Goedkope Vakantie naar De Bron

De Bron BoekNu
€1369.00

De Bron

Dit vrijstaande vakantiehuis ligt in een bosrijke omgeving in Beringen, in Belgisch Limburg. Het groepshuis was een restaurant/bar en is nu omgebouwd tot een comfortabel vakantiehuis waar je gezellig kunt samenzijn met familie en/of vrienden. Het is rustiek ingericht en van alle gemakken voorzien. Het huis is verdeeld over twee etages met op elke etage een woonkamer. Je kunt lekker koken in de uitgebreide keuken of gebruik maken van de barbecue. In de tussentijd kan er bij de bar of houtkachel heerlijk worden bijgepraat. 's Avonds kun je genieten van een film op het projectiescherm of je vermaken met het biljart. De tuin biedt privacy en volop speelmogelijkheden voor de kinderen, met o.a. een trampoline, zandbak en speeltoestel. De sauna zorgt voor ontspanning.De omgeving biedt veel wandelmogelijkheden en natuurliefhebbers en mountainbikers halen hier ook hun hart op. Het vakantiehuis heeft een centrale ligging. De steden Hasselt en Tongeren zijn een bezoekje waard.Bovenverdieping wordt vast bewoond. Hier zal geen hinder door worden ondervonden. Tijdelijk zal gebruik gemaakt worden door zelfde ingang. Let op! Per 15.01.2016 zal de indeling van de woning wijzigen.Er zal geen bovenverdieping meer zijn, alles zal gelijksvloers worden. Daarnaast wordt ook de slaapkamerindeling gewijzigd:- 5 slaapkamers voor 2 pers- 1 slaapkamer voor 5 pers- 1 slaapkamer voor 3 pers- 5 badkamersVanwege mogelijk geluidsoverlast is het niet toegestaan eigen apparatuur mee te nemen naar het vakantiehuis.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
1

Regio
3

Land
België

Aantal personen
Beringen

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €1369.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

De Bron prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
De Bron
€1369.00