Goedkope Vakantie naar Øster Assels

Øster Assels BoekNu
€249.00

Øster Assels

De Limfjord is bekend voor zijn mooie eilanden, zo bijvoorbeeld het prachtige Mors. U moet er beslist een kijkje nemen in Jesperhus Blomsterpark. Het is zowel een bloemen- als een pretpark en het heeft ook een groot zwemparadijs, dat zich ten dele in de open lucht bevindt. Het strand langs de Limfjord is vlak en erg kindvriendelijk, ideaal voor het bouwen van zandkastelen. Het is tevens uitermate geschikt voor windsurfing en alle andere watersporten: bootvaren, surfen, duiken en waterskiën.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
5

Land
Denemarken

Aantal personen
Øster Assels

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €249.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Øster Assels prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Øster Assels
€249.00
Øster Assels
Mooi, nieuw houten vakantiehuis op een groot en fijn perceel natuurgrond op de zuidspits van het eiland Mors. Het huis is functioneel ingericht. U beschikt over een handige keuken die één geheel vormt met de degelijke eethoek en de woonkamer met gezellige zithoek. Van hieruit hebt u toegang tot het gedeeltelijk overdekte terras, waar u zalig kunt genieten van de zonsondergang of een licht avondbriesje. In de gezellige slaapkamers van het huis staan er goede bedden. De stijlvolle badkamer verwent u met een bad in de whirlpool, bijvoorbeeld na een wandeltocht langs de fjord. Het gebied nodigt uit tot fiets- en wandeltochten. Het is ook niet ver naar het stadje Nykøbing en naar Jesperhus Blomsterpark.
€319.00
Øster Assels
Volgens de legende schiep Onze-Lieve-Heer eerst een model, vooraleer hij heel Denemarken op de landkaart plaatste. Dat model was zo geslaagd dat Hij het niet weggooide, maar voorzichtig in de Limfjord plaatste. Dat was Mors. Op dit mooie eiland vindt u dit fraaie vakantiehuis. Het nabije Sillerslev Strand is ongelooflijk kindvriendelijk en één van de beste van Mors. Op het strand is er ook een strandvolleybalbaan. Het huis ligt dicht bij een golfbaan en Jesperhus Blomsterpark. Het landschap van Mors is geknipt voor fietstochten, van één of meerdere dagen. U kunt op het eiland rijwielen huren.
€419.00
Øster Assels
Mors wordt vaak de parel van de Limfjord genoemd en dat is terecht. Op dit mooie eiland, volledig omringd door zeeblauw water, vindt u nagenoeg alle landschapstypen van Denemarken. Aan de zuidoostkant van ligt dit heerlijke luxehuis op een groot en hoog perceel met prachtig uitzicht. Korte afstand naar het kindvriendelijke strand. Maak een uitstapje naar Højriis Slot, een van de oudste landgoeden van Denemarken, of naar Jesperhus Blomsterpark, een bloemen- en pretpark met een groot zwemparadijs dat zich gedeeltelijk in open lucht bevindt. Mors telt ook enkele interessante musea.
€519.00
Øster Assels
€610.00