Goedkope Vakantie naar Aktivitetscenter Skagen Strand

Aktivitetscenter Skagen Strand BoekNu
€560.00

Aktivitetscenter Skagen Strand

Iets ten zuiden van Skagen, bij de plaats Hulsig staat het "Hotel- og Feriecenter Skagen Strand". Hier biedt Chalet.nu 10 mooi ingerichte vakantiehuizen aan van een hoge kwaliteit. Het vakantiecentrum stelt hoge eisen aan de verzorging, alle huizen zijn goed schoongemaakt en ingericht. De vakantiehuizen voor 6 personen hebben een slaapkamer op de begane grond, op de eerste verdieping is een slaapkamer met twee bedden en er is een slaapzolder. De vakantiehuizen voor 5 personen hebben een slaapkamer op de begane grond en drie bedden op de slaapzolder op de eerste verdieping. Alle huizen hebben een mooi terras op het zuiden, met goede tuinmeubels. Het vakantiecentrum ligt in de buurt van een mooi badstrand en biedt voor de hele familie veel activiteits- en recreatiemogelijkheden zoals een sporthal van internationaal formaat, een basketballveld, een beachvolleybalveld, een recreatieruimte, midgetgolf, badminton, tennis, een junglepad, skelters, een zweefbaan en speeltuinen. Het grote binnenzwembad, het water is 28 graden en de luchttemperatuur 30 graden, heeft een 48 m lange glijbaan en biedt toegang naar de sauna en het stoombad. Het zwembad is iedere dag geopend van 8.30 -21.00 uur. Deze omgeving nodigt uit tot het maken van mooie wandelingen of te gaan hardlopen. Vanuit Hulsig voert een fietspad door de mooie natuur, bos en heide, naar de stad Skagen. U kunt ook bij het station in Hulsig de trein nemen naar Skagen. Met de auto kunt u makkelijk de vele bezienswaardigheden in het noorden bereiken; Vendsyssel, Råbjerg Mile, het adelaarsreservaat, de golfbaan van Hvide Klit, het Noordzee - oceanenium, de verzande kerk en natuurlijk het mooie Skagen met zijn haven, musea, restaurants, mooie stranden en vele winkels. Dit deel van Denemarken is elk jaargetijde een bezoek waard en niemand hoeft zich hier te vervelen. De sleutel ontvangt u bij aankomst bij de ontvangst, hier kunt u ook bedlinnen huren. De eindschoonmaak is in de huursom inbegrepen, u hoeft bij vertrek alleen uw stroom- en verwarmingskosten te betalen.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
4

Land
Denemarken

Aantal personen
Skagen

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €560.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Aktivitetscenter Skagen Strand prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Aktivitetscenter Skagen Strand
€560.00
Aktivitetscenter Skagen Strand
Gelegen in het centrum van de prachtige stad van Skagen, deze stad heeft al veel kunstenaars geïnspireerd. Op loopafstand van de charmante haven en het bruisende voetgangersgebied ligt dit gezellige appartement. Het appartement is prachtig ingericht, uitnodigend en gezellig. Voor de woonkamer ligt een terras op het zuiden. U heeft gratis toegang tot het waterpark en in de buurt zijn er tennis en golf.
€560.00
Aktivitetscenter Skagen Strand
€560.00
Aktivitetscenter Skagen Strand
€560.00
Aktivitetscenter Skagen Strand
€560.00
Aktivitetscenter Skagen Strand
Gelegen in het centrum van de prachtige stad van Skagen, deze stad heeft al veel kunstenaars geïnspireerd. Op loopafstand van de charmante haven en het bruisende voetgangersgebied ligt dit gezellige appartement. Het appartement is prachtig ingericht, uitnodigend en gezellig. Voor de woonkamer ligt een terras op het zuiden. U hebt gratis toegang tot het waterpark en in de buurt is er tennis en golf.
€619.00
Aktivitetscenter Skagen Strand
€619.00
Aktivitetscenter Skagen Strand
Gelegen in het centrum van de prachtige stad van Skagen, deze stad heeft al veel kunstenaars geïnspireerd. Op loopafstand van de charmante haven en het bruisende voetgangersgebied ligt dit gezellige appartement. Het appartement is prachtig ingericht, uitnodigend en gezellig. Voor de woonkamer ligt een terras op het zuiden. U hebt gratis toegang tot het waterpark en in de buurt zijn er tennis en golf.
€619.00
Aktivitetscenter Skagen Strand
€619.00
Aktivitetscenter Skagen Strand
€619.00