Goedkope Vakantie naar Vill De Vacances VencimontA

Vill De Vacances VencimontA BoekNu
€142.00

Vill De Vacances VencimontA

Het kleinschalige bungalowpark Vencimont ligt in het uiterste zuiden van België tegen de Franse grens in Gedinne-Vencimont, ca. 30 km ten zuiden van Dinant. Het park ligt in de omgeving van 2 valleien: 'Haute-Meuse' en 'Semois', die indrukwekkende uitzichten bieden. De streek wordt vooral gekenmerkt door uitgebreide bosgebieden. In de omgeving kunt u kajakken, mountainbiken, vissen en paardrijden. Leuke uitstapjes kunt u maken naar Bouillon (30 km)Elke zondagochtend in juli en augustus : markt in Bouillon, Dinant (30 km),Rommelmarkt in Alle-sur-Semois Carnaval van Wellin,Bloemenmarkt in Paliseul,Markt op 21 juli met animatie in Gedinne, elke vrijdagavond in juli en augustus : ambachtsmarkt in Han-sur-Lesse. De grotten van Han (25 km) of boekendorp Redu (15 km). Op het park van in totaal 22 ha staan 50 houten bungalows, waarvan de helft vrijstaand is en de andere helft van het type twee-onder-één-kap. Rondom de bungalows heeft u veel ruimte. Het vakantiepark heeft diverse faciliteiten: een speeltuin, tennisbaan en een volleybal- basketbalterrein. De weekverhuur is op bungalowpark Vencimont ook mogelijk van maandag-maandag en vrijdag-vrijdag.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vill De Vacances VencimontA

Aantal Sterren
3

Plaats
Gedinne

Regio
Ardennen

Land
België

Aantal personen
6

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €142.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vill De Vacances VencimontA prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Vill de vacances VencimontA
Dit gemoedelijke vakantiehuis voor 6 personen bevindt zich op het kleinschalige bungalowpark Vencimont, in het uiterste zuiden van België tegen de Franse grens in Gedinne-Vencimont, circa 30 km ten zuiden van Dinant. Het park ligt in de omgeving van 2 valleien, 'Haute-Meuse' en 'Semois', die indrukwekkende uitzichten bieden. De streek wordt vooral gekenmerkt door uitgebreide bosgebieden. In de omgeving kunt u kajakken, mountainbiken, vissen en paardrijden. Leuke uitstapjes kunt u maken naar Bouillon 30 km, Dinant 30 km, de grotten van Han 25 km en het boekendorp Redu 15 km. Op het bungalowpark van in totaal 22 hectare staan 50 houten bungalows, waarvan de helft vrijstaand is en de andere helft van het type twee-onder-één-kap. Rondom de bungalows heeft u veel ruimte. Het vakantiepark heeft diverse faciliteiten, zoals een speeltuin, tennisbaan en volleybal/basketbalterrein.
€229.00
Vill de vacances VencimontA
Dit vakantiehuis voor 6 personen is gelegen op een klein bungalowpark in Gedinne-Vencimont, vlakbij de Franse grens in het zuiden van België. De indeling van dit vakantiehuis is gelijk aan vakantiehuis BE-4266, maar is moderner uitgevoerd. Het vakantiepark heeft een oppervlakte van 22 hectare en beschikt over 50 bungalows. De helft is vrijstaand, de andere helft is geschakeld. Er zijn vele faciliteiten voor de hele familie aanwezig, zoals een tennisbaan, een volleybal/basketbalterrein en een speeltuin. Geniet van spectaculaire uitzichten in de 'Haute-Meuse' en 'Semois', twee prachtige valleien in de omgeving van het vakantiepark. De uitgestrekte bossen zijn kenmerkend voor de omgeving. Verken de mooie omgeving op de fiets, in een kajak of tijdens een ontspannen paardrijtocht. Om uw vakantie in de Ardennen compleet te maken, bezoekt u de idyllische plaats Dinant 30 km, het toeristische stadje Bouillon 30 km, de grotten van Han 25 km en het bekende boekendorp Redu 15 km.
€259.00
Happy Home
Vill De Vacances VencimontA
€142.00
Vill De Vacances VencimontA
€149.00