en solarium kunt u ontspannen. De gezellige woonkamer met open haard staat in verbinding met de keuken die een kookeiland. Op het westen en zuiden zijn terrassen. Voor de kinderen is er een groot aanbod van speelmogelijkheden zoals een speeltoren.
€370.00
Rømø
Dit vakantiehuis ligt op een ongestoord perceel, in de buurt van Sønderstrand. U kunt hier in de Noordzee zwemmen, of met een kitebuggy rijden, strandzeilen of vliegeren. U kunt rustig en ongestoord zonnen op het perceel. Het huis grenst aan een duin, waar u altijd wel schaduw kunt vinden. Naast de vele gemakken van het huis, vindt u ook een openhaard voor de gezellige avonden in de herfst of winter en er is ook een 4-persoons sauna aanwezig! Hier is een geweldige sfeer, voor een onspannen vakantie.
€370.00
Rømø
Vakantiehuis van 83 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), WoonkamerBadkamer: Toilet: warm en koud water, Douche
€370.00
Rømø
Dicht bij het strand in een gezinsvriendelijke omgeving ligt dit ruime houten huis op een natuurlijk perceel. Het huis biedt een mooie badkamer met whirlpool en sauna. In de andere badkamer is er een douche, toilet met een wastafel. De keuken is van alle gemakken voorzien die u van een moderne keuken verwacht. Op koude avonden zorgt de haard voor een gezellige stemming in de woonkamer. Bij mooi weer wordt het prachtige terras aanbevolen. De perfecte voorwaarden voor een geslaagde vakantie!
€370.00
Rømø
Rijtjeshuis van 110 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), WoonkamerWoonkamer met open keukenVide: 2x Matras, Badkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras
€370.00
Rømø
Op een natuurschoon heidegrondstuk ligt dit eersteklas kwaliteitshuis. (gerenoveerd in 2016) Het huis is zeer comfortabel ingericht voor een mooie vakantie voor één of twee families. U kunt ontspannen in de whirlpool, in de sauna of met een boek voor de openhaard. Een badkamer met toilet en gastentoilet zijn aanwezig. De eigenaar biedt u gratis brandhout aan.
€370.00
Rømø
U verblijft hier op ca 400 m van Havneby en de haven. Hier bevinden zich diverse leuke winkels en restaurants. Hier legt tevens de veerboot naar Sylt aan. Het goed ingerichte huis staat op een mooi grondstuk welke niet vlak is. Vooral de ruime woonkeuken is een geliefde plek in dit huis. De kinderen kunnen zich verheugen op de alkoof. Voor het woongedeelte is een terras welke overdekt is. Tevens heeft u rondom het huis, met uitzondering van het oosten, een terras.
€370.00
Rømø
Dit grote vakantiehuis heeft een rieten dak en bestaat uit 2 etages. Het huis staat in Kongsmark op het schiereiland Rømø. Op grond van de inrichting van de slaapkamers is het vakantiehuis zeer geschikt voor 2 verschillende families. Het vakantiehuis heeft een gemoedelijke inrichting met haard. Het vakantiehuis heeft een eigen terras waarop heerlijk kunt barbecueën. Hier zijn ook goede vismogelijkheden.
€370.00
Rømø
Dit houten vakantiehuis met o.a. een whirlpool en een sauna ligt in het noordelijke deel van Rømø. In de woonkamer, die met de keuken verbonden is, bevindt zich een haard voor de frissere nachten. In de met een magnetron uitgeruste keuken, kunt u zich naar hartelust uitleven. Bij het huis behoort een mooi terras op het zuiden met grillmogelijkheden voor de zomeravonden.
€370.00
Rømø
Dicht bij de Waddenzee ligt dit ruime stenen huis. Het verwent u o.a. met twee fijne badkamers, waarvan één met sauna en whirlpool. De open keuken is verbonden met de woonkamer en voorzien van alle moderne gemakken. Er zijn meerdere goede terrassen, waarvan er één overdekt is. U geniet er van de avondzon, wanneer die over het weiland en de mooie zeemanskerk van Rømø ondergaat. Het huis ligt in een doodlopende straat, zodat ongestoorde geluiden van de natuur de idylle vergroten. Een heerlijk vakantiehuis met plaats voor twee gezinnen.
€379.00
Rømø
Charmant vakantiehuis met strodak. Een goede locatie voor uw vakantie het hele jaar door. De huiseigenaar heeft het vakantiehuis goed onderhouden. 6 slaapplaatsen op de eerste verdieping. Gratis zwem en sport mogelijkheden in het zwembad.
€379.00
Rømø
Mooi houten huis met sauna en Whirlpooluit de jaren 1998, gelegen op een mooi grondstuk. U kunt genieten van de uitzicht over de Noordzee. Er is een hondenkooil met een hondenhuis, hond bad en douche. De prijs voor de toegang tot de zwembad en fitnesscenter voor de duur van het verblijf is inbegrepen. 2 uur Badminton / verblijf zijn ook bij opgenomen. Het huis heeft een gedeeltelijk overdekt terras met tuinmeubilair en ligstoelen en is groot genoeg voor 2 gezinnen. De kindvriendelijke, fijne, steen-zandstrand is vlak en is omgeven door prachtige duinen.
€379.00
Rømø
Bolilmark ligt in een wonderschoon gebied in het Noorden van Rømø. Het vakantiehuis ligt in een groot natuurgebied met een mooi uitzicht op de heide. Het mooie gebied is uitermate geschikt voor wandelliefhebbers vanwege de diverse wandelpaden die door het gebied lopen. Vanaf Høst, op 20 meter hoogte heeft u een mooi uitzicht over Rømø. In Høst zijn diverse winkels,restaurants, cafés en nabij Bolilmark zijn diverse excursie mogelijkheden voor de hele familie.
€379.00
Rømø
In dit heerlijke vakantiehuis is het grootste deel van het interieur nieuw. Het is onder andere voorzien van een kachel, een energiebesparende warme luchtpomp en een stoomcabine. Op het enorme terras vindt u altijd een plekje dat bij het seizoen en de weersomstandigheden past. Het huis staat op een open natuurgrondstuk. Op het terras kunt u barbecueën. De stad Skærbæk ligt op slechts 18 km afstand.
€379.00
Rømø
In een fantastische omgeving vindt u dit prachtige kwaliteitshuis aan het einde van een doodlopende straat. De coulisse bestaat uit hoge bomen, maar voor het huis hebben de zon en het licht vrij spel op het ruime, gedeeltelijk overdekte terras. Het gras rond het huis wordt gemaaid, waardoor u heel het perceel kunt gebruiken. Energiezuinige ruiten houden de kosten laag, ook als u vaak in de sauna zit. De vernuftige combinatie van functioneel design en exclusieve materialen maken van dit huis een buitengewone vakantie-ervaring.
€380.00
Rømø
Dit prachtige rijtjesuis in de oude ferry terminal van Rømø heeft een bijzonder aantrekkelijke ligging met uitzicht op de Waddenzee en de Rømødam. Dit huis staat op 50 meter van de Wattenzee. Solide gebouwd huis met meubels en inventaris in Scandinavische design. Op de begane grond is er onder meer een Amerikaanse koel-vriescombinatie met ijsblokjesmachine. Snel internet en tv in beide woonkamers. 3 slaapkamers en een open zolder met 8 slaapplaatsen. Het op het noord-oosten gelegen balkon (overdekt) biedt een prachtig uitzicht over het prachtige Rømø, met haar afwisselende natuur.
€380.00
Rømø
Dit mooie vakantiehuis ligt in Bolilmark op een groot perceel. De renovatie en uitbreiding in zomer 2010 heeft voor genoeg ruimte gezorgd voor 6 personen. Tegelijkertijd is er een chique, overdekte entree gebouwd. Dit vakantiehuis is zeer mooi ingericht en heeft een goed uitgeruste keuken die over vele technische hulpmiddelen beschikt. In de grote badkamer vindt u een 2-persoons whirlpool en een sauna. Een houtkachel in de woonkamer zorgt voor een warme en gezellige sfeer, waar u heerlijk kunt ontspannen en van uw vakantie kunt genieten!
€380.00
Rømø
Geniet u van dit mooie vakantiehuis in Holz. Het heeft een warmte pomp en het is millieuvriendelijk. Het ligt in het noorden van R¢m¢ en het is een goed onderkomen voor gasten die geïnteresseerd zijn in vogelspotten. Het eiland behoort tot het nationaal park Wattermeer en heeft een facinerende natuur. Gidsen bieden rondleidingen door de dierenwereld. Ontdekt u ook de leefomgeving van Krabben, vissen, robben en vogels.
€380.00
Rømø
Hier kunt u genieten van een goed uitgerust huis en een afgeschermde tuin, die is omheind door een haag, dus ook bescherming biedt tegen de wind. In de tuin is ook een slaapplaats. Bij hete dagen is de buitendouche erg handig.
€380.00
Rømø
Dit mooie architectenhuis in Rømø-stijl met rode bakstenen en een strooien dak is omgeven door duinen en heide. Het huis met deuren in alle windrichtingen beschikt over 4 kamers met idere 2 bedden en is daarom geschikt voor 8 personen. Vanuit de keuken leidt een deur naar het terras op het oosten en vanuit de eetruimte in het midden van het huis leidt een deur tot het terras op het zuiden. In de lichte woonkamer met open dakconstructie is een openaahrd aanwezig. In de badkamer vindt u een whirlpool. Op de benedenverdieping ligt een tegelvloer met vloerverwarming.
€386.00
Rømø
Dit vakantiehuis is één van de laatste huizen in Lakolk met torenspits. Rømø telt tot de meest fascinerende streken van Denemarken. Dat komt omdat het eiland bijna 10 km in de Noordzee ligt; op de scheiding van de bruisende Noordzee en de rustige Waddenzee. Al eeuwenlang dus weet Rømø mensen met zijn natuur en ideale ligging te bekoren. Ooit waren dat vissers, zeelui en welstellende walvisjagers. De mooie boerderijen op het eiland zijn nog de stille getuigen uit die periode. Nu zijn het vooral vakantiegangers, die elk jaar Rømø herontdekken. Vanwege de grootse natuur, de uitgestrekte vlakten en één van de breedste en mooiste stranden van Europa vindt u altijd wel een plekje, waar u helemaal alleen kunt ontspannen.
€389.00
Rømø
Vakantiehuis van twee verdiepingen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Rondom het grondstuk staan hoge bomen waardoor u uit de wind kunt zitten. U heeft gratis entree in het zwembad alwaar u ook kunt sporten.
€389.00
Rømø
Een mooi uitzicht op heidebegroeide duinen biedt u aan bjj het vakantiehuis. Een energiebesparende warmtepomp zorgt voor lage verwarmingskosten.
€389.00
Rømø
Dit huis beschikt over een serre, een overdekt en een open omheind terras. Nabij het strand en de winkelmogelijkheden. Stroombesparende zonnepanelen geïnstalleerd.
€389.00
Rømø
Centraal gelegen aan de Waddenzee bevindt zich Havneby, aan de Waddenzee. Mooi vakantiehuizengebied met speelplaatsen. Terras op het noorden en het zuiden. Goede inrichting. Op Rømø is genoeg te doen. Bij mooi weer kunt u kiezen uit de vele kilometers aan strand. In de avond kunt u zelf met de auto het strand oprijden om van een mooie zonsondergang te genieten. Gezien de soms honderden meters brede stranden een mooi alternatief.
€390.00
Rømø
Dit nieuwe houten huis is modern uitgerust en is gezellig. In de heldere woonkamer zorgt de open haard op koude avonden voor behaaglijkheid. Toch nodigt het terras uit om veel tijd buiten door te brengen. Omdat in het hele gebied snelheidsbeperkingen gelden, kunt u ongestoord in de mooie natuur wandelen. Hier kan men ongestoord over het fietspad aan het strand van Lakolk genieten. Na een heerlijke dag in de natuur is het tijd voor de whirlpool of sauna, daarna is het tijd om lekker te gaan slapen in een van de comfortabele bedden.
€390.00
Rømø
Dit mooi gelegen vakantiehuis met direct uitzicht op de Waddenzee, in het prachtige Kromose in het midden van het eiland, is ideaal om te ontspannen en tegelijkertijd activiteiten te ondernemen. Het huis is ruim en goed ingericht, met tien slaapplaatsen, waarvan twee zijn gelegen op de grote slaapzolder, en beschikken over een tv en playstation3 voor de jeugd. De warmtepomp en houtkachel zijn er om de verbruikskosten tot een minimum te beperken. In de activiteitenruimte is er een gecombineerde pool- / biljarttafel, tafeltennis, darts en tafelvoetbal. Op het terrein is ook voldoende speelgoed voor de jongste vakantieganger. Het grote terras aan het zuidwesten is deels overdekt, hier kunt u genieten van een leuke tijd met een prachtig panoramisch uitzicht over de Waddenzee. Dit vakantiehuis biedt de perfecte vakantieplek, het hele jaar door.
€390.00
Rømø
Dit mooie en goed ingerichte vakantiehuis staat in Lakolk. U heeft de beschikking over 3 slaapkamers en een badkamer. In de annex zijn nog een slaapkamer en een badkamer aanwezig. U verblijft hier in een geliefde omgeving. Bij het vakantiehuis heeft u een gedeeltelijk overdekt terras. Het huis staat nabij het strand van Lakolk, op slecht 500 meter afstand en een winkelcentrum op slechts 300 meter afstand.
€390.00
Rømø
Dit stijlvolle vakantiehuis met goed onderhouden tuin is afgezet met een hek van 1 meter hoog. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras voorzien van een windscherm. Op loopafstand bevindt zich een gezellige haven en de Waddenzee. Het duingebied rond Hanveby leent zich goed voor wandelingen. De pier in Havneby is uitstekend om vanaf te vissen. Op het eiland bevinden zich diverse diersoorten. De golfbaan Rømø Golf is gelegen op 200 meter. Er is ook een zwembad, fitnessruimte en bowlingbaan. De dichtbijzijnde stad, Skærbæk bevindt zich op 23 km.
€390.00
Rømø
In dit huis met 2 verdiepingen zijn wellness en comfort het terugkerende motief. De lijst voorzieningen omvat een tv met dvd en stereo-installatie in alle slaapkamers. In de woonkamer is er een 42 inch televisie met surroundinstallatie. U beschikt verder over playstation 2 en een Amerikaanse koelkast met ijsmachine. In één van de twee badkamers verwent u zichzelf in het stoomdouchebad, in de whirlpool of in de sauna met aromatherapie. Heel het jaar door kunt u in het grote bubbelbad voor 6 personen ontspannen. De golfbaan Rømøs Link ligt op maar 200 meter.
€390.00
Rømø
Vakantiehuis in de duinen van Lakolk en daardoor zeer dicht aan het water. Het vakantiehuis is zeer goed gerenoveerd. Het terras op het westen is beschut tegen de wind. Tevens is een overdekt terras op het zuidoosten aanwezig.
€390.00
Rømø
Prachtig vakantiehuis met strodak op één van de beste grondstukken van Kromose. Het hoogste punt van het perceel biedt een heerlijk uitzicht op de prachtige natuur. Aan de horizon neemt u net nog de Waddenzee waar. De weg naar het huis en de inrichting zijn in hoge mate op rolstoelgebruikers afgestemd. De tafelhoogte in de keuken is verlaagd, maar de rolstoel kan er nog onder. In één van de badkamers kan de rolstoel mee onder de douche, toiletstoel kan gehuurd worden DKK50,-/p.wk. Op één van de slaapkamers beschikt één bed over een elektrisch instelbare matras.
€395.00
Rømø
Dit ruime vakantiehuis is prima geschikt voor meerdere gezinnen. Het huis bestaat uit 2 verdiepingen. Beide hebben een slaapkamer, badkamer en woonkamer met kleuren TV. Op het rustige terras gelegen op het zuiden kunt u heerlijk van de zon en van uw vakantie genieten. Het huis is helder en vriendelijk ingericht met mooie meubels. Alle benodigdheden zijn aanwezig om het een goede vakantie voor u te maken. Whirlpool en sauna staan tot uw beschikking.
€398.00
Rømø
Vanuit dit heerlijke huis kunt u het verkeer volgen op de Havnebyvej, zonder dat u er last van hebt. U woont dicht bij winkelgelegenheid en bij Havneby (spreek uit: haunebuu) met zijn maritieme sfeer en o.a. veerpont naar Sylt. De interessante Waddenzee is ook vlakbij. Als u van golf houdt, dan ligt Rømø Golf Links op 1,2 km van uw woning. Het huis is ruim, beschikt over degelijke slaapkamers en een chique badkamer met whirlpool en sauna. De houtkachel verspreidt op koude winteravonden gezellige warmte en sfeer. Het huis is goedkoop te verwarmen, wat het uitermate geschikt maakt voor een vakantie in elk seizoen.
€399.00
Rømø
Dit mooie rijtjeshuis, bij Rømøs oude haven, heeft een bijzonder aantrekkelijke ligging met een fantastisch panorama uitzicht over de waddenzee en de dam van Rømø. Dit huis ligt op ongeveer 10 m van de waddenzee. Smaakvol gebouw, meubels en inrichting in modern Scandinavische stijl. Functionele inrichting, Amerikaanse koelkast/vriezer met koud water en ijsblokjesmachine. Snel internet door glasvezelnetwerk en smart-tv in de woonkamer op de eerste verdieping. Internetradio (600 zenders) in de keuken. Drie slaapkamers (verduisterende gordijnen) en slaapzolder met in totaal acht slaapplaatsen. Bij het huis hoort een open terras met luxe tuinmeubelen en een balkon op de eerste verdieping.
€399.00
Rømø
Vanuit dit heerlijke huis kunt u het verkeer volgen op de Havnebyvej, zonder dat u er last van hebt. Havneby (spreek uit: haunebuu) met zijn maritieme sfeer en veerverbinding met Sylt ligt op loopafstand van het huis. De interessante Waddenzee is ook vlakbij. Als u van golf houdt, dan ligt Rømø Golf Links op goed 1,2 km van uw woning. Het huis is ruim, beschikt over degelijke slaapkamers en een chique badkamer met whirlpool en sauna. Mooie meubelen in Scandinavisch design. Het huis is goedkoop te verwarmen, wat het uitermate geschikt maakt voor een vakantie in elk seizoen.
€399.00
Rømø
Luxe vakantiehuis met uitzicht op de Waddenzee. Door gebruik te maken van zonne-energie zijn de energiekosten lager en in combinatie met het gebruik van de haard is het huis het gehele jaar te gebruiken. De lederen meubels zorgen voor een gezellige sfeer. Compleet ingerichte keuken. Drie slaapkamers met box springmatrassen en een slaapzolder met twee slaapplaatsen. Het huis is gezinsvriendelijk; er zijn een kinderbed, kinderstoel en een traphekje aanwezig. Twee badkamers waarvan een met een whirlpool en de andere met sauna. Televisie met deense kabeltelevisie en duitse zenders via de satelliet. Boven staat nog een televisie. Gratis Wi-Fi. Bij het huis is een mooie, gesloten binnentuin, perfect voor kinderen en huisdieren. Op de beide terrassen staan tuinmeubels, een weber grill en ligstoelen. Alles in het huis is van hoge kwaliteit. Bij de huursom is de entree voor het zwembad en fitnesscentrum in Skærbæk en entree voor zes personen in het Spiel- und Labyrinthpark in Rømø. Het huis staat in de buurt van de gezellige haven, goede winkelmogelijkheden, viswinkels en restaurants. Veerboot naar Sylt.
€399.00
Rømø
€399.00
Rømø
Dit nieuwe huis ligt op een heuvelachtig grondstuk aan het einde van een doodlopende straat in een vakantiehuizengebied. Het huis is exclusief ingericht. Een van de badkamers is met whirlpool en aangrenzende sauna uitgerust. Vanuit deze badkamer komt u in de volledig gesloten tuin. Vanuit de woonkamer komt u op 2 verdere terrassen. Een daarvan is gedeeltelijk overdekt. Er is overal vloerverwarming.
€399.00
Rømø
Dit nieuwe vakantiehuis staat in een natuurgebied in de buurt van Sønderstrand. Het biedt alles voor een comfortabele vakantie. Het raam op het zuiden zorgt voor een mooie lichtinval in de woonkamer, die weer in verbinding staat met de keuken. Het huis is met zijn negen slaapplaatsen en twee badkamers voor twee gezinnen uitermate geschikt. Op het grote terras, die bijna het hele huis omringd, kunt u van 's morgens tot 's avonds genieten van de zon.
€399.00
Rømø
Luxe vakantiehuis met uitzicht op de Waddenzee. Door gebruik te maken van zonne-energie en de haard is het huis het gehele jaar te gebruiken en zijn de stroomkosten lager. De lederen meubels zorgen voor een gezellige sfeer. Compleet ingerichte keuken. Drie slaapkamers met box springmatrassen en een hems met twee slaapplaatsen. Het huis is gezinsvriendelijk; er zijn een kinderbed, kinderstoel en een traphekje. Twee badkamers waarvan 1 met een sauna en stoombad. Kabeltelevisie en duitse zenders via de satelliet. Boven staat nog een televisie. Mooie, gesloten binnentuin, perfect voor kinderen en huisdieren. Goede tuinmeubels, een grill en ligstoelen. Alles in het huis is van hoge kwaliteit. Bij de huursom is de entree voor het zwembad Skærbæk en entree voor zes personen in het Spiel- und Labyrinthpark in Rømø. Nabij de haven, goede winkels, viswinkels en restaurants. Veerboot naar Sylt.
€399.00
Rømø
Dit totaal gerenoveerde vakantiehuis vormt de ideale basis voor een gezellige vakantie in een prachtige omgeving. Slechts 1000 m van het Sønderstrand en de Noordzee en nog geen 2 km naar Havneby waar een golfbaan wordt aangelegd. In de omgeving zijn veel activiteiten mogelijk. In het aangebouwde gedeelte ligt de mooie badkamer met vloerverwarming en whirlpool. Het huis is smaakvol gemeubileerd en ook de nieuwe keuken is van alle gemakken voorzien.
€399.00
Rømø
Dit vakantiehuis is gelegen op een mooi perceel in een rustige omgeving op nog geen 3 km van Lakolk Strand en de Noordzee. Het huis is heel open ingericht en er zijn mooie, grote raampartijen en erkers. De eettafel staat bij het raam zodat u ook tijdens de maaltijden van de natuur kunt genieten. Verder zijn er mooie plavuizen vloeren met vloerverwarming die voor een behaaglijke temperatuur zorgen en heel onderhoudsvriendelijk zijn. Het huis is smaakvol gemeubileerd en de nieuwe keuken is modern en functioneel. Ook is er een slaapzolder. Een heerlijk vakantiehuis met veel doordachte details.
€399.00
Rømø
Dit mooie houten vakantiehuis heeft grote ramen die ervoor zorgen dat u het licht en de natuur in huis haalt. Het hele jaar door kunnen u en uw gezin hier ontspannen. Na een lange wandeling in de prachtige natuur of langs de kust, wachten de warme sauna en whirlpool op u. In de zomer kunt u op het terras ontspannen, waar u ook gezellige barbecue-avonden kunt organiseren. Op de koude dagen staat heeft u in de woonkamer een open haard tot uw beschikking. Met de warmte van het vuur heeft u een prachtig uitzicht over de zonsondergang.
€399.00
Rømø
Dit vakantiehuis ligt in een zeer rustige, mooie gebied van Rømø. Het ligt vlakbij de plantage van Vråby, met gemarkeerde paden, een rijke dierenleven waar u gerust met uw hond kunt wandelen (natuurlijk moet de hond aan de lijn!). Ook is het niet ver tot Havneby met zijn winkels, restaurants en een golfbaan. Het huis heeft grote terrassen waar u heerlijk van uw vakantie kunt genieten! Er zijn nog 2 slaapplaatsen in de hems, die via een trap te bereiken zijn. Er is een flatscreen-TV aanwezig voor uw kinderen.
€399.00
Rømø
€399.00
Rømø
Dit schattige huisje is net iets anders. Alle wanden zijn in feite gebouwd van bakstenen. Dit heeft het voordeel dat de massieve muren zorgen voor rust en het is erg aangenaam binnen in het huis. Het woonkamers hebben betegelde vloeren met vloerverwarming, houten vloeren in de slaapkamers ook gemakkelijk te onderhouden. De openhaard, de warmtepomp en de goede isolatie van het huis zorgen voor lage energie-kosten. Het grote terras op het zuidwesten is deels omheind en deels open. De plaats Havneby en de levendige haven zijn slechts een paar minuten lopen.
€399.00
Rømø
Zeer goed ingericht vakantiehuis op Lakolk. Het heeft een goede ligging achter de duinen, die als windscherm dienen. Daarachter bevindt zich een fantastisch zandstrand.
€399.00
Rømø
Interessant en goed ingericht vakantiehuis. Het vakantiehuis is in 2005 gerenoveerd, maar de sporen van de creatieve architectuur zijn nog steeds goed te zien. Het venster op het noordoosten zorgt voor veel lichtinval. De keuken en de woonkamer beschikken over lichte kleuren. Terras op het zuiden. De ruime badkamer is uitgerust met een sauna en een whirlpool. Slaapplaatsen in drie slaapkamers. De tuin beschikt over een beachvolleybalveld.
€399.00
Rømø
Op een groot, heuvelachtig perceel staat dit luxe huis. Het perceel is begroeid met heideplanten. De inrichting is zeer mooi, o.a. grote slaapkamers en een grote, lichte woonruimte met leuke meubels. De verzorgde en practisch ingerichte keuken is natuurlijk van alle gemakken voorzien. Dit om alles nog makkelijker te maken. Bij het huis hoort een groot terras op het zuiden, waar u ook op minder zonnige dagen kunt genieten van de ongestoorde natuur en het uitzicht.
€399.00
Rømø
Deze mooie Rømø-boerderij uit 1750 is in 2003 met respect voor de oorspronkelijke stijl gerenoveerd. De balken plafonds, de typische ramen, het mooie strodak en de op een park lijkende tuin zorgen in dit boeiende huis voor een goede harmonie. Zowel zakellijke gasten als gezinnen voelen zich hier snel thuis. Voor de zakelijke gasten zijn er ook diverse voorzieningen aanwezig. Er zijn onder andere een surround-installatie, Playstation 2 en drie tv's. S3 is ook een trappenhuis.
€399.00
Rømø
Mooi huis, dat één van de laatste oorspronkelijke Lakolk huizen is. Gelegen in de uiterste duinenrij windbeschut. Er is een buitendouche aanwezig. Slaapruimte 3 zonder deur.
€399.00
Rømø
Het huis ligt dicht bij het strand. De duinen zorgen ervoor dat u windstil kunt genieten van de Noordzee. Lakolk is te voet bereikbaar.
€399.00
Rømø
Prachtig huis met strodak, gelegen op een heerlijk groot stuk heidegrond in één van de rustigste wijken van Kongsmark. Op het perceel komt verspreide beplanting voor, waardoor u altijd een luw hoekje op het ruime terras vindt, beschut voor indringende blikken. U kunt gebruik maken van de vele voorzieningen in het huis. De houtkachel verspreidt op koude winteravonden sfeer en warmte. Dit gebied is vooral ideaal voor lange, relaxte wandelingen. De korte afstanden op Rømø, bijvoorbeeld naar het strand van Lakolk, versterken de indruk dat u alles bij de hand hebt.
€399.00
Rømø
Gezellig huis, heerlijk in de buurt van het brede zandstrand van Lakolk Strand, het oudste vakantiehuizen gebied van Rømø. Auto´s hebben toegang tot het strand.
€399.00
Rømø
Een werkelijk schitterend, met Erika (heideplant) omgeven, vakantiehuis op een rustig grondstuk. Het huis is gemoderniseerd en beschikt nu over een whirlpool en een terras dat tot zonnen uitnodigt. Geniet u van de koele avonduren bij de haard. Voor hen die van echte hitte houden, is er een sauna aanwezig in dit huis. Het vakantiehuis ligt in de buurt van de fascinerende Waddenzee.
€399.00
Rømø
Dit grote vakantiehuis uit hout is hoog gelegen op een natuurlijk grondgebied niet ver van Rømø. Een pluspunt van dit huis is het mooie terras met een heerlijk uitzicht over het open landschap van de waddenzee. De inrichting is prima met o.a. 3 slaapkamers waarvan 2 met tweepersoonsbedden. De comfortabel ingerichte keuken is gecombineerd met de woonkamer. In deze ruimte vindt u o.a. een open haard.
€399.00
Rømø
Dit huis staat centraal en meteen aan de Waddenzee bij Havneby. In de onmiddelijke omgeving bevinden zich restaurants, winkels en de veer naar Sylt. Het Dayz Rømø met zijn wellness, binnenbad, fitness en bowlingbanen liggen ook in de buurt. Voor de kinderen is er een groot speelgedeelte. De omgeving van het huis biedt u veel speelruimte en weinig verkeer. De terrassen op het zuiden en noorden zijn voorzien van kwaliteitsmeubels. De woonkeuken, het middelpunt van het huis, is voorzien van een designe kachel, B&O stereo en nog meer mooie zaken. Voor de woonkamer op de eerste etage bevindt zich een balkon. 4 van de 8 slaapmogelijkheden zijn op slaapbanken in de woonkamer.
€410.00
Rømø
Rømø met zijn torenhoge hemel is een echt vakantie-(ei)land. U kunt het helemaal te voet of met de fiets verkennen. Op 1 tot 2 uur bent u het eiland met zijn vele oude wegen en paden al rond. Onderweg zijn er zowel voor natuurliefhebbers als historisch geïnteresseerden tal van bezienswaardigheden en interessante belevenissen. En wie gewoon wil zwemmen of ontspannen, die kan het niet beter treffen. Het strand op Rømø is één van de beste, breedste en meest verlokkende van Europa. Bovendien maakt u op de juiste tijdstippen (vooral na een storm uit het noorden) kans om 'zeegoud' te vinden: barnsteen, dat aan land is gespoeld met andere materialen. Rømø is zorgeloze vakantie!
€410.00
Rømø
Dit mooie vakantiehuis is ideaal voor een heerlijke vakantie met de hele familie. Het staat op een natuurgrond in het noordelijke deel van Rømø. In de grote woonkamer die met de keuken gecombineerd is vindt u een haard. Buiten de 4 slaapkamers met 2-persoons bedden heeft het huis een slaapzolder die zeker voor kinderen een ideale plaats is. Bij het huis horen twee badkamers met toilet. Op het terras van het vakantiehuis staat een echte strandstoel.
€410.00
Rømø
€410.00
Rømø
Dit mooie huis ligt aan het einde van een kindvriendelijke, doodlopende straat in Kongsmark. Vanaf het terras heeft u een uniek uitzicht over de heide. Over de Småfolksvej komt u aan het strand van Lakolk, het breedste zandstrand van Noord-Europa. Het strand is te bereiken met de auto totaan de vloedlijn van de Noordzee. De huiseigenaar geïnvesteerd in functionele apparatuur. Het huis is tevens voorzien van mogelijkheden voor fysieke activiteiten. De speelkamer is voorzien van een tafeltennistafel. Prachtige slaapkamers en een mooie badkamer. Veel fietspaden in de buurt. Gebruik van het zwembad en het fitnessaanbod is bij de huurprijs inbegrepen.
€410.00
Rømø
Dit mooie stenen vakantiehuis is mooi gelegen op een deels aangelegd grondstuk, in de buurt van het strand en Havneby. Op slechts 400 m afstand is een golfbaan gelegen. Via een fietspad is het Sønderstrand te bereiken. Geniet van de comfortabele inrichting. Op het overdekte terras kunt u tijdens warme dagen ontspannen. Ook het terras op het oosten is mooi. Dit is tijdens ieder seizoen een ideaal vakantiehuis voor twee gezinnen.
€410.00
Rømø
Mooi Twee-onder-Eén-kap huis in de eerste rij aan de Waddenzee en bij de haveningang van Rømø. De unieke ligging, de nabijheid van Rømø Golf Links en de architectuur maken dit huis zo bijzonder. De terrassen van het huis zijn omheind met een stenen muur, die bij de stijl van het huis past. De beide badkamers zijn luxueus, vanuit de whirlpool (en vanuit de hoek in de woonkamer) kunt u genieten van het uitzicht over de Waddenzee. Op de slaapzolder zijn 2 extra slaapplaatsen. Alle tegelvloeren zijn voorzien van vloerverwaming. De zonne-energievoorziening en de openhaard zorgen voor lage energiekosten.
€410.00
Rømø
Vakantiewoning van 95 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Woonkamer met open keukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Balkon en terras
€410.00
Rømø
€419.00
Rømø
Mooi Twee-onder-Eén-kap huis in de eerste rij aan de Waddenzee en bij de haveningang van Rømø. De unieke ligging, de nabijheid van Rømø Golf Links en de architectuur maken dit huis zo bijzonder. De terrassen van het huis zijn omheind met een stenen muur, die bij de stijl van het huis past. De beide badkamers zijn luxueus, vanuit de whirlpool kunt u genieten van het uitzicht over de Waddenzee. Op de slaapzolder zijn 2 extra slaapplaatsen. Alle tegelvloeren zijn voorzien van vloerverwaming. De zonne-energievoorziening en de openhaard zorgen voor lage energiekosten.
€419.00
Rømø
Dit prachtige luxueuze stenen vakantiehuis is gelegen op een toplocatie aan de Waddenzee. Het ideale huis voor rustzoekers. Of u nu urenlange wandelingen maakt, of geniet van het rijke vogelleven - dit comfortabele huis is een ideaal startpunt voor uw droomvakantie. De keuken en de hal zijn voorzien van vloerverwarming. U kunt uw vrije tijd doorbrengen op het mooie terras met gemetselde grill. Gratis toegang tot het zwembad en fitnesscentrum zijn bij de huurprijs inbegrepen. Inclusief 2 uur gratis badminton per verblijf.
€419.00
Rømø
In de buurt van de zuidstranden op Havneby met restaurants en grote winkels, ligt dit charmante, rietgedekte twee verdiepingen tellende huis op een mooi, omheind en beschut perceel. Na een complete renovatie is het huis licht en vriendelijk ingerciht. Op de begane grond ligt een mooie badkamer die uitnodigt om een bad te nemen in de jacuzzi. Het huis heeft 4 slaapkamers. De bovenste verdieping is ingericht met een grote slaapkamer, een extra bad en sauna. Een woning om te ontspannen en tot rust komen. Steile trap naar 1e etage. Er is een groot terras aanwezig.
€419.00
Rømø
S1 en S2 onverwarmbaar.
€419.00
Rømø
Het vakantiehuis is mooi en zorgt voor een goede uitstraling in de omgeving. U kunt in elk seizoen genieten in dit huis. Het overdekte terras laat u tot in de late uren genieten van de vrijheid. Op het grote landgoed kunt u actief bezig zijn. U kunt op het terras de spelende kinderen in de gaten houden. In de woonkamer is een kachen en een warmtepomp aanwezig. Bij de slaapkamers hoort een badkamer, een jacuzzi en een sauna.
€420.00
Rømø
Vakantiehuis van 87 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), WoonkamerBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terras
€420.00
Rømø
Dit mooie vakantiehuis moet u ervaren! Het is helemaal gerenoveerd en voorzien van een nieuwe inventaris en nieuwe meubels. Goede ligging. De Waddenzee en de Noordzee is ongeveer 9000 km² groot, 450 kilometer lang en tot 40 kilometer breed. In het noordoosten ziet u Denemarken en in het zuidwesten Nederland. Het is het grootste meer ter wereld. Bijna de gehele Waddenzee is beschermd natuurgebied en staat gedeeltelijk op de UNESCO-werelderfgoed lijst.
€420.00
Rømø
Charmant Lakolk-huis met een op het oosten gelegen balkon. Het balkon is toegankelijk via slaapkamer 1. Het is in 2005 gerenoveerd. Energiesparende warmeluchtpomp en kachel aanwezig.
€420.00
Rømø
Deze leuke rijtjehuizen in Gl. Færgehavn op Rømø hebben een hele mooie ligging. U heeft zicht op de Wadden en de dam van Rømø. Deze huizen zijn zeer geliefd en gebouwd van degelijk matriaal en de inrichting is moderne skandinavische design. Een practische inrichting, op de begane grond staat een amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine. In het huis is snel internet en in beide recreatieruimtes staat een televisie. Op de hems bevinden zich twee slaapplaatsen in de vorm van matrassen. Het balkon is overdekt en biedt zicht op het noordoosten waardoor u zicht heeft op de mooie natuur van Rømø.
€429.00
Rømø
Leuk vakantiehuis van twee etages in het geliefde Kongsmark op Rømø. U verblijft in het gebied Gl. Færgehavn in Kongsmark. Voordat er een dam gebouwd was was Gl. Færgehavn het centrale punt voor het vracht- en personenvervoer. Het huis heeft een aantrekkelijke ligging in de buurt van de Waddenzee. Het is mooi ingericht en vanuit de woonkamer op de eerste verdieping heeft u mooi uitzicht op de velden, het wad, de dam en de Havnebyvej. De eigenaar heeft in het huis een verrekijker waarmee u vogels kunt spotten en gratis haardhout. Naar de slaapzolder voert een goede trap, hier liggen twee matrassen, twee slaapplaatsen. Op de begane grond bevind zich een luxe badkamer met whirlpool en douche. Een van de slaapkamers is op de begane grond. Vanuit de goed ingerichte keuken, o.a. een amerikaanse koelkast, komt u op het omheinde terras op het zuiden. Het huis is voorzien van een energiebesparend infrarood verwarmingssysteem.
€429.00
Rømø
Deze luxe vakantiewoning is gelegen op een rustig grondstuk tussen bomen. Op het grote terras aan de zuidkant kunt u heerlijk in de schaduw zitten. Het huis is ingericht met kwaliteitsmeubelen en beschikt over zowel een whirlpool als een sauna.De bedden op de 4 slaapkamers zijn van goede kwaliteit.Naar het strand in het Westen en het Wattenmeer in het Oosten is het vanaf deze woning niet ver zodat u op uw vakantie volop kunt genieten van de natuur.
€429.00
Rømø
In het geliefde gebied Bolilmark op Rømø staat dit ruime zwembadhuis op een mooi, met erica begroeid grondstuk. Vanuit het zwembadgedeelte komt u op het terras waar een grote, overdekte 5 persoons buiten spa is. U kunt er zelf voor kiezen of u de poort open zet zodat u vanuit de spa een vrij zicht heeft op de grote ericavlakte noordwestelijk van het huis. De spa heeft een fantastische luchtmassage voorziening met 40 watersproeigaten. Het huis is geschikt voor twee gezinnen, er zijn twee slaapafdelingen met elk 3 slaapkamers en een badkamer. Vanuit een van de badkamers heeft u toegang naar de zwembadruimte waar ook de sauna is gelegen. Vanuit de woonkamer kunt u door de grote ramen het zwembadgedeelte in de gaten houden. De deur naar deze ruimte heeft een kinderslot. Vanuit Bolilmark voert een fietspad naar de winkels in Lakolk en het strand.
€429.00
Rømø
Vakantiehuis van 68 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), 2x Stapelbed, Woonkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Badkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras
€429.00
Rømø
Een mooi en goed ingericht herenhuis op twee verdiepingen. Vanuit de ruime woonkamer heeft u uitzicht op de Waddenzee en de weg naar Havneby en het zuidelijke deel van het eiland. Het zuiden van het eiland heeft een prachtige natuur. Niet ver van het huis zijn er restaurants en winkels. Van Havneby vaart u naar Sylt.
€429.00
Rømø
Dit vakantiehuis met rieten dak staat in Kongsmark en is zeer fraai uitgerust. De grote woonkamer biedt behalve gezelligheid ook veel ruimte en een gezellige kachel. Dit huis heeft alles, of het nu sneeuwt of de zon schijnt. Whirlpool, sauna, zonnebank en schotelantenne zorgen ervoor dat de tijd hier vliegt. Prettige vakantie.
€429.00
Rømø
Dit luxe vakantiehuis met rietendak op een open natuurgrondstuk in aantrekkelijke omgeving biedt plaats aan twee families. Het huis beschikt over alle comfort zoals een shirlpool voor 2 personen en een sauna. Ook kunt u op het grote terras van de natuur genieten of voor de openhaard naar de tv kijken. Bij het huis is een schuurtje voor fietsen, surfplanken en meer aanwezig.
€429.00
Rømø
Charmant vakantiehuis met rieten dak in een prachtig en rustig gebied, in het zuiden van Rømø. Het vakantiehuis is van goede kwaliteit en in ieder seizoen geschikt voor een vakantie. Het vakantiehuis is uitgerust met een warmtepomp, welke helpt bij het besparen van energiekosten. Vanuit de woonkeuken bereikt u het terras. Beide badkamers zijn met een whirlpool en een sauna uitgerust. Een van de badkamers bevindt zich op de eerste verdieping. Auto's kunnen direct voor de deur geparkeerd worden.
€430.00
Rømø
€430.00
Rømø
Een solide, rietgedekt huis met woonkamer en keuken. Het is uitgebreid en geeft daarom een zeer ruime indruk. Volop ruimte voor gezelligheid, ook tijdens de koudere dagen waar u kunt genieten voor de open haard. Voor de inrichting heeft de huiseigenaar zich laten inspireren door Zuid-Europa. Tegels op de gehele vloer met vloerverwarming. Mooie badkamers, drie slaapkamers op de begane grond en zolder kamer met een slaaphut op de 1e verdieping. Met twee terrassen is het huis gelegen op een mooi natuurlijk stuk grond. Gebruik van het zwembad en het fitnessaanbod zit bij de huurprijs inbegrepen.
€431.00
Rømø
In dit huis met 2 verdiepingen zijn wellness en comfort het terugkerende motief. De lijst voorzieningen is enorm. Zo is er een tv met dvd en stereo-installatie in elke slaapkamer. In de woonkamer staat er een 42 inch televisie met surroundinstallatie. U beschikt verder over playstation 2 en een Amerikaanse koelkast met ijsmachine. In één van de twee badkamers verwent u zichzelf in het stoomdouchebad, in de whirlpool of in de sauna met aromatherapie. In elk seizoen kunt u in het grote bubbelbad voor 6 personen ontspannen. Een droom van een huis! De golfbaan Rømøs Link 200 meter.
€431.00
Rømø
Op de zuidelijke punt van Rømø verblijft u in een huis van twee verdiepingen. Vanuit de woonkeuken op de begane grond, maatr ook vanuit de woonkamer en het balkon op de eerste etage heeft u zicht op de, in de buurt van de kust, gelegen golfbaan Rømø Links. Aan de horizon ziet u de scheepvaart van en naar Havneby, op Lister Dyb en de Waddenzee. Op loopafstand bevinden zich winkels. Vanuit Havneby gaat een veerboot naar Sylt. Op Rømø is het mogelijk om met uw auto over het strand te rijden (gratis).
€439.00
Rømø
€439.00
Rømø
Dit vakantiehuis is prachtig gelegen op het glooiende perceel op Østerhede. Op slechts 350 m van de fantastische Waddenzee. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en genieten van het rijke vogelleven en het uitzicht op het vasteland. Wilt u heerlijk bijkomen en uitrusten in de prachtige natuur, dan is dit de ideale plek om vakantie te vieren. Buiten ligt er zowel een terras op het noordoosten als op het zuidwesten. Verder is het huis voorzien van acht slaapplaatsen, een grote badkamer met whirlpool en een gastentoilet. Dit huis is uitermate geschikt voor twee gezinnen of acht volwassenen.
€439.00
Rømø
In het geliefde Lakolk op het mooie eiland Rømø, tussen de dijk naar het breedste zandstrand van Europa en de Lakolk-Straße, staat dit goed ingerichte en functionele vakantiehuis. U heeft hier de beschikking over een terras op het oosten waar u ´s morgens uw ochtendkoffie kunt gebruiken in de zon en een omheind terras op het zuiden waar u ´s avonds kunt ontspannen. In alle woonruimtes ligt een tegelvloer waardoor dit makkelijk schoon is te houden. De kachel zorgt voor een behaaglijke warmte. Het huis is geschikt voor verhuur in de winter en daardoor het gehele jaar bewoonbaar. Als u wilt winkelen dan kunt u naar de stad waar een verrassend groot winkelcentrum is gelegen.
€439.00
Rømø
Dit mooie vakantiehuis met stroodak is gelegen op een groot, ongestoord grondstuk in het populaire plaatsje Vesterhede op Rømø. Dit natuurgebied beschikt over vele activiteitenmogelijkheden. O.a. golf bij Rømø golf links, Rømøplaz, een paarden park of strandzeilen op het søonderstrand. Tot het vakantiehuis behoort een terras met kwaliteitsmeubelen en een barbecue. Het huis is goed ingericht en mooi gemeubileerd. Vanuit de ruime en gezellige woonkamer heeft u toegang tot het terras. Het huis is geschikt voor twee families of meerdere stelletjes. U heeft hier veel plaats en acht goede slaapmogelijkheden
€439.00
Rømø
Dit leuke vakantiehuis is bijzonder mooi op Rømø gelegen. Via een smalle trap bereikt u de eerste verdieping. Rømø telt tot de meest fascinerende streken van Denemarken. Dat komt omdat het eiland bijna 10 km in de Noordzee ligt; op de scheiding van de bruisende Noordzee en de rustige Waddenzee. Al eeuwenlang dus weet Rømø mensen met zijn natuur en ideale ligging te bekoren. Ooit waren dat vissers, zeelui en welstellende walvisjagers. De mooie boerderijen op het eiland zijn nog de stille getuigen uit die periode. Nu zijn het vooral vakantiegangers, die elk jaar Rømø herontdekken. Vanwege de grootse natuur, de uitgestrekte vlakten en één van de breedste en mooiste stranden van Europa vindt u altijd wel een plekje, waar u helemaal alleen kunt ontspannen.
€439.00
Rømø
Dit gezellige vakantiehuis staat direct achter de duinen bij het mooie Lakolk. Hier zijn de beste stranden van Denemarken te vinden. Rondom het huis zijn terrassen, waarop u in de zomer kunt genieten. Als de zomer niet meewerkt kunt u gebruik maken van de serre die u alsnog het gevoel geeft dat u buiten bent. U kunt zich ok terugtrekken in de woonkamer bij de haard en het daar gezellig maken. In de keuken, waar alles aanwezig is, wordt het koken een feest.
€439.00
Rømø
Op een natuurlijk grondgebied dichtbij de waddenzee staat dit houten vakantiehuis met een groot terras (50 m²) waarvan 12 m² overdekt is.Bij het huis behoren 2 badkamers waarvan 1 met whirlpool een sauna. De goed ingerichte keuken is gecombineerd met de woonkamer. In deze woonkamer bevindt zich een houtkachel. Verder beschikt dit huis over 4 mooie slaapkamers. Zoekt u een huis van hoge kwaliteit, dan is dit de juiste keuze.
€440.00
Rømø
Dit huis ligt 300 m van de fantastische Waddenzee. In de omgeving kunt u lange wandelingen maken en van het rijke vogelleven genieten of het mooie uitzicht naar het vasteland. Het met heide begroeide perceel en de architectuur van het huis passen erg mooi bij elkaar. Het huis is voorzien van geraffineerde details zoals de bovenlichten en ramen van vloer tot plafond. Met acht goede slaapplaatsen en twee badkamers is dit huis uitermate geschikt voor twee gezinnen of acht volwassenen. Dit huis vormt een uniek kader voor een gezellige vakantie in een mooie en rustige omgeving.
€440.00
Rømø
Dit is een luxe vakantiehuis die over veel ruimte beschikt! Buiten kunt u genieten van de sfeer op de terrassen. De buitenkeuken beschikt over stromend water en een barbecue. Het huis heeft een rpachtige ligging in de buurt van Rømø Golf Links. Ook al bent u geen golf liefhebber, u kunt wel van het uitzicht genieten! Als u heerlijk gaat wandelen, bereikt u binnen een paar minuten gezellige restaurants. Knapp is 2 km verwijderd. U vindt in Knapp brede, witte zandstranden. Dit luxe huis is het hele jaar door geschikt voor verhuur. Zeer goede isolatie.
€440.00
Rømø
Twee-onder-één-kap van 60 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), WoonkamerToilet: Toilet: warm en koud waterBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terras
€440.00
Rømø
Dit vakantiehuis heeft een mooie bouwstijl en met veel doordachte details. De grote woonkeuken met plavuizen is ingericht met mooie meubels en door het hoge plafond lijkt de woning zeer ruim. Op de begane grond heeft u 2 gescheiden slaapruimtes met een eigen badkamer, ideaal voor 2 gezinnen van meerdere generaties. Op de slaapzolder vindt u behalve slaapplaatsen ook een ruimte met sandwichsolarium. Vanaf de slaapzolder heeft u mooi zicht op de woonkamer en het grote panoramaraam op het zuiden. Het huis is voorzien van brede deuren zonder drempels. Er is een beachvolleyveld en een klimtoren. Er zijn drempels en rolstoeltoegankelijk. Geen jongerengroepen toegestaan.
€442.00
Rømø
Ruim vakantiehuis met een goede sfeer, ideaal om te ontspannen. Lees een goed boek of eet een heerlijk diner op het terras terwijl u geniet van het uitzicht op de Waddenzee. In de activiteiten kamer, vindt u mogelijkheden om uren plezier te maken. Hoewel het eiland klein is, kunt u veel beleven. Het strand van Rømø is één van de grootste in Europa. Maak een wandeling over het wad of ervaar de Hjemsted Oldtidspark in Skærbæk. Ribe is de oudste stad van Denemarken en een bezienswaardige bestemming voor een dagje uit.
€443.00
Rømø
Luxe vakantiehuis, rustig gelegen op een heideperceel in het zuidwestelijke deel van het eiland. Vanaf het in het oosten gelegen terras kijkt u uit over de nieuwe golfbaan. De mooie omgeving is ideaal voor wandelingen in deze veelzijdige natuur. De rustige omgeving en de beschikking over schommel en zandbak maken het huis ook zeer geschikt voor kinderen. Ook binnen is van alles te zien. De zwembadruimte is ruim, ook met plaats voor degenen die alleen willen kijken. De whirlpool bevindt zich ook in deze ruimte, zodat u makkelijk 'over kunt stappen'. Vanuit de woonkamer kunt u altijd zien wat er in de zwembadruimte gebeurt, doordat deze gescheiden zijn door grote ramen. Het huis beschikt over een badkamer, een gastentoilet en een extra douche bij het zwembad.
€447.00
Rømø
Groot vakantiehuis met een gezellige rieten dak. Het is gelegen in het zuiden van Rømø. Tot de gezellige inrichting behoren een woonkamer op beide verdiepingen. De keuken en eetkamer zijn prachtig open naar de woonkamer. De slaapkamers bevinden zich op twee verdiepingen. U kunt op het terrasvoor de woonkamer op het zuiden onder het dak zitten en dus volledig genieten van warme zomerdagen en mooie avonden in de buitenlucht. U moet zeker ´s avonds een wandeling maken naar het nabijgelegen strand. In de prijs is vrij entree voor het zwembad, sport- en fitnessruimte inbegrepen.
€449.00
Rømø
Goed onderhouden huis met veel mooie details. Centraal in het vakantiehuis bevindt zich de woonkeuken met zijn mooie lichtinval. Vanuit de woonkeuken komt u uit op de 2 terrassen. De smaakvolle ingerichte woon- en eetkamer ligt in een verlaagd niveau. Hier haalt u de natuur in huis. Van Bolilmark loopt er een mooie weg naar Lakolk strand. De prijs is inclusief een bezoek aan het zwembad en fitnesscentrum (2 uur badminton) gedurende uw verblijf.
€449.00
Rømø
€449.00
Rømø
Een mooi vakantiehuis, dat in het mooie Kromose en het mooie wattenmeer gelegen is. Het huis is mooi ingericht met een jacuzzi, sauna en een modern aangelegde keuken die met een gezellige woonkamer gecombineerd is. Op het grote, overdekte terras kunt u uw avonden ontspannen doorbrengen en van het goede weer genieten. In de nabije omgeving heeft u de mogelijkheid meerdere sportactiviteiten te ondernemen.
€449.00
Rømø
Op een groot grondgebied in de prachtige natuur van het eiland Rømø, vindt u dit luxe vakantiehuis met rieten dak. Het vormt de ideale basis voor een geslaagde vakantie. Bij het huis horen 2 badkamers waarvan 1 met whirlpool en sauna. Vanuit de gecombineerde keuken/woonkamer komt u op het 100 m² grote terras. De keuken is comfortabel ingericht. Er zijn 4 slaapkamers zodat het ook voor 2 families een goed onderdak bieden kan. Een grote hondkennel met huisje naast het huis maakt deze woning zeer huisdiervriendelijk.
€449.00
Rømø
Dit mooie vakantiehuis staat in een rustige omgeving met snelheidbeperkingen. Het huis is geschikt voor gezinnen met kinderen aangezien er veel speeltoestellen zijn. Op het grote natuurperceel staan oa een schommel, zandbak, speelhuis en glijbaan. Ook is er een 7 x 15 m groot volleybalveld. Het huis biedt u alle comfort die u maar kunt bedenken. Na een dag vol activiteit kunt u zich ontspannen in de whirlpool of sauna. Maar een avondje genieten bij de open haard is ook een aanrader.
€449.00
Rømø
Helemaal teruggetrokken aan het einde van een doodlopende straat, ligt dit fraaie houten huis. De straat Småfolksvej in de wijk Kongsmark ligt midden in de imposante natuur van het eiland Rømø. Het enorme zandstrand en o.a. Rømø Golf Links zijn op enkele minuten met de auto of de fiets bereikbaar. Het huis ligt op een groot perceel heidegrond, gedeeltelijk omgeven door beschermende vegetatie. Het ruime terras nodigt uit tot actief buitenleven wanneer de zon schijnt. Het huis is 98 m² groot en biedt veel ruimte voor bv. zes volwassenen. Sauna, whirlpool en houtkachel maken dit huis bijzonder attractief, ook in het koude seizoen.
€450.00
Rømø
Dit mooie, rietgedekte kwaliteitshuis staat aan in een rustige omgeving aan een natuurvlakte met een voetpad naar Lakolk. Het grote raam zorgt voor een mooie lichtinval in de woonkamer, welke verbonden is met de keuken. Vanuit de rietgedekte garage komt u in de waskeuken. Op de eerste etage zijn 3 kamers met goede bedden, een gastentoilet en een practische kamer waar u de koffers kunt zetten. De grote badkamer heeft een heerlijke whirlpool en sauna. Om het huis liggen mooie terrassen waarop u van de zonuren kunt genieten.
€450.00
Rømø
€450.00
Rømø
Niet ver van het brede zandstrand van Lakolk staat dit nieuwe, exclusieve vakantiehuis. De stijlvolle inrichting is voorzien van alle luxe. De meubels zijn modern en smaakvol en alle ruimten zijn voorzien van vloerverwarming. In de woonkamer heeft u door de grote ramen uitzicht op het mooie terras met genoeg plaats om te zonnebaden, spelen en te ontspannen. Onafhankelijk van het jaargetijde kunt u hier met het hele gezin van een heerlijke vakantie genieten.
€450.00
Rømø
Wij bieden u hier een leuk, houten vakantiehuis, van de hoogste kwaliteit, nabij het strand aan. Alles wat uw hartje begeert is aanwezig: een whirlpool, sauna, kleurentelevisie en schotelantenne zorgen voor de nodige ontspanning en een onvergetelijke vakantie. Pak de picknickmand en ga naar het strand!
€459.00
Rømø
Dit mooie vakantiehuis in de duinen en op een aantrekkelijk grondstuk ligt slechts op 350 m van het strand en de zee. Het beschikt over een 16 m2 groot en overdekt terras. Van binnen is het gezellig ingericht en volledig van hout. Voor de koudere seizoenen is er een openhaard aanwezig. De badkamer beschikt over een wirlpool voor 2 personen en een sauna. Het huis heeft ook een gastentoilet.
€460.00
Rømø
Dit, door een architect ontworpen vakantiehuis, heeft een een praktische inrichting. Het is ingericht met degelijk materiaal waardoor het eenvoudig te onderhouden is. Vanuit de woon/eetkamer met openhaard, heeft u zicht op de zwembadruimte welke over o.a een glijbaan beschikt. 1 van de 2 badkamers staat in verbinding met deze ruimte en beschikt over een kleine whirlpool. Via de wenteltrap komt u op de volgende verdieping waar een grote slaapkamer met een knus hoekje is, uitzicht geeft op de duinen en het vakantiehuizengebied: Toftum. Alle overige slaapruimten en de badkamer zijn geschikt voor minder validen. Gezamenlijk voetbalveld op 20 m.
€469.00
Rømø
Ruim vakantiehuis in Lakolk, het oudste vakantiehuizengebied op Rømø. Geniet van de ambiance op het terras welke aan een kant is afgeschermd. De kinderen kunnen lekker in de tuin spelen. De houten vloer in woonkamer en alle slaaapkamers zijn makkelijk om te verschonen. Het brede zandstrand ligt op loopafstand van het huis. Hier kunt u strandzeilen, met de kitebuggy rijden en windsurfen. Een afwisselend landschap met heide en moeras, geschikt om te wandelen of te fietsen.
€469.00
Rømø
Dit luxe huis ligt op een groot natuurgrondstuk aan het einde van een doodlopende straat in de buurt van het strand en de winkels. Het absolute toppunt in het huis is de grote badkamer met whirlpool voor vier personen en sauna. Vanuit de gezellige woonkamer met openhaard heeft u toegang tot de wintertuin. De keuken met vaatwasser en magnetron is open en staat in verbinding met de woonkamer. Bij het huis zijn terassen op het Zuiden en Westen aanwezig en een gedeeltelijk overdekt terras op het Oosten. Op het grondstuk bevindt zich bovendien een groot, nieuw aangelegde speelplaats, speelhuis en zandbak.
€470.00
Rømø
Centraal ten opzichte van het strand van Sønderstrand, de golfbaan in het zuiden van Rømø, de gezellige haven en het pont naar het eiland Sylt ligt dit mooie luxehuis. Dankzij het stuk bos pal ernaast ligt het beschut voor de wind. De grote zonneterrassen zijn voorzien van alle gemakken voor jong en oud. U beschikt over twee badkamers, waarvan één met whirlpool, stoomcabine en sauna/tylarium. In alle slaapkamers staan er flatscreen-tv's. In de woonkamer is er een tv met dvd en surroundinstallatie. De eigenaar van dit huis volgt zijn tijd.
€470.00
Rømø
Vakantiehuis van 161 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), WoonkamerWoonkamer met open keukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Balkon en terras
€470.00
Rømø
U bevindt zich in het charmante Bolilmark op Rømø. Het vakantiehuis staat op een golvend natuurgrondstuk met heide. In het huis zijn de wanden en plafonds met hout aangekleed en deze zorgen voor een extra gezellige atmosfeer. In de ruime woonkamer staat een eettafel en houtkachel. Ook de meubels zijn aangenaam gemeubileerd. Een van de terrassen is overdekt en beide terrassen laten u van het mooie uitzicht op het landschap genieten. Één terras is zeker de grote aantrekkingskracht van het huis. Hier staat ook het buitenzwembad. Daarnaast is ook het binnenzwembad zeer populair. Naast een bad met sauna is er in het huis ook een gastentoilet.
€479.00
Rømø
Een echt juweeltje. Dit opvallende 5 hoekige huis biedt een grote op het zuiden gelegen woonkamer. Deze staat in open verbinding met de lichte keuken. De grote ruimte is ingericht met een prachtige natuurstenen vloer. Vanuit de woonkamer bereikt u het grote terras. Het perceel is groot en een onderdeel ervan is aangelegd met een gazon. De 5-persoons whirlpool en sauna nodigen u uit om te ontspannen. U kunt heerlijk, gezellig genieten bij de kachel. Gebruik van het zwembad en het fitnessaanbod is bij de huurprijs inbegrepen.
€479.00
Rømø
Dit huis is op slechts 200 meter van zee gelegen. U heeft danook uitzicht op zee. Het huis heeft 4 mooie slaapkamers en 2 volledig ingerichte badkamers. In dit huis is voldoende ruimte voor 2 gezinnen. In een badkamer bevinden zich een whirlpool en aangrenzend een sauna. De woonkamer met kachel is verbonden met de keuken en heeft een directe verbinding met het terras. Dit terras biedt u een mooi zeezicht. Op het grondstuk ligt een jeu de boules baan.
€479.00
Rømø
Hier wordt gratis toegang tot het zwemparadijs geboden. In het huis is er ook een sauna. Ontspanning biedt ook de 180 graden panoramisch uitzicht op de brede stranden van Rømø.
€479.00
Rømø
Ruim en familievriendelijk vakantiehuis met veel ruimte om te ontspannen, voor een of twee families. Het vakantiehuis is nog in aanbouw en zal november 2016 klaar zijn voor de gasten.Ontspanning is van cruciaal belang tijdens de vakantie. Het vakantiehuis en het terras bieden hiervoor de perfecte gelegenheid. Alle moderne gemakken om te koken en te wassen zijn aanwezig. Als het weer even niet mee zit, kunt u enkele uren doorbrengen in de activiteitenruimte of ga naar Skærbæk, waar u over gratis toegang tot het overdekte zwembad beschikt. Buiten is er een schommel en een zandbak voor de kleintjes. Op het grondstuk kunnen de kinderen met een bal rondrennen. Door de omvang van het eiland, biedt het eiland talloze attracties. U kunt een bezoek brengen aan de kerk van Romo met haar mooie scheepsmodellen, of het natuurcentrum Tønnisgård met interessante tentoonstellingen over de natuur en cultuur van Rømø. Bezoek ook het strand, één van de breedste en beste van Europa.Beleef de Waddenzee, werelderfgoed, met de mogelijkheid om een oester safari te ondernemen, of bezoek het Hjemsted Oldtidspark van Skærbæk, het enige ondergrondse museum van Denemarken. Maak een uitstap naar Ribe, de oudste stad van Denemarken, of Legoland.
€480.00
Rømø
Mooi en gezellig ingericht vakantiehuis met een hoog dak. Bij dit mooie huis hoort een mooi binnenhof met een terras. Waar u ongestoord kunt ontspannen. Met het overdekte terras kunt u zich bij elk weer lekker buiten bevinden. Een deel van het grondstuk is omheind zodat de kleinste gasten hier lekker kunne spelen. Het huis is ideaal voor een familie met een hond.
€480.00
Rømø
Al bij aankomst zult u zich thuisvoelen in dit vakantiehuis. Het is ruim en goed uitgerust met terrassen en een activiteitruimte. Dit maakt deze goed gelegen woning tot iets bijzonders. De voorheen als tennisbaan gebruikte,. omheinde ruimte biedt een voetbaldoel en basketbalnet. Het bijgebouw bevat twee extra slaapplaatsen. Dit 200 m2 grote huis biedt twee volledig ingerichte woonkamers, beide met tv en open haard. Een poolbiljard is aanwezig tussen de woonkamers. Gebruik van het zwembad en het fitnessaanbod is bij de huurprijs inbegrepen.
€485.00
Rømø
Op een natuurlijk perceel, dat grenst aan een beschermd natuurgebied op het zuidwestelijke deel van het eiland, staat dit luxueuze vakantiehuis. Het huis is van hoge kwaliteit en biedt comfort met o.a. een whirlpool en sauna. Binnen zijn de muren met licht hout bekleed. Het gehele huis is voorzien van laminaat dat onderhoudsvriendelijk is. Woonkamer en keuken zijn gecombineerd en voorzien van alle technische hulpmiddelen. De vier slaapkamers de badkamer en gastentoilet bieden plaats aan twee gezinnen.
€489.00
Rømø
Dit fantastische vakantiehuis is gelegen op een prachtige locatie met uitzicht op de Waddenzee. Het huis is gelegen aan de oostkust van Rømø. Hier vindt je ook prachtige architectuur. De woonkamers zijn gelegen in het hoofdgebouw en in het bijgebouw tussen de huizen is er een prachtige binnenplaats. In het huis zelf bevinden de kamers zich op verschillende verdiepingen. Er is een trap naar de slaapkamer en vanuit de keuken zijn er trappen naar de woonkamer. Deze ontraditionele ruimte is zeer interessant. Ook de lichtinval in dit huis is kenmerkend. U zult daarnaast versteld staan van de Spa en whirlpool voor 6 personen.
€490.00
Rømø
In Lakolk op Rømø, dicht bij winkels, restaurants en het brede zandstrand, is dit prachtige luxe huis gelegen, met materialen van superieure kwaliteit. De inrichting is smaakvol en uitnodigend. In de keuken is er een gezellige openhaard. Hier kunt u samen zitten en gezellig kletsen. 2 van de 6 bedden zijn matrassen die op de ruime open slaapzolder te vinden zijn. De grootste van de omheind terras is ontworpen als een mooie binnenplaats met een buitenkeuken en ingebouwde mobiele grill.
€490.00
Rømø
Dit mooie, door een architect ontworpen huis is gebouwd van degelijke materialen. De grote raampartijen en bovenlichtramen zorgen voor een mooie lichtinval. Middenin dit huis is een haard met inzet. Het huis is ruim en prima geschikt voor twee gezinnen, omdat er twee slaapgedeeltes zijn met ieder een complete badkamer. Eén badkamer beschikt over een whirlpool, de andere over een sauna. Het huis staat nabij Sønderstrand, het strand dat bekend is om zijn brede strook, waar veel activiteiten plaatsvinden.
€496.00
Rømø
Dit mooie vakantiehuis heeft een rustige ligging aan het eind van een doodlopende weg. Het grote, gedeeltelijk heuvelachtige heidegrondstuk ligt op maar 150m van de Waddenzee. Vanuit de woonkamer en de terrassen kunt u genieten van het zicht op de zee. Twee van de in totaal tien slaapplaatsen bevinden zich op een open slaapzolder met o.a. tv en playstation 2 en zijn geschikt voor kinderen. Kleine burohoek in de woonkamer. Kostenloze internetverbinding.
€496.00
Rømø
Hier geniet u van de mooie natuur van Toftum en een gezellig goed uitgerust vakantiehuis. Het ligt aan een rustige zijweg en het grondstuk grenst aan een natuurgebied. Deze omgeving is een ideaal uitgangspunt voor wandelingen en fietsen. Geniet op het terras van de rustige omgeving. Rømø telt tot de meest fascinerende streken van Denemarken. Dat komt omdat het eiland bijna 10 km in de Noordzee ligt; op de scheiding van de bruisende Noordzee en de rustige Waddenzee. Al eeuwenlang dus weet Rømø mensen met zijn natuur en ideale ligging te bekoren. Ooit waren dat vissers, zeelui en welstellende walvisjagerkapiteinen. De mooie boerderijen ('Rømøgårde') op het eiland zijn nog de stille getuigen uit die periode. Nu zijn het vooral vakantiegangers, die elk jaar Rømø herontdekken. Vanwege de grootse natuur, de uitgestrekte vlakten en één van de breedste en mooiste stranden van Europa vindt u altijd wel een plekje, waar u helemaal alleen kunt ontspannen.
€499.00
Rømø
Dit totaal gerenoveerde vakantiehuis is uitgebreid met 32 m2 en is nu voorzien van alle luxe die u zich maar wensen kan. In het aangebouwde gedeelte bevinden zich slaapplaatsen en een nieuwe badkamer met whirlpool. Bij de andere badkamer ligt een mooie sauna. Het vakantiehuis is smaakvol gemeubileerd en de centraal geplaceerde houtkachel zorgt voor een behaaglijke warmte op koude dagen. De nieuwe keuken is uitgebreid met een erker. Buiten zijn meerdere terrassen, waarvan er een is ingericht als patio. 1200 m naar het Sønderstrand en de Noordzee en nog geen 2 km naar Havneby, waar een nieuwe golfbaan onder aanleg is.
€499.00
Rømø
Leuk vakantiehuis met een uitnodigende sfeer. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de standaard hoog is. U verblijft hier op een groot en ongestoord natuurgrondstuk waar zich echt op kunt ontspannen.. Geniet op het terras van uw maaltijd, lees een boek of geniet van het uitzicht op de Waddenzee. Elk jaar komen hier meer dan 50.000 mensen naar het grootste vliegerfestival van Noord Europa. Huur een fiets en verken het eiland via een van de vele fietspaden. De natuur is schitterend en afwisselend; er is strand, bos, heide en de Waddenzee, UNESCO werelderfgoed. Als u geluk heeft kunt u het fenomeen van de zwarte zon meemaken. Een hele aparte belevenis als grote zwermen van spreeuwen de zon verduisteren voordat ze neerstrijken in het riet bij het moeras. Verken de omgeving op de rug van een paard of ga met de kinderen op oestersafari.
€499.00
Rømø
Dit grote, architectonisch ontraditionele, stenen vakantiehuis met een rieten dak is erg uitnodigend ingericht. In het huis zijn 2 woonkamers waarvan er 1 gecombineerd is met de keuken. De slaapkamer op de eerste etage kan ook gebruikt worden als ontspanningsruimte en heeft o.a. een extra tv. 3 Mooie terrassen (1 met basketbalkorf) bieden ruimte om te zonnen en veel beschutting tegen de wind. Op het grote natuurperceel kunt u tevens grillen.
€499.00
Rømø
Dicht bij de beschermde duinen en het pad dat u naar het strand in Lakolk voert, ligt dit heerlijke vakantiehuis. U woont hier pal bij de voorste duinrij. De woning is ruim. De eigenaar vond het ook belangrijk dat er in de slaapkamers veel plaats is. Urenlang relaxen kan perfect in de whirlpool en sauna. Er is een apart gastentoilet. Het grote, houten terras omzoomt de volledige zuid- en westkant van het huis, zodat u van 's ochtends tot 's avonds in open lucht kunt vertoeven. De houtkachel en de comfortabele meubelen staan garant voor knusse avonden in elk seizoen van het jaar.
€499.00
Rømø
Een luxe vakantiehuis fantastisch gelegen in de prachtige natuur van Rømø. De rustige omgeving en de inrichting maken dit huis uiterst geschikt voor een groot gezin of twee gezinnen met kinderen. Een van de badkamers is ingericht met een ingebouwde whirlpool voor vier personen, een 2pers.stoomcabine en sauna. TV en DVD zijn aanwezig in S4, maar ook de andere slaapkamers hebben TV. In de keuken staat een Amerikaanse koelkast. De eigenaar hecht waarde aan goede belevenissen zowel binnen als buiten. Buiten is een beachvolleybaan en op het grote terras is een gemetselde barbecue.
€499.00
Rømø
Op een 2500 m2 groot natuurgrondstuk op de achterste rij met uitzicht op de open weiden, de duinen aan het Sønderstrand bevindt zich dit mooie houten huis. Het huis is van hoge kwaliteit, goed geïsoleerd en zeer energie vriendelijk, zowel in de zomer als in de winter. Rondom het huis is een ca 120 m2 groot houten terras en een ruimte met een koudwaterdouche. Tevens zijn er een tuinhuisje met tuinmeubels, zonnestoelen, een buitenkeuken, een grill en parasols aanwezig.
€499.00
Rømø
Dit heerlijke vakantiehuis ligt slechts gescheiden van de Noordzee door de duinen en polders. Het is de ideale basis voor zowel een actieve als rustige vakantie voor twee gezinnen met kinderen of acht volwassenen. Het huis heeft een terras op het oosten, westen en zuiden. Het terras op het zuiden is gedeeltelijk overdekt. De inrichting is licht en gezellig. Ook alle moderne faciliteiten zijn aanwezig zoals een houtkachel, sauna en whirlpool. Een van de slaapkamers kan ook prima als speelkamer worden gebruikt, want hier staat veel speelgoed, een TV en Playstation 2. Geen verhuur aan jeugdgroepen mogelijk.
€510.00
Rømø
Alleen al de aanwezigheid van de terrassen om het hele huis, zijn al een bezoek waard.
€510.00
Rømø
Een nieuw, bijzonder stenen vakantiehuis met rieten dak zeer fraai gelegen in een duingebied in het zuiden van Rømø. Hier is een vakantiehuis voor u, uw gezin en/of vrienden. Gelet is op kwaliteit die dan ook garant staat voor een perfecte vakantie. Of u nu geniet van een massage in de whirlpool, zweet in de sauna of gezellig voor de kachel zit, hier is het huis voor een onvergetelijke vakantie. T met vloerverwarming.
€519.00
Rømø
Dit mooie huis is gelegen op een groot, heuvelachtig natuurgrondstuk aan een doodlopende weg. Het huis bestaat uit twee gebouwen, welke met een onverwarmde serre (activiteitenruimte) en hoge overkapping wordt verbonden. Een fantastische ruimte! De twee overdekte terrassen bieden goede mogelijkheden om buiten te kunnen genieten. Het huis ligt vlakbij de Waddenzee. In het huis is een zonne-systeem is geïnstalleerd. Ook inbegrepen in de huurprijs is uitgebreid gebruik van het zwembad en gratis fitness en sport.
€519.00
Rømø
Dit populaire huis is licht en vriendelijk ingericht. Bij het huis hoort een grote, open terras naar het zuidwesten en ook een overdekte terras. Er is een grote duinengrondstuk.
€519.00
Rømø
Mooi houten vakantiehuis in de mooie omgeving van Lakolk. Via paden door de duinen, die al lang gelden zijn aangelegd, komt u bij het zandstrand. Het huis heeft prachtige terrassen, gedeeltelijk overdekt. Dakramen en grote ramen op het zuiden en westen geven veel licht geven en creëren een bijzondere sfeer. Twee grote gevelramen bieden een spectaculair uitzicht op de omgeving. Het centrum van het huis is de grote woonkamer die in directe verbinding staat met de open, goed uitgeruste keuken.
€520.00
Rømø
Dit ruime vakantiehuis is gelegen in het plaatsje Kongsmark op Rømø. Het huis heeft uitzicht op een beschermd grondstuk. Naar het zuiden heeft u uitzicht op een beschermd heidelandschap. Het huis is geschikt voor 1 of 2 gezinnen waarvan elk zijn eigen woonruimte heeft. Buiten kunt u op de terrassen mooie uren doorbrengen. Het zuidterras is overdekt en is geschikt voor zwoele zomeravonden. In het bijgebouw is er een speelkamer met pooltafel en een toilet voor gasten. Het beste strand van Lalolk is gelegen op ongeveer 2400 m. Op het eiland zijn er goede fietspaden, die u kunt vinden op brede straten die u door het mooie landschap leidden.
€520.00
Rømø
Fraai vakantiehuis gelegen op een mooi natuurgrondstuk. De rustige omgeving en de inrichting maken het ideaal voor een groot gezin of twee gezinnen met kinderen. In een van de badkamer bevind zich een whirlpool voor 4 personen, een tweepersoons stoomkabine en een sauna. Alle slaapkamers zijn voorzien van een tv. Slaapkamer 4 beschikt over een DVD-speler. In slaapkamer S4 is er bovendien een DVD-speler. De keuken is voorzien van vele huishoudelijke apparaten. De eigenaar hecht er waarde aan dat er binnen en buiten veel te beleven valt.
€529.00
Rømø
Dit mooie vakantiehuis staat in het midden van Lakolk, Het is een licht, uitnodigend en goed ingericht vakantiehuis welke voorzien is van een energiebesparende warmtepomp. Het huis staat in de nabijheid van een groot natuurgebied en het strand van Lakolk. Rømø is omringd door de bruisende Noordzee en de vlakke Waddenzee draagt ertoe bij dat Denemarken schitterende natuurgebieden heeft. Rømø trekt al jarenlang mensen aan. Eerst waren het de vissers en daarna de rijke walviskapteins, die hier hun huizen hebben gebouwd. Tegenwoordig worden de leuke en liefdevol gerestaureerde, rietgedekte huizen nog steeds bewonderd door de bezoekers. Door de mooie natuur en de weidsheid van het eiland met de breedste en fijnste zandstranden van Europa , is er altijd wel een rustig plekje te vinden waar u alleen bent.
€529.00
Rømø
Niet ver van het zandstrand van Lakolk ligt dit en exclusieve vakantiehuis. De inrichting is luxe. Het is met moderne en smaakvolle meubels ingericht. Alle verblijfsruimten hebben vloerverwarming. De grote glazenwand van de woonkamer ligt in de richting van het mooie terras met genoeg plaats om te zonnebaden, spelen en ontspannen. In elk seizoen kan de hele familie hier een ontspannende vakantie doorbrengen. Geen jeugdgroepen.
€529.00
Rømø
Idyllisch vakantiehuis met strodak op een mooi perceel heidegrond in rustige omgeving. Een prachtige woonomgeving wacht op u in dit degelijke en heerlijke huis. Alle kamers zijn voorzien van fraaie vloeren: marmertegels met vloerverwarming. Dankzij de centrale stofzuiger is schoonmaken kinderspel. De ruime woonkamer heeft een stijlvol, open plafond dat tot aan het dak gaat. De gevel op het westen zorgt voor een prachtig lichtinval. Op de open 1e etage, die is ingericht als slaapkamer en als tv- en speelkamer, kunt u in de woonkamer kijken en van een fantastisch uitzicht op het westen genieten. Het terras is maarliefst 100m² groot.
€530.00
Rømø
Dit luxe vakantiehuis is door een architect ontworpen en is niet ver verwijderd van het mooie zandstrand van Romø. U heeft uitzicht over de duinen en ook een deel over de zee. Het huis biedt alle comfort, dus u kunt hier heerlijk van uw vakantie genieten. De chique meubels en de kleuren van de wanden passen zeer goed bij het luxe design van het huis. Een energiebeparende warmtepomp wordt geiïstalleerd. U kunt vele gezellige uren doorbrengen op het overdekte, tegen wind beschutte terras dat op het oosten, zuiden en westen ligt. In het bijgebouw vindt u een tafeltennis, een ergometer enz. Op het terras vindt u een barbecue en haard.
€530.00
Rømø
'Liso' een zeer licht en modern vakantiehuis in Lakolk. Het is door een jonge familie ingericht en biedt vele voordelen voor gasten van dezelfde leeftijd. Het ochtend- en avondterras zijn overdekt en voorzien van mooie tuinmeubels en terrasverwarmer. Op het grote en omheinde westterras kunt u ongestoord zonnebaden. Naast een mooie badkamer met sauna is er ook een extra toilet op de begane grond.
€539.00
Rømø
Fantastisch, groot huis, dat in alle details, zowel buiten als binnen, hoge kwaliteit uitstraalt. De terrassen van het huis met o.a. haard en buitendouche spreken voor zich. De grote ramen en de rij dakvensters zorgen voor heel veel lichtinval. Een van de beide slaapkamers heeft een douchecabine en er is ook een whirlpool en een sauna in huis. Vanuit alle slaapkamer heeft u toegang tot het terras en het grote natuurgrondstuk. Gratis brandhout.
€547.00
Rømø
Met 220 m² is dit mooie vakantiehuis geschikt voor een goede vakantie met het hele gezin of zelfs twee families. De badkamer is gerenoveerd, zodat er nu ook een whirlpool is. Vanuit de badkamer is er toegang tot de sauna. De goed ingerichte keuken met o.a. magnetron en vaatwasser staat in verbinding met de woonkamer die over een openhaard beschikt. In de speelruimte staat een gemoedelijke sofa voor de televisie. Buiten is er een schommel en zandbak aanwezig. Het huis ligt dichtbij het Sønderstrand.
€549.00
Rømø
Rømø telt tot de meest fascinerende streken van Denemarken. Dat komt omdat het eiland bijna 10 km in de Noordzee ligt; op de scheiding van de bruisende Noordzee en de rustige Waddenzee. Al eeuwenlang dus weet Rømø mensen met zijn natuur en ideale ligging te bekoren. Ooit waren dat vissers, zeelui en welstellende walvisjagerkapiteinen. De mooie boerderijen ('Rømøgårde') op het eiland zijn nog de stille getuigen uit die periode. Nu zijn het vooral vakantiegangers, die elk jaar Rømø herontdekken. Vanwege de grootse natuur, de uitgestrekte vlakten en één van de breedste en mooiste stranden van Europa vindt u altijd wel een plekje, waar u helemaal alleen kunt ontspannen. Gebruik van het zwembad en het fitnessaanbod is bij de huurprijs inbegrepen.
€549.00
Rømø
Dit nieuwe vakantiehuis is vanaf het eerste moment al bijzonder te noemen. Zwarte dakpannen, een grote witte gemetselde schoorsteen en grote ramen die voor een panoramisch uitzicht op het zuidoosten zorgen. Van binnen zijn de wanden in witte nuances gehouden zonder structuur. Op de slaapzolder zijn 2 alternatieve slaapplaatsen, vanuit waar u kunt genieten op een mooi uitzicht over de Waddenzee. In de woonkamer, keuken en badkamers liggen mooie, onderhoudsvriendelijke plavuizen voorzien van vloerverwarming. Verder is het huis werkelijk van alle gemakken voorzien, er is zelfs een Playstation aanwezig.
€559.00
Rømø
Dit mooie vakantiehuis ligt dicht bij de prachtige natuur bij de Waddenzee. Het huis is van hoogwaardige kwaliteit. De inrichting is licht en uitnodigend met grote raampartijen in de ruime woonkamer. De exclusieve badkamer met whirlpool en sauna zorgen voor heel wat uurtjes ontspanning. Op het grote terras kunt u genieten van de zon of lekker barbecuen. Ook voor een vakantie met meerdere generaties is dit huis uitermate geschikt.
€560.00
Rømø
Op een natuurperceel nabij Lakolk strand en een winkelcentrum staat dit luxe huis met uitzicht op de duinen. Het huis met dubbelglasraam is in een mooie stijl ingericht en is ideaal voor 2 gezinnen. Het biedt alle comfort, o.a. een extra televisie op de slaapzolder en twee luxe badkamers, waarvan één met whirlpool en sauna. In het huis zijn geen trappen en drempels aanwezig. Een groot, gedeeltelijk omheind terras omgeeft drie kanten van het huis. Ondanks dat het terras tussen de duinen is gelegen is er voldoende ruimte om te spelen.
€560.00
Rømø
Op een mooi natuurgrondstuk staat dit heerlijke vakantiehuis van hout. Het is over 2 etages verdeeld. Het biedt het hele jaar door gelegenheid tot een ontspannende vakantie en is voorzien van alle moderne gemakken. Er is plaats voor 2 gezinnen. De open keuken staat in verbinding met de woon-/eetkamer. Vaatwasser en magnetron zijn aanwezig. In de woonkamer, keuken en badkamers liggen tegelvloeren. Buiten 2 badkamers is er ook een gastentoilet. In de kelder vindt u het zwembad, dat 21m² groot is en tegenstroom heeft, de 6-pers. whirlpool en sauna. Buiten op het grote terras van 50 m², heeft u de ruimte om te ontspannen. Het huis is perfect voor een heerlijke en ontspannende vakantie op Rømø.
€560.00
Rømø
Dit aantrekkelijke huis met rieten dak ligt op een groot perceel heidegrond in het gebied Kongsmark. Vanaf het huis kijkt u uit over de beschermde gebieden tussen Kongsmark en Lakolk. Het grote buitenbubbelbad voor zeven personen, waar u in elk seizoen van kunt genieten, biedt een prima uitzicht op de nabije dierenleven. De sauna ligt over het enorme zwembad met een 10m lange, bochtige glijbaan en dankzij het panoramavenster op het westen wordt ook deze recreatie een onvergetelijke belevenis. Vanuit de ruime, goed geoutilleerde keuken/woonkamer leidt een ladder naar de slaapzolder met vier van de totaal acht slaapplaatsen en met tv/dvd en playstation 2.
€562.00
Rømø
Dit charmante, liefdevolle Rømøhuis is pas gerenoveerd. Hier kunt u uniek details verwachten. Het vakantiehuis is gelegen op een groot grondstuk met mooi uitzicht op het water. Wanneer het terras te koud is, kunnen wij de onverwarmde wintertuin aanbevelen. Het vakantiehuis is goed ingericht en zeer uitnodigend, ook voor twee families met huisdieren. Hier heeft u een perfecte setting voor een vakantie in Rømø gevonden. Het eiland is zeer geliefd en word graag bezocht. Op het eiland kunt u over de dam (gratis), de rit duurt 10 minuten met de auto. Het meer, het water en de vele vogels zorgen elke dag voor een unieke belevenis. U kunt ook het buurhuis R10114 huren.
€569.00
Rømø
€569.00
Rømø
€569.00
Rømø
Smaakvol huis op een groot natuurgrondstuk. Hier bevindt u zich in de prachtige omgeving van Sønderstrand, met een ligging aan een rustige grindweg. De dakramen en grote ramen geven dit huis genoeg licht het hele jaar door. Op het enorme, deels overdekt zuiden terras kunt u genieten van het buitenleven aan. Grote families of 2 gezinnen - het huis is perfect voor elk seizoen. De kachel en de warmtepomp zullen de energiekosten tot een minimum te beperken.
€570.00
Rømø
Dit charmante, met riet bedekte huis is gelegen in het eerste rij duinen en is ideaal voor 2 tot 10 personen. Het huis werd gebouwd in de stijl van Sylt met hoge kwaliteitsmaterialen. Het heeft een goed uitgeruste open keuken en een ruime woonkamer met gezellige open haard. De zonne- terrassen (West / Oost) bieden altijd een wind-beschutte plek. Op koudere dagen is de lichte tuinkamer ideaal om te zonnen. De wellnessruimte biedt een jacuzzi en een sauna. Vanuit het huis kunt u genieten van rust, natuur en het breedste strand in Noord-Europa.
€570.00
Rømø
Bij het Sønderstrand ligt dit 136 m2 grote huis op een gesloten natuurperceel. Op het grote terras kunt u genieten van de zon en lekker buiten eten. Bent u gast in de koude winterperiode, dan zorgen de heteluchtinstallatie en de houtkachel dat de warmtekosten niet zo hoog worden. De woning is voorzien van houten vloeren en is ingericht met moderne meubels. Verder zorgen faciliteiten zoals een whirlpool en sauna voor een ontspannende vakantie.
€580.00
Rømø
Op het prachtige eiland Romo staat dit prachtige huis. Het grote perceel biedt voldoende ruimte voor plezier en spelletjes. Het gazon nodigt u voor balspelen. Daarnaast is er een prachtige speeltuin. Op het terras kunt u genieten van de zon of heerlijke maaltijden bereiden met een barbecue. Het huis beschikt over een 31 m2 groot zwembad. Na het zwemmen kunt u heerlijk ontspannen in de jacuzzi en de sauna. De keuken is voorzien van alle moderne faciliteiten. De woonkamer heeft grote ramen, een makkelijk te reinigen houten vloer en een smaakvolle inrichting. Het huis is van zonnepanelen en warmtepompen voorzien, die voor het warme water in het huis en in het zwembad zorgen. In de omgeving heeft u de mogelijkheid om naar het centrum te gaan met een zwembad en en fitniss activiteiten.
€589.00
Rømø
In het schilderachtige Toftum ligt dit gezellige Poolhouse. Bij een goede inrichting hoort ook veel plaats en apparatuur, veer een gemeenschappelijke vakantie voor meerdere gezinnen. De open haard in de grote woonkamer zorgt voor een goede gezellige sfeer in huis. Het grote zwembad van 70m2, Whirlpool en een sauna samen met één van de twee badkamers. Het zwembad is geschikt voor alle leeftijden. Op het terras kunt u genieten van uw vakantie en de buitenlucht. Daarnaast is er genoeg plaats voor de kinderen om te spelen op het grote natuurgrondstuk. Er zijn er goedel fiets en wandelpaden in de omgeving.
€593.00
Rømø
In de rustige omgeving van Kromose ligt dit vakantiehuis. De omgeving grenst aan de Waddenzee waar u heerlijk kunt genieten van de natuur. Centraal in het huis ligt de gecombineerde keuken en woon/eetkamer. Dit is de verzamelplaats voor alle gasten van het huis. De woonkamer is opgedeeld in meerdere afdelingen: een eethoek, een zithoek en een TV-hoek. In de afdeling met zwembad kunnen de kinderen spelen en u lekker ontspannen. De whirlpool is namelijk zo geplaceerd dat u de kinderen in het zwembad kunt zien, terwijl u zelf in de whirlpool zit. Ook beschikt het huis over twee badkamers. Een van de badkamers ligt in verbinding met de zwembadafdeling en heeft direct toegang tot de sauna.
€594.00
Rømø
De doordachte combinatie van functioneel design en exclusief materiaal maakt van dit vakantiehuis een klasse apart. De woning is geïsoleerd volgens de strenge Deense norm voor huizen die heel het jaar door bewoond worden. De fraaie houten vloer in de woonkamer harmonieert met de lichte, mooie meubelen in Scandinavisch design. In de keuken, hal en de badkamers ligt er vloerverwarming. De tegels en het huis in het algemeen zijn schoonmaakvriendelijk. Op het terras op het zuidwesten kunt u ongestoord zonnebaden of gewoon in elk seizoen kunt genieten.
€599.00
Rømø
Het Noordzee-eiland Rømø is verbonden met het vasteland via een bijna 10 km lange dijk. De natuur is fascinerend met bossen, heide, duinen en de mooiste en breedste zandstranden. Er zijn ook tal van bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de kerk van Rømø met de mooie scheepsmodellen, attractiepark Rømø Sommerland voor het hele gezin, natuurcentrum Tønnisgård waar u een indruk krijgt van de natuur en cultuur van Rømø of Oldtidspark in Skærbæk, het enige ondergrondse museum van Denemarken. Ook is een daguitstapje naar Ribe, de oudste stad van Denemarken, de moeite waard.
€599.00
Rømø
Mooi vakantiehuis op een heuvelachtig, heide perceel in een rustige omgeving aan het eind van een doodlopende straat. Het huis heeft genoeg plaats voor meerdere gezinnen. De zwembadruimte met een zwembad en een whirlpool is ongeacht het weer de favoriete ruimte van het huis. Hier bevinden zich ook een stoomcabine en een badkamer. De warmtepomp verwarmt het zwembadwater en bespaart energiekosten en is milieuvriendelijk. Op het terras op het westen kunt u van de zon genieten. De breedbandverbinding kunt u onbeperkt gebruiken (zowel draadloos als met kabel). Schommel en een grote trampoline zijn aanwezig.
€599.00
Rømø
Deze charmante vakantiewoning ligt in Kongsmark op het mooie waddeneiland Rømø. Het huis is voorzien van een recreatieve ruimte met onder meer een biljard, een tafelvoetbalspel en een schaakbord. Kongsmark is een schitterend natuurgebied met een uitgebreid netwerk van wandelpaden. U kunt hier het hele jaar door heerlijk ontspannen tochten maken. Aan de westkant van Rømø bevindt zich het 15 km lange Lakolk Strand, één van de beste badstranden van Europa. U kunt er met de auto helemaal tot aan de waterlijn rijden en het is een populaire bestemming voor liefhebbers van kitebuggyen, vliegeren en windsurfen. Er is een groot verschil tussen eb en vloed en twee keer per dag verandert de waterstand dramatisch. Het noordelijke deel van het eiland is nu een beschermd vogelreservaat voor de ontelbare waadvogels in de Waddenzee. U hebt hier ook veel kans om zeehonden te zien. Gebruik van het zwembad en het fitnessaanbod is bij de huurprijs inbegrepen.
€610.00
Rømø
Het mooie vakantiehuis in het noorden van R¢m¢s biedt een mooi buitenzwembad met een speelkamer. Het huis is milieuvriendelijk en beschikt over een warmte pomp en een grote woonkeuken. In het huis zijn twee slaapkamers met een badkamer, jacuzzi , sauna en een bad. Er zijn genoeg speelmogelijkheden voor kinderen op het grote landgoed. De volwassenen hebben vanaf het terras een goed uitzicht op de kinderen. Het eiland hoort tot het nationalpark Wattenmeerk en heeft een facinerende natuur. Gidsen bieden rondleidingen door de dierenwereld.
€610.00
Rømø
Dit is een attractieve, met stro bedekte luxueuze huis op een heidegrondstuk en aan het einde van een doodlopende straat. De gezellig ingerichte woonkamer heeft houten vloeren en degelijke meubels. Hier kunt u ontspannen bij een muziekje of de televisie. Op de koelere dagen geeft de open haard behaaglijke warmte. De moderne, comfortabele keuken heeft een tegelvloer. U kunt zich ontspannen in de zwembadruimte in het grote zwembad of de whirlpool. Vanuit deze ruimte heeft u toegang naar de badkamer en sauna. Alle slaapkamers liggen aan de achterkant van het vakantiehuis samen met de goed uitgeruste badkamer. In het huis is een stroombesparende waterpomp geinstalleerd.
€629.00
Rømø
Op één van de mooiste, met heide bedekte en door bomen omgeven natuurgebieden van het vakantieparadijs Rømø, wordt een droom werkelijkheid door dit zeer luxe vakantiehuis. Met een inrichting van hoog niveau biedt dit unieke vakantiehuis plaats aan in totaal 14 personen. U kunt dus de hele familie of een paar vienden meenemen voor een ontspannen vakantie. Het huis heeft alle comfort: 6 slaapkamers en 3 badkamers met toilet zorgen voor veel luxe. Het zwembad, whirlpool voor 5-6 personen en de sauna zorgen voor vele gezellige uurtjes met uw medereiziger. Tevens kunt u heerlijk genieten op het grote terras. De juiste plaats om eens helemaal uit te rusten van de drukte.
€637.00
Rømø
Op minder dan 1500m. en voorbij Sønderstrand en Havneby staat dit huis met rieten dak. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie van een of twee families. Het is een prachtige natuurlijke locatie in de duinen en op het einde van een geblokkeerde doorgangsweg. Vanaf uw plek in de tuin ziet u bij helder weer het eiland Sylt in de verte. Ongestoord kunt u lekker zonnen op het terras of in de tuin. Midden van het huis is de grote woonkamer met toegang tot het slaapkamergedeelte aan de ene kant en het mooie zwembad aan de andere kant. Het zwembad biedt plezier en ontspanning. Ontspan je lichaam na een training in de whirlpool en in de sauna.
€639.00
Rømø
Dit heerlijke houten huis staat op een schitterend perceel, dat met heide begroeid is en gedeeltelijk wordt omringd door bomen. Vanuit de woonkamer en het terras hebt u een mooi panorama op een weiland en de aangrenzende Waddenzee tussen Rømø en het vasteland. De keuken en woonkamer vormen een as dwars door de woning, zodat het licht direct door het huis stroomt. De inrichting is goed, er zijn veel voorzieningen en smaakvolle meubelen. Wilt u onder een open hemel relaxen, dan biedt het ca. 90 m² terras (waarvan 12 m² overdekt) daartoe rijkelijk de kans. Niet-rokerhuis.
€640.00
Rømø
Dit verzorgde en smaakvol ingerichte vakantiehuis is zeer rustig gelegen op een natuurlijk perceel van maar liefst 2000 m2 groot. Gelegen op de zuidelijke helft van Rømø. Het deels omheinde terras nodigt uit voor gemoedelijke avonden, samen met uw familie en vrienden.
€649.00
Rømø
De eigenaar van het huis heeft besloten dat dit grote en heerlijke huis lage energiekosten moet hebben. Met een zonnepaneel, warmteluchtpomp en houtkachel in het huis lukt dit volledig. In de heerlijke zwemafdeling, waar ook de whirlpool staat, is een camera geïnstalleerd zodat u uw spelende kinderen kunt volgen. Vanuit de woonkamer voert een trap naar een slaapzolder. Naast de voorname architectuur is het waard om het grote terrasoppervlakte te noemen. Ook is er op het terrein een kuil aangelegd waar u beschut voor de wind en nieuwsgierige blikken van de laatste avondzon kunt genieten. Spelmateriaal en een klein balveld van strandzand bieden mogelijkheid voor een actief buitenleven.
€670.00
Rømø
Geniet van uw vakantie in deze kind-vriendelijk huis op het prachtige eiland Romo. Binnen en buiten kunt u heerlijk ontspannen of actief zijn: gecombineerde pool, biljart en tafeltennis, darts, roeimachine, crosstrainer, internet, TV / DVD, voetbalgoal. Naar het oosten, waar de duinen worden beschermd, totl het strand is het 1200 m. Natuur van Rømø is uniek, u zult hier genieten van de brede stranden, fiets-paden en een veerboot naar Sylt. Gratis toegang tot het Skærbæk Recreation Center. Huis met een laag energieverbruik, milieuvriendelijke en het is verwarmd met geothermische energie.
€679.00
Rømø
Goed onderhouden vakantiehuis met rode dakpannen en rieten dak. Het huis ligt aan het einde van een doodlopende weg, bij het mooie Kongsmark, midden op Rømø en biedt met zijn zeer goede inrichting een perfecte locatie voor een plezierige vakantie. Het huis is met zijn persoonlijke touch geschikt voor een actieve vakantie, het beschikt over robuste en zeer goed onderhouden meubulair en een energie besparende waterpomp. De bouwstijl biedt uitstekende mogelijkheden voor een middagdutje, terwijl andere in de zon liggen, het zwembad of whirlpool dobberen of in de sauna verblijven. Het terras op het zuiden is geschikt om te zonnen of om gezamelijk te eten in de avondzon.
€690.00
Rømø
Op een natuurgrondstuk in Kromose, niet ver van de Noordzee en de Waddenzee, staat dit mooie, rietgedekte bakstenenhuis. De inrichting van het huis bestaat uit de beste matrialen. Een solarinstallatie zorgt voor de verwarming van het zwembad en het huis. Dit zorgt voor een vermindering van de energiekosten. In twee van de slaapkamers staan tweepersoonsbedden, deze kunnen ook gescheiden worden. De keuken is van alle gemakken voorzienen staat in verbinding met de mooie woonkamer. U heeft natuurlijk de beschikking over twee badkamers. Op de grote terrassen op het zuiden en westen kunt u genieten van de zonsondergang of gezellig barbecuen. De golfbaan in Havneby, Rømø Golf Links ligt op ongeveer 3 km m van het huis.
€699.00
Rømø
Op een mooi natuurperceel staat dit rietgedekte huis. De kinderen kunnen zichzelf in de open slaapruimte vermaken bij de televisie of in de speelplaats in de tuin. Het huis beschikt over een wellnessafdeling met een zwembad, een 5-persoons whirlpool, sauna en badkamer. Bij de televisie in de woonkamer kunt u het gezellig maken. Brandhout heeft u gratis tot uw beschikking. De woonkamer is met moderne, passende meubels ingericht. Het energiebesparende vakantiehuis beschikt overal over vloerverwarming en wordt verwarmd door zonne-energie. Het grote terras is deels overdekt en beschikt over een ingemetselde barbecue, waardoor u gezamenlijk buiten kunt eten. Maak ook eens een wandeling in het bos. Internetaansluiting voor uw laptop.
€719.00
Rømø
Dit exclusieve vakantiehuis met fantastisch panorama uitzicht is gelegen nabij de Noordzee. Op een paar honderd meter afstand ligt de idyllische haven van Havneby met zijn kleine visserswinkels en de regelmatige aandrijving naar Sylt. In de andere richting vindt u een golf-en tennis baan met restaurants. Dit huis beschikt over een op afstand bedienbare zonwering, is eersteklas gebouwd en de inrichting harmoniert met de architectuur: helder, licht,ongedwongen, praktisch en scandinavisch. U kunt wandelen bij het huis, omgeven door een sprookjesachtig en duinen landschap. Binnen 2 km afstand vind u het brede Sønderstrand.
€730.00
Rømø
Ruim vakantiehuis bevindt zich op een vlak natuurterrein. Er is een terras op het zuiden en een grote zonneweide. Met zijn 3 badkamers en 6 slaapkamers (S4 en S5 hebben een eigen ingang vanaf het terras), alsook een hems met 6 slaapgelegenheden (steile trap) is het huis ideaal voor verhuur aan meerdere gezinnen. De verwarming van de diverse ruimtes wordt gedaan met energiebesparende vloerverwarming. In de woonkamer heeft u ook de beschikking over een open haard. In de zwembadruimte heeft u de beschikking tot een groot zwembad en een 6-persoons whirlpool. Tevens kunt u zich in de sauna heerlijk ontspannen. In dit huis heeft u alles in de buurt: de Noordzee, de Waddenzee en Havneby met de golfbaan.
€739.00
Rømø
Exclusieve villa met prachtig panorama uitzicht op het wad, dat voor het huis ligt. Een paar 100 meter van het huis zijn aan een kant van de pittoreske haven van Havneby, kleine vis winkeltjes en een regelmatige veerdienst naar Sild, aan de andere kant vindt u een golfbaan, tennisbanen en restaurants. De grote keuken is volledig uitgerust met bijvoorbeeld met op afstand bedienbare zonwering.
€770.00
Rømø
Ruim vakantiehuis met twee verdiepingen. Het vakantiehuis is gerenoveerd en met een mooie keuken uitgerust. Het glooiende grondstuk is rustig gelegen en bevindt zich slechts 300 m van de Noordzee. De hoge beplanting zorgt voor goede beschutting tegen de wind. Het terras is omheind. Op het terras staan een barbecue en tuinmeubelen. De woonkamer is praktisch en gemoedelijk ingericht en beschikt over een houten vloer. In de keuken ligt een tegelvloer. De eerste verdieping biedt slaapplaatsen voor 8 personen. Ontspanning vindt u in het zwembad, de whirlpool voor 5 personen en de ruime sauna. U bevindt zich hier centraal op het eiland Rømø. Het zandstrand van Lakolk, de lokale golfbaan en het netwerk van fietspaden zijn vanuit dit vakantiehuis goed bereikbaar.
€780.00
Rømø
Goed onderhouden zwembadhuis in een charmante en rustieke stijl. Gelegen aan een rustige weg in Kongsmark. Het huis grenst aan een natuurgebied bestaande uit bos en heide. Het chique, met stro bedekte, stenen huis heeft twee verdiepingen en is zeer geschikt voor een familievakantie. Het huis beschikt over een mooie zwembadruimte met een 28 m² groot zwembad, 4 persoons whirlpool en sauna. De goed ingerichte keuken is met de woonkamer gecombineerd. Bij het huis vindt u een groot omheind terras dat altijd wel een windbeschut plaatsje biedt. Op slechtst 2 km afstand vindt u Lakolk en het breedste strand van Noord-Europa, de perfecte setting voor uw vakantie.
€780.00
Rømø
In een prachtige omgeving en in de buurt van het strand staat dit charmante vakantiehuis op een natuurgrondstuk. Alle slaapkamers zijn met een persoonlijke stijl ingericht, ze zijn allemaal met een naam te onderscheiden. U voelt zich hier meteen thuis. De woonkamer is ruim en comfortabel en vanuit daar komt u in de keuken met grote eettafel. De zwembadruimte beschikt over een zwembad van 24 m2, een whirlpool en een sauna voor 5 personen. Het terras ligt op het zuiden en is modern ingericht. Verder is er een beachvolleybalveld en een speeltuin voor uw kindern. Gratis sporten en fitness in het Skærbæk recreatiecentrum is bij de huurprijs inbegrepen.
€798.00
Rømø
Stenen huis met een rieten dak dat is gelegen in een mooi duinenlandschap. Het huis is mooi in de natuur opgenomen. Voor dit huis zijn de allerbeste materialen gebruikt. De 6 slaapkamers zijn verdeeld over 2 afdelingen. Elke afdeling heeft een eigen badkamer. In de geweldige zwembadruimte treft u het 21 m² grote zwembad met glijbaan en ook een 4-pers. whirlpool en sauna. De warmtepomp zorgt voor warm zwembadwater, wat u helpt energie en dan ook onkosten te besparen. De keuken is voorzien van moderne gemakken. Door deze hulpmiddelen kunt u nog beter van uw vakantie genieten. Kosteloze internetaansluiting.
€830.00
Rømø
Groot en mooi vakantiehuis met zwembad en prachtige terrassen met mooie meubels en een grote parasol. Het huis ligt op een groot heuvelachtig terrein in Kromose slechts 400 meter van de Waddenzee. De absolute parel van het huis is het grote zwembad met tegenstroom en een whirlpool voor 5 personen. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op het zwembad. Het huis is goed uitgerust en de tv heeft meer dan 100 kanalen, zodat er genoeg vermaak voor alle leeftijden is. De slaapplaatsen zijn verspreid over vier slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee bedden in de slaapzolder. In 2009 is er in het huis een energiezuinige warmtepomp is geïnstalleerd.
€850.00
Rømø
Dit huis behoord tot de absolute top van onze vakantiehuizen. Het staat in een van de mooiste gebieden van Rømø, heel rustig en vrij. Verheug u op een vakantie in dit droomhuis in de buurt van het strand. De inrichting is heel comfortabel en luxe. De woonkamer is voorzien van een elegante zithoek en in de slaapkamers staan robuuste bedden. In elke vleugel van het huis is een badkamer met toilet. De keuken is modern en van alle gemakken voorzien. In de zwembadruimte bevinden zich een groot zwembad en een 4 persoons whirlpool. 4 van de 6 slaapkamers liggen op de bovenste verdieping, hier is ook een extra toilet. Breng hier een onvergetelijke vakantie door in een exclusieve omgeving.
€869.00
Rømø
Lakolk is perfect voor een vakantie in elk seizoen. Bij het vakantiehuis, in de duinen gelegen, hoort u bij een stevige wind de ruis van de zee. Het huis is een architectonisch hoogstandje en het grote terras biedt veel plaats voor buitenactiviteiten. De inrichting is minimalistisch en modern dat overeenkomt met de architectuur. Goede lichtinval in de grote woonkamer en keuken. Het huis heeft verschillende etages die u met een stenentrap kunt bereiken. Boven zijn de slaapkamers en beneden is er een grote luxe badkamer met whirlpool, en een slaapkamer.
€890.00
Rømø
Dit luxueuze vakantiehuis ligt in de eerste huizenrij aan het Sønderstrand. Het zandstrand is hier groot, breed en kindvriendelijk. Het huis is groot genoeg om met meerdere families te verblijven. Het huis beschikt over een grote zwembadruimte en een centraal geplaatste woonkeuken. Deze keuken is rijk uitgerust, met o.a. 2 fornuizen, 2 ovens en 2 koel/vriescombinaties. Op het grote, rustig gelegen perceel voorzien van enige begroeing, beschikt u over een aantal speeltoestellen voor de kleintjes. Nabij Rømø met golfterreinen.
€1620.00