Goedkope Vakantie naar Appartement B On L´Ecurie

Appartement B On L´Ecurie BoekNu
€153.00

Appartement B On L´Ecurie

Ditt appartement ligt in het dorpje Sclassin in de Belgische provincie Luxemburg, vlakbij het plaatsje Wellin en het bedevaartsoord Beauraing. Het appartement is onderdeel van een gebouw dat in uit 3 appartementen en een twee-onder-een kap-woning bestaat. Dit appartement is geschikt voor 6 personen en beschikt over 2 slaapkamers. Op het terras voor de voordeur kunt u heerlijk zitten en u kunt tevens gebruik maken van de gezamenlijke tuin achter het gebouw. Tezamen met de andere appartementen in het gebouw kan dit appartement verhuurd worden aan een grotere groep. Het gebouw waarin het appartement zich bevindt, ligt in de buurt van bossen waar u kunt wandelen of fietsen. Voor paardrijfliefhebbers is er een manege op 8 km van het vakantiehuis. U kunt zwemmen in het overdekte zwembad in Givet op 25 km afstand en een potje minigolf kunt u in Gedinne spelen. Voor wat meer avontuur zijn de grotten van Han-sur-Lesse op 18 km afstand een aanrader.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Appartement B On L´Ecurie

Aantal Sterren
3

Plaats
Daverdisse

Regio
Ardennen

Land
België

Aantal personen
6

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €153.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Appartement B On L´Ecurie prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Appartement B On l´Ecurie
Mooi, in typisch Ardense stijl gebouwd vakantie huis in het dorp Sclassin. In de buurt van Wellin (12km) en Beauraing (20km). Het gebouw bestaat uit drie appartementen en een twee-onder-een-kapwoning. U treft hier een verzorgd en goed ingericht verblijf aan. Elk appartement beschikt over een terras en er is een gemeenschappelijke tuin met trampoline. In de buurt vindt u bos, een manage (6 km), de druipsteengrotten in Han-sur-Lesse (18km), minigolf (Gedinne) en een overdekt zwembad (Givet, 25 km). Bouillon 40 km. Bij verhuur aan bedrijven wordt de huur van bedlinnen verplicht gesteld.
€219.00
Happy Home
Appartement B On L´Ecurie
€153.00